- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle misljenje o ovoj konfigi koju sam ja sastavio , inace je trebala bit cijena oko 5500kn al evo malo sam presao budzet...
graficka nije dobra ako zelis neki gaming jer da se puno bolje slozit
pa manje vise ce bit gaming al nisam neki harcore user ...ako ima tko bolje konfige nek posta slobodno :D
Evo! Ja bih to ovako za 5.500. Btw kućište odaberi sam jer nezz što voliš. Ovako imaš komp za 5.500 ako hoćeš makni jedan RAM iz košarice i imaš 400KN na raspolaganju za jedno lijepo kućište. Mis da su i 2GB danas još sasvim dovoljna.
Evo! Ja bih to ovako za 5.500. Btw kućište odaberi sam jer nezz što voliš. Ovako imaš komp za 5.500 ako hoćeš makni jedan RAM iz košarice i imaš 400KN na raspolaganju za jedno lijepo kućište. Mis da su i 2GB danas još sasvim dovoljna.
Fali ti monitor :)
ja bih za te pare rađe uzeo neki asusov laptop sa i5 procesorom
ja bih za te pare rađe uzeo neki asusov laptop sa i5 procesorom
gle ovog kud je zašo.......pa laptop za te pare je govno
me nemoj,za te pare možeš uzeti solidan laptop,bar nije amd procesor unutra ,ili neka doda još malo para pa složi pristojnu konfiguraciju,mislim da je 5000 kn malo za ono što on želi
5500.......je malo al je bolje od laptopa...al to sad nije važno
me nemoj,za te pare možeš uzeti solidan laptop,bar nije amd procesor unutra ,ili neka doda još malo para pa složi pristojnu konfiguraciju,mislim da je 5000 kn malo za ono što on želi
Ne može se za te pare složit gaming laptop, to sigurno. A šta ti znači boldano?
malo si skupi još para jer za 5500 kn ne možeš baš nešto kvalitetno složiti,ja sam sebi pokušao složiti intel konfiguraciju sa periferijom do 5500 kn i na kraju mi je bolje ispalo što sam kupio laptop,daj 5500 kn za kutiji sa amd procesorom a kad skupiš pare kupi si periferiju,valjda imaš neki stari monitor koji ti može poslužiti
A sta mislite o ovoj konfi?
Ova što je dr. zlo složio je bolja opcija.
ama bolan što će ti full HD na HD 5750 uzmi neki 1440x900 ili max 1680x1050 i pukn se nogom u guzcu hehe
uzmi neki 1680x1050 i naguraj tu HD 5770
uzmi što jeftini monitor jeeer HD 5750 ni jednu igru nemože normalno tjerati na 1920x1080