Konfiguracija do 1800 kn(matična,grafička,ram)

poruka: 7
|
čitano: 1.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Trebam si na neko vrijeme malo pojačati jedan komp,pa mi treba neki savjet koje komponente uzet do 1800 kn,intel ili amd???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do 1800 kn(matična,grafička,ram)
bikjen kaže...

Trebam si na neko vrijeme malo pojačati jedan komp,pa mi treba neki savjet koje komponente uzet do 1800 kn,intel ili amd???

pa koji procesor imas?

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
protjeran

Ukupna cijena: 1.839,99Kn

Pazi ovo gore je DDR3 konfa, poslije (ne znam da li imas procesor, da li uopste znas da ti treba procesor) ugradi kakav jaci Phenom X4.

Ovo dole je DDR2 konfa, ja bih nju kupio, kad ti dosadi prodaj i to je to, ima bolju graficku (dosta bolju).

• Matična ploča: Asrock A785GXH/128M
  • RAM: DDR2 2048MB ( 2GB ) 800MHz (2 komada)
  • Grafička karta: XFX HD4830 512Mb 
  •  

Ukupna cijena: 1.800,01Kn

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
    15 godina
    neaktivan

Imam x86 family 15 model 4 steppening 9intel 2667 mhz procesor,stari,ali mi treba nešto novo,ne preskupo za ddr2,eventualno ddr3,do 3gige rama,neka grafička koja mi omogućava igranje nekih recimo to tako novijih igrica,jer jedino kaj igram je football manager,i uglavnom mi treba za u učitavanje nekih programa preko 3,4 gige,tipa solidworksa,i recimo da si stavim windows 7,a da to sve šljaka kolko tolko...jer ja taj komp koristim vikendom...

16 godina
    neaktivan
    bikjen kaže...

Imam x86 family 15 model 4 steppening 9intel 2667 mhz procesor,stari,ali mi treba nešto novo,ne preskupo za ddr2,eventualno ddr3,do 3gige rama,neka grafička koja mi omogućava igranje nekih recimo to tako novijih igrica,jer jedino kaj igram je football manager,i uglavnom mi treba za u učitavanje nekih programa preko 3,4 gige,tipa solidworksa,i recimo da si stavim windows 7,a da to sve šljaka kolko tolko...jer ja taj komp koristim vikendom...

evo ti preporuka...

matične nema trenutno u adma, ali ovu uzmi kada bude dostupna.

ddr3, kasnije još ubaciš 2 gb rama i miran si.

ako je preskupo, može se još dodatno uštediti.

klikni HVALA, nije toliko teško!
    Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 13:20 (stipica_zd).
    15 godina
    neaktivan

kšto znači,uzeti sve,i novi procesor... a kaj imaš točno neke komponente koje bi ti za te novce uzeo,znači računajući sve... 

1
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice