Konfa od 5000 kn

poruka: 73
|
čitano: 9.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

pozz...trebam najbolju konfu od 5000 kn sa monitorom,,bez misa,tipkovnice i kucista ostalo sve trebam....

Hvala..i zvucnike ne trebam..

EDIT..po mogucnosti da je u protisu ili adm-u

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 19:41 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Konfa od 5000 kn
Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Konfa od 5000 kn
Mato_Ivanovac kaže...

omg...jedna je konfa za frenda..jedna od bratica..a ovo je za mene

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan

Ma da, sutra ce bit za mamu, prekostura za tatu.. Mozda kasnije iz za brata/sestru.. Al evo svejedno..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

Daj aj odluči se više...mi smo tu da pomognemo ljudima, ne da budale činimo sretnima i trošimo svoje vrijeme...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Konfa od 5000 kn

Sorry na offtopicu al stvarno su ovakve teme za debeli LOCK......

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

sry..evo zadnja tema koju cu ikad napravit ;(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pinjo93 kaže...

Pa ne treba bit zadnja. Dapače, ja sam uvijek spreman za bilo kakvu ti pomoć dat, a vjerujem i dosta dobrih ljudi na ovom forumu. Ali ne trebaš otvarat teme koju su namijenjene istoj svrsi. Mogao si to stavit sve u istu temu, a ne svako drugi dan nova tema za novo računaloNeodlučan

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
pinjo93 kaže...

Pa ne treba bit zadnja. Dapače, ja sam uvijek spreman za bilo kakvu ti pomoć dat, a vjerujem i dosta dobrih ljudi na ovom forumu. Ali ne trebaš otvarat teme koju su namijenjene istoj svrsi. Mogao si to stavit sve u istu temu, a ne svako drugi dan nova tema za novo računaloNeodlučan

ok sry...necu vise...

16 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

Znači priznaješ da tema nema smisla?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Znači priznaješ da tema nema smisla?

zasto bi bila besmislena??...al sljedeci put kad budem pravio vise tema vezane za jedno onda cu u 1 temi napravit...

15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

sutra bi mi trebala stic kartica ili iduci tjedan i idem kupit sve to...meni netreba 4 gb rama pa nisam htio trosit na to..pa sam sastavio konfu recite vase misljenje...

Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Konfa od 5000 kn

ja bi tu uzeo II x4 925... jeftiniji je nekih 100 kn... i za tu razliku bi izbacio ovu Force 3D (bode me u oči), i stavio sapphireovu

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

ja bi tu uzeo II x4 925... jeftiniji je nekih 100 kn... i za tu razliku bi izbacio ovu Force 3D (bode me u oči), i stavio sapphireovu

aj stavi neku grafu i proc izbaci

15 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...
MacTheBig kaže...

Nemoj ništa izbacivat, sve ti je to isto bilo sapphire, force3d itd

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
pinjo93 kaže...
MacTheBig kaže...

Nemoj ništa izbacivat, sve ti je to isto bilo sapphire, force3d itd

znaci ok je ovako??

a proc ostaje? pa ovaj sto sam ja stavio je 4x3.0 a onaj je 4x2.9...

15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

stavi x4 925 proc pa više rama umisto ako nemisliš posli stavljat još rama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn
@pinjo: ostavi sve kako si napisao
@dr. zlo: ne stane mu u budžet i ako stavi 925
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

pa dosta ce mi bit 2 gb rama koda se igde koristi i vise..ako bude trebalo kasnije cu jos 1 gb kupit i to je to...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

pa nek stavi 1 gb, s ona 2 gb otprije naravno

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 12:02 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
ATiGamer kaže...

pa nek stavi 1 gb, s ona 2 gb otprije naravno

cek...da stavim 1 gb ili 2?..nekuzim sta si htio rec sry

15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

da bolje uzmem ovu grafu:   http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7578

cini mi se bolja... a izbacio sam AMD 945 i ubacio umjesto njega AMD 925 i izađe me 5460 kn

jel sad to dobro ako stari bude htio nagovorit cu ga da mi doda jos tih 500 kn....

jel valja sad?? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn
evo da ne otvaram novu temu..možete mi predložit neku dosta dobru konfu sa cijenom oko 5000 kn ,da bude neki i5 proc (ili MOŽDA i7) neko solidno kućište,bez tipkovnice,miša,zvučnika,dvd-a i monitora
hdd da bude oko 500 gb - 1 tb
rama 4 ili 6 gb (ovisi o cijeni)
neka solidna grafa 512 - 1 gb (da runna cod4 na high i da otvara nove igra mw2 , gta iv itd..)
molim vas više prijedloga pa da pogledam koji mi je najbolji
adm/vemil/hgspot svejedno samo da bude raspoloživo u ZG-u
Ke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tu konf. prodaj za par sto KNxD Kupi si u ADM-u ZG imaju dosta povoljnije cijene i kvalitetni slove u HR... Za 5000 bez periferije imaš jako dobrih konf. koje će trajati par god sa igrama poput MF2/GTAIV. Ja ti preporučujem dobar CPU i skuplje matičnu (Intel i5 750 da se dobro clockati) i Gigabyte P55-UD3R sa USB 3.0, RAM DDR3 4GB Kingmax na 1333, da se poslije nadograđuje grafa je malo slaba, ali danas sasvim dobro tjera nove igre ko HD4870 lani (HD5770 DX11 1GB Sapphire), napajanje ti en treba jače od 400W Fortron PNF od 300 KN a za disk uzmeš Samsung F3 500-1000MB. To ti dodje oko 5300 kuna. Tih tvojih 5000 i ono kada prodaš staru konf.

Btw druga solucija ti je jeftinija matična pa onda Core i3 na to pa za razliku uzmi HD5850 jako dobra grafa i ne treba nadogradnju kasnije osim ako ne želiš igrati Metro 2033 na very high 1920x1200:S

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn

oce li iko odgovorit na moje pitanje:jel bolja ova HD4870 od onee sto sam stavio u konfu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hrvoje.com kaže...
evo da ne otvaram novu temu..možete mi predložit neku dosta dobru konfu sa cijenom oko 5000 kn ,da bude neki i5 proc (ili MOŽDA i7) 

Za te novce bi puno bolje bilo ić na AMD soluciju. Da mene pitaš. i5 bi se i moglo nekako nategnit štedeći na nekim komponentama, dok i7 možeš zaboravit.

pinjo93 kaže...

oce li iko odgovorit na moje pitanje:jel bolja ova HD4870 od onee sto sam stavio u konfu?

Kad već razmišljaš o davanju 1500kn za grafičku, onda razmisli o povećanju za još nekih 400kn pa rađe ubodeš još najbolji izbor, a to je HD5850. U suprotnom razmisli o HD4890 (ako je negdje nađeš) koja će te izać povoljnije od ove koju si naveo. Međutim, znaju se nać i po oglasima (kao nove (malo stare) s garancijom). Pa razmisli o tome. Također moj ti je savjet, ako se odlučiš za neku od ovih, da staviš CX400 napajanje.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Hrvoje.com kaže...
evo da ne otvaram novu temu..možete mi predložit neku dosta dobru konfu sa cijenom oko 5000 kn ,da bude neki i5 proc (ili MOŽDA i7) 

Za te novce bi puno bolje bilo ić na AMD soluciju. Da mene pitaš. i5 bi se i moglo nekako nategnit štedeći na nekim komponentama, dok i7 možeš zaboravit.

pinjo93 kaže...

Kad već razmišljaš o davanju 1500kn za grafičku, onda razmisli o povećanju za još nekih 400kn pa rađe ubodeš još najbolji izbor, a to je HD5850. U suprotnom razmisli o HD4890 (ako je negdje nađeš) koja će te izać povoljnije od ove koju si naveo. Međutim, znaju se nać i po oglasima (kao nove (malo stare) s garancijom). Pa razmisli o tome. Također moj ti je savjet, ako se odlučiš za neku od ovih, da staviš CX400 napajanje.

dogovor je sa starim bio 5000 kn nebi on bas htio ni 5500 a kamoli 6000 tako da mislim dacu uzet ovo iz konfe koju sam naveo gore...ako ima neka bolja grafa od one goe za 1100 kn preporucite je

16 godina
neaktivan
ovaj sad komp (moj pc) sam dao staroj jer je njen umro tak da niš iz njega nemrem vadit,nit prodat..
ne brini se za cijenu napiso sam oko 5000 to moze bit i do 5500
znaci treba mi sve iznutra (hdd,napajanje,kučište,maticna,proc,ram,grafa..)ugl.treba mi sve osim dvda,misa,tipkovnice,monitora,zvucnika..
i nek bude ta konfa ovak za igranje igrica da vrti mw2,gta iv,L4D2..(cod4 sve na high)
trazite u adm-u i dajte mi link za pojedinacne djelove
(ako nadjete neku dobru vec slozenu konfu,da ima sve sto sam nabrojo,isto dajte link)
znaci ugl:
hdd 500 - 1 tb
ram-4 gb (najmanje,ovisi o ukupnoj cijeni)-nmvz i ak je manje ner to mogu dodatno kupit
ostalo uzmite sto vi mislite da je najbolje za ovu cijenu pa cu vidit
tnx
Ke?
16 godina
neaktivan
Konfa od 5000 kn
i da hdd da bude wd al nije problem ako je neki drugi
i da mi ta konfa traje bar 3,4 godine
grafika da bude dobra jer kad to kupim mi nece stara vise davat tolko para pa necu moc nadogradjivat
do onda cu vjerojatno dobit jos 1000,1500 kn pa racunajte s tim al nemojte odma uzimat konfu do 6000 nego do 5000 pa ak mislite da nes treba jace (ram,mozda grafa)a nema para za to pa cu onda razmislit o tom i dogovorit se s bratom
(sry na double postu-na mobu mi neda da uredim poruku)
Ke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

HD4870 1GB košta oko 1100, a HD5770 košta otprilike toliko isto samo je novija i brža DX11 nešto tako da je razlog za kupnju. Ako možeš uzmi si Vapor-X karticu koja dođe oko 100 KN više, ali se manje grije oko 10-15°C u loadu dostiže nekih 68°, a može se OC do granice kada parira i GTX260 ili 5% slabija od zvjerke HD4890 1GB (!!!) koja je bolje od HD4870 1GB. Tako da ti se isplati uzeti tu HD5770 čak i Vapor-X za 1250 KN!Cool Sry na OTxD ot @Hrvoje.com konfiguracija od 5000 nema šanse vrtiti najnovije shootere 3-4 godxD Npr pogledaj malo sistemske zahtjeve za Metro 2033, a GTX480 je tek izašla i košta...^^

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 13:36 (stoncin3).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice