Jedna "puna" konfa

poruka: 54
|
čitano: 6.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

LG is the kingNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jedna "puna" konfa

Ne govorim da je taj lg los nego da kao fotograf trebao bi ici na sigurno i nikako ne kockati sa monitorom.

a Samsung sm T220 je svakako siguran pogodak, dok za ovaj lg se cuju lose kritike (kao sto je vec netko iznad mene napisao)

a cijena od 1300kn je u jednoji trgovini dok u vemilu dode tek oko 50kn manje. (a sad ovisi o tome gdje zivi di ce kupit to prepoustam njemu)

Ne placi draga, sve ce biti u redu..
17 godina
Escudo kaže...

Ne govorim da je taj lg los nego da kao fotograf trebao bi ici na sigurno i nikako ne kockati sa monitorom.

a Samsung sm T220 je svakako siguran pogodak, dok za ovaj lg se cuju lose kritike (kao sto je vec netko iznad mene napisao)

a cijena od 1300kn je u jednoji trgovini dok u vemilu dode tek oko 50kn manje. (a sad ovisi o tome gdje zivi di ce kupit to prepoustam njemu)

T220 je jedino dobar ako ga dobiješ sa samsungovim panelom tako da je i to kockanje, a šanse su 25% za dobivanje samsung panela, jer imaju 4 proizvođača panela.

Oni koji nemaju samsung panel su ispodprosječni monitori, a sa samsung panelom su odlični i mogu se mjerit sa dosta skupljim monitorima.

Pozadinskog izbijanja svjetla skoro pa da i nema, slika savršena, sve super radi.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Escudo kaže...

a Samsung sm T220 je svakako siguran pogodak,

T220 je jedino dobar ako ga dobiješ sa samsungovim panelom
Ja bi ipak radije Samsunga u ovome slučaju. Nisam ekspert, ali opet i još ga i sam imam toga T220 već dugo.
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Komponente ostaju od Mitch, samo sa jačim napajanjem onim 500W

Periferija moja iz prvog posta

Even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja osobno imam samsung sm t200 (potpuno isti kao t220 samo 2" manji) i savrseno mi radi vec 8mj, stvarno nemam ni najmanji problem niti kritiku na njega.

eto toliko, naravno na oly je zadnja.

Ne placi draga, sve ce biti u redu..
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Evo hvala svima. Konfu će vjerojatno kupiti do 6. mjeseca (znači možda tokom ovog)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Kuciste  Midi Tower spire jet black                        279kn

Napajanje  500 W ATX 2 FORTRON                       599kn

Maticna MBO Asus s.775, AS P5Q SE                     849kn

Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8mb     1.349kn

Graficka ATI HD 4830 512mb DDR3                        799kn

Ram 2x 2Gb Patriot Extreme DDR2 800mh               499kn

HDD Segate Barracuda sATA 640gb 7.200 32mb      649kn

Opticki Pogon DVD+/-RW 16x Optiarc                   170kn             

Monitor Samsung sm T220 22"                            1799kn

Ukupno                       6992kn

EDIT linkovi su na hg spot samo zbog informacija.

(i jos jednom, ako se sjetite neceg boljeg nemorate odmah pljuvati nego lijepo ponudite)

Opet si stavio onaj Q6600, toga ima samo u vinkovcima, a ak se covjeku da tamo ić dobro, al u to čisto sumnjam
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
protjeran
Jedna "puna" konfa

koja to budala preporuča q6600 to je sporije od phenoma II 920 jbt

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

cezare ne blebetaj gluposti q6600 bolji od pola procova a stariji nije sve u tajtu proca ima nes i cashu a 1 6600 ima 8 MB sto je vise od skoro svih procova osim q9550 i q9560 kolko ja znam

16 godina
protjeran
NesQuiK kaže...

cezare ne blebetaj gluposti q6600 bolji od pola procova a stariji nije sve u tajtu proca ima nes i cashu a 1 6600 ima 8 MB sto je vise od skoro svih procova osim q9550 i q9560 kolko ja znam

¸Koji si ti smoto
De pogledaj malo testove
920 razvaljuje svugdje q6600 
17 godina
Jedna "puna" konfa

Evo nešto, jer koliko sam razumio mora i VISTA biti u cijeni, a za Ultimate se ne isplati davati 800 kuna više. Još plus kućište po želji, a sa manjim diskom cijena je oko 300 kuna manja:

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 9:51 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Hvala vam ali je već odlučeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 10:02 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Sada sam vidio da za matičnu mi treba 8-pin EPS. Sada me zanima da li Fortom Blue storm ga ima, a ako ga nema kakvo je ovo napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Od T220 teško da je bolji, ali isplativiji vjerovatno je,a i ima podršku za full hd samo 1920x1080 neizgleda baš lijepo na 21,6" monitoru i po komentarima nekih vlasnika mogu zaključit da zuji.

Velika šteta, a već sam ga pikirao kako bi mi lijepo izgledao na stolu. Nepovratno šteta. 
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Sada sam vidio da za matičnu mi treba 8-pin EPS. Sada me zanima da li Fortom Blue storm ga ima, a ako ga nema kakvo je ovo napajanje

Za ovaj Čiftek ti garantiram da je best by i ima sve što ti je potrebno za siguran i tih rad. Ja ga imam oko 6 mjeseci iz Vemila za 540 kn a vidim da još uvijek drži cijenu. Nije ni čudo kad je stvarno kvaliteta, jedino možda nije za 2 grafe, ali to tebi nije ni bitno. Ima i aktivni PFC što je još 1 +. Nećeš pogriješiti, slobodno ga kupi.
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Koliko mu je dug 8 pinski EPS kabel. Pitam jer u CM-690 napajanje ide na dno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Evo danas naručih komp

CPU: AMD X4 920

RAM: 4GB Corsair

GPU: 4830 sapphire

HDD: WD 640GB, 32mb

PSU: Corsair 550W

DVD: Nec 20x

Kučište: Thermaltake Armor Jr.

MBO: Gigabyte 770-UD3

Sada ću izkombinirati neke komponente sa moji E6600 baziranim kompom i tako to. Hvala svima!

Za E6600 komp sam naručio

MBO: Asus P5Q-E

GPu cooler: scythe musashi

RAM cooler: Corsair dominator

Još sam kupio Razer Lycosa i zeleni Razer Diamondback 3G

Poslati ću slike i završne konfe oba kompa kada sve to sredim!

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 18:58 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odličan izbor. Jedva čekam slike da nam pošalješ. Možda samo da si uzeo malo jaču grafu, kad je već proc jak, a bogme i RAM i Napajanje i HDD i MBO i kućište, pa stvarno sve ti je za klasu jače od grafe. Razmisli.

16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Odličan izbor. Jedva čekam slike da nam pošalješ. Možda samo da si uzeo malo jaču grafu, kad je već proc jak, a bogme i RAM i Napajanje i HDD i MBO i kućište, pa stvarno sve ti je za klasu jače od grafe. Razmisli.

Ma konfa je prvenstveno za photoshop, pa mi nije toliko bila bitna
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
16 godina
neaktivan
Jedna "puna" konfa

Evo jučer sam sve složio i instalirao Windowse, a konfiguracije pogledajte u MOJ PC. Slike ću staviti uskoro...

AGP je zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
super konfa za tu lovu samo nisi trebao trosit na napajanje te snage kad bi i 450W bilo dosta
16 godina
neaktivan
Ma kako u CM-690 kučište napajanje ide na dno, 8 pinski EPS kabel od 750W raptoxxa je prekratak da dođe do konektora na matičnoj, pa sam ga stavio za AMD konfu, a 8 pinski od Corsaira je taman dovoljno dug, je popriličan overkill :).
AGP je zakon
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice