Dobro, assemblio pocinje djelovat smisleno.
Nisam siguran kako tocno radi algoritam, vidim da cete na dnu imati mogucnost "ovo racunalo mozete kupiti u slijedecim shopovima" i onda klik na shop otvara valjda stranicu shopa gdje po predlosku assembplia mozemo sami sastavit racunalo u tom web shopu.
Ono sto bih ja volio vidjet, kao napredni korisnik, je da svaku komponentu mogu dobit link na shop iz koje je uzeta - ako algoritam radi tako da to dozvoljava - dakle da uzmem svaku komponentu iz trgovine gdje je najjeftinija pa sam sastavljam, ako to zelim. Da recimo mogu birat kod R9 290 koju zelim (trix, trix vaporx, windforce... dakle po proizvodjacu) i slicno, a ne samo link na webshop u kojem ima odredjeni podskup takvih kartica.
OK, oni slideri sastrane sa "scorom" ce vjerojatno imat utjecaja na odredjene komponente, pa je to skroz u redu.
Takodjer ne bi bilo lose da predlozite neka kucista koja korisnici uzimaju u tom cijenovnom rangu. Znam da ste "ostavili dio novaca za kuciste i periferiju", ali ne bi bilo lose barem link neki ili na dnu stranice dodat, kao na nekim webshopovima, dio sa "korisnici koji su kupili navedene proizvode uzimaju i " pa onda neka kucista, monitore, periferiju i slicno.