pa to je vjeronauk, nema ni smisla dobit manje od 4 i bez prepisivanj.
Šalabahteri
- poruka: 420
- |
- čitano: 276.556
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni se jednom nije dalo pisat ispit iz vjeronauka pa sam dao jednom liku da mi napiše .
A i ako nešto ne znaš odeš do časne i ona ti kaže odgovor
Danas biologiju na krilo,sve iz sveske prepiso 5555555555555555555555555
Ja isto danas taljanski fino prepiso nepravilne. U excelu ljepo uredio
Ajmo, dugo netko nije neku originalnu ideju podijelio sa nama?
na bijelu kutiju korektora, tamo gdje pise sastav i upotreba zaljepiti salabahter; tako da ŠALABAHTER izgleda kao upotreba i sastav, no medutim
stavite prva dva reda šalabahtera pravi sastav ; tako da ako ti krene citat vidi npr: aroma jabuke, 25g fluroid.....
Biologija za srednju za sve kojima se neda radit šalabahtere... profa nam je dala link na kojem su sve njene prezentacije (u pdf-u), potreban je samo mob koji podržava pdf... malo se bojim to stavit ovdje, pa ako želite, pošaljite PM
ja se švercam od kad znam za sebe i ni jednom me nisu uhvatili...jedino kad sam bila zaboravila šverc ispod klupe -.-''
evo šta sam ja sve radila:
~kad imamo test obučem poderane hlače na koljenima i stavim u rupu šverc
~zakačim na sat il narukvicu na ruci šverc
~stavim jednostavno šverc ispod testa i kad negleda prof. ljepo pogledam
~ko ima dugačku kosu nek si lagano zaljepi šverc sa komadićem selotepa i šverc prekrije ostatkom kose
~ak imaš šiljilo u koje možeš šiljiti u to staviš šverc
~ak nisi previše debel staviš šverc na stolicu na kojoj sjediš i ak ti smeta mal pomakneš nogu i gledaš
~ak si žensko obučeš suknju, zaljepiš lagano selotepom za nogu da ti ne ispadne, a prof. ne smije tražit da podigneš suknju
~pod mat il fiz napišeš formule na digitron (sitno)
~napišeš na pernicu...najbolje kad je crna, vidi se izbliza, a prof. neče vidit osim ak se ne zabulji ko sova)
p.s.:Šverc uvijek ponesite sa sobom, nikad ne bacajte u školi...jer je jednom moj razred bacio sve šverceve nakon testa, a prije je bilo koš prazan, kad ono puno papira
ako usmeno odgovarate: (opče poznato, al eto ak neko nezna...)
~napišite si na dlan, onda stavite ruku na glavu...kao razmišljate i pogledate
~ako idete pred poloču, napišite sitno na ploču najviše 2 podatka koja neznate
~ako ste na mjestu na klupu napišete il tražite od nekog ko sjedi pored vas da vam otvori knjigu il vam ljepo govori
eto...tolko o mojim švercanjima :P
e i još ak pišete test, na mobu si napišite bilješku i kao gledate kolko je sati
daj pošalji meni...
ja se švercam od kad znam za sebe i ni jednom me nisu uhvatili...jedino kad sam bila zaboravila šverc ispod klupe -.-''
~kad imamo test obučem poderane hlače na koljenima i stavim u rupu šverc
~zakačim na sat il narukvicu na ruci šverc
~stavim jednostavno šverc ispod testa i kad negleda prof. ljepo pogledam
~ko ima dugačku kosu nek si lagano zaljepi šverc sa komadićem selotepa i šverc prekrije ostatkom kose
~ak imaš šiljilo u koje možeš šiljiti u to staviš šverc
~ak nisi previše debel staviš šverc na stolicu na kojoj sjediš i ak ti smeta mal pomakneš nogu i gledaš
~ak si žensko obučeš suknju, zaljepiš lagano selotepom za nogu da ti ne ispadne, a prof. ne smije tražit da podigneš suknju
~pod mat il fiz napišeš formule na digitron (sitno)
~napišeš na pernicu...najbolje kad je crna, vidi se izbliza, a prof. neče vidit osim ak se ne zabulji ko sova)
p.s.:Šverc uvijek ponesite sa sobom, nikad ne bacajte u školi...jer je jednom moj razred bacio sve šverceve nakon testa, a prije je bilo koš prazan, kad ono puno papira
ako usmeno odgovarate: (opče poznato, al eto ak neko nezna...)
~napišite si na dlan, onda stavite ruku na glavu...kao razmišljate i pogledate
~ako idete pred poloču, napišite sitno na ploču najviše 2 podatka koja neznate
~ako ste na mjestu na klupu napišete il tražite od nekog ko sjedi pored vas da vam otvori knjigu il vam ljepo govori
eto...tolko o mojim švercanjima :P
e i još ak pišete test, na mobu si napišite bilješku i kao gledate kolko je sati
Kako si uspio skupiti karton a nisi na forumu jedan dan ps dobre su ti te tvoje fore ali kako to da vi tako skrivate ja šalabajster stavim u ruku i ćitam a vi ćitavu zavjeru
Kako si uspio skupiti karton a nisi na forumu jedan dan ps dobre su ti te tvoje fore ali kako to da vi tako skrivate ja šalabajster stavim u ruku i ćitam a vi ćitavu zavjeru
vidi boldano...
ma bila sam tražila neke linkove za neke igre, a nisam znala da se to tu nesmije
a ima ih jako puno koji su se onak jednostavno švercali i onda su najebali, ma ja kak god da se švercam ne skontaju...a to su sam prjedlozi za one koji vole komplicirat xD
ma bila sam tražila neke linkove za neke igre, a nisam znala da se to tu nesmije
a ima ih jako puno koji su se onak jednostavno švercali i onda su najebali, ma ja kak god da se švercam ne skontaju...a to su sam prjedlozi za one koji vole komplicirat xD
bila sam tražila
dobra si u hrvatskom/bosanskom/srpskom xD
no offence, P.S e da sam bar žensko, imaju najjači način varanja :/
bila sam tražila
Pluskvamperfekt, iako cesto nepravilno upotrebljivan (iako mislim da je ispravno upotrijebljen u ovom slucaju, moze ici i "bijah trazila"), taj oblik glagola u hrvatskom knjizevnom jeziku postoji.
Ispricavam se na off-topicu.
bila sam tražila
no offence, P.S e da sam bar žensko, imaju najjači način varanja :/
a dobro...kog briga...bitno da se konta na šta mislim
kakav knjiž. jezik...nemoj me maltretirat sa tim, praznici su...ne razmišljam o tom ni kad je škola, a kamoli sad...
kakav knjiž. jezik...nemoj me maltretirat sa tim, praznici su...ne razmišljam o tom ni kad je škola, a kamoli sad...
Dobrodošla na forum štrebera, očekuj da ćemo te napasti zbog jednog pogrešnog Č/Ć.
Šalim se naravno, iako doista ima gramatičkih nacista (možda sam i ja jedan od njih).
BTW ne mora biti PLPF, ali bolje je reći "tražila sam" nego "bila sam tražila".
Ovaj uvijek upotrebljavam preko zime...Imamo duge rukave (majice) zaljepimo na ruku (šalabahter mora biti OBAVEZNO preljepljen selotapeom (iliti selotejpom)).Spustite rukav i kad učitelj/profesor/učiteljica/profesorica ne gleda samo malo svučete i pogledajte!
Dobrodošla na forum štrebera, očekuj da ćemo te napasti zbog jednog pogrešnog Č/Ć.
Šalim se naravno, iako doista ima gramatičkih nacista (možda sam i ja jedan od njih).
ak je to forum štrebena, zašt onda pričamo o švercevima...xD
Ovo vam je prava stvar za salabahtere.Ja ovo planiram kupit kad skupim dovoljno para na NeoBuxu.
EXTRA ;)
Ovo vam je prava stvar za salabahtere.Ja ovo planiram kupit kad skupim dovoljno para na NeoBuxu.
EXTRA ;)
A imas toga i kod nas neki lik prodaje za 30 kuna nesto slicno, imas ga ja mislim na njuskalu
Možda su ovi već bili:
- ja si uvijek napravim po 3 primjerka šalabahtera, onda jednog u rukav, drugog u džep, trećeg u pernicu.
- pišem ih na kompjuteru, veličina fonta 4 ili 5 (sasvim dovoljno)
- ako imate klupe gdje je gornja ploha drži sa 4 strane za noge stola, vrlo vjerojatno ima prostora između plohe i okvira. Tu stavite papirić, ostavite samo mrvicu papira koji primite da izvučete van.
- nalijepite šalabahter na remen (vjerovali ili ne, ovo nam je rekao sam profesor, iz matematike. još jedna njegova fora je da si djevojke zalijepe pod suknju. ima i još jedna njegova:
- dok usmeno odgovarate, sa svog mjesta, na koleginu majcu iza nalijepite papir.)
- u mom razredu ima fora, dok učitelj gleda u učenika pred pločom, ovaj se okreće po razredu a neki velikim slovima napišu odgovor u bilježnicu i to drže u zraku.
- kod usmenog, netko "ko fol" govori odgovor, ti veliš "ostavi me na miru", onda često i učitelj reagira, time možete dobiti na vremenu
- ako imate sreće, učitelj će hodati po učionici gore-dolje, dok vam je okrenut leđima vi prepisujete
Ovo mi je sad palo na pamet:
- ako su vam mobiteli dozvoljeni, i imate sony ericsson za kojeg postoji elfpack onda imate koristan elf "Sleepmode Mod", možete si ispisati pun ekran podataka u sleepmodu
- stavite papir ispod sata
A idealno bi bilo kad bi postojale onakve hi-tech naočale kao u filmovima, "ko fol" dioptrijske naočale, a ono vama se pred očima lista cijela knjiga.
A idealno bi bilo kad bi postojale onakve hi-tech naočale kao u filmovima, "ko fol" dioptrijske naočale, a ono vama se pred očima lista cijela knjiga.
To ja stalno zamišljam kad sam u školi, ono, da bar imaju naočale koje ti samo ispisuju (samo da ti vidiš) sav tekst koji ti treba i na testu odgovore...
To ja stalno zamišljam kad sam u školi, ono, da bar imaju naočale koje ti samo ispisuju (samo da ti vidiš) sav tekst koji ti treba i na testu odgovore...
Uzmeš sunćane i naljepiš na staklo
Uzmeš sunćane i naljepiš na staklo
Mislim, da se ne vidi sa druge strane :P
Istina, ali je svejedno upotrijebila plpf kako treba buduci da je ta radnja (izrecena pluskvamperfektom) prethodila drugoj (izrecenoj perfektom), tako da nije pogrijesila, barem koliko vidim.
Btw u vezi šalabahtera, pratim temu od pocetka i stvarno ima extreme rješenja :D
savjet za najbolji šalabahter je komp i printer pa tipkajte.....
Nece sa suncanim<barem meni> nemogu se fokusirati na slova oci bole...
Ljudi pomagajte u utorak pišem test iz povijesti !!!
Ljudi pomagajte u utorak pišem test iz povijesti !!!
Budi bolestan