bašš, da više krenemo i uživamo :D
Policijska Akademija - Zagreb
- poruka: 6.443
- |
- čitano: 1.677.019
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne brigaj, kad otpadnu ovi sto dolaze zbog neke avanture ili zato sto ih guraju tatice, kad shvate da to nije za njih ustajanje u 5h ujutro, trcanje i trening, otici ce pa ce doci na red ovi kojima je stalo do toga. (ne kazem da su svi tamo zato sto ih netko gura, ima ih sto stvarno to zele al ima ih st0 su samo dosli uzet misto drugima.) Zamisli kako je meni koji sam se cilu godinu priprema, s posla na trening kad vecina ide doma odmorit... dodem na prijemni motoriku odradim nekih 85%, onu opcu informativnost ne da sam zna, nego ko da me pitalo koja pitanja da biram, u srednjoj prolazio sa 4, maturirao s 5, vladanje uzorno. Al ne ja nisam u tih 380, nisam bio dobar dovoljno, necije dvojke u skoli ocito nose vise bodova od mojih cetvorki, necijih 10 trbusnih vise vridi od mojih 25 i tako dalje, ma sto posto nisam bio dovoljno motiviran na razgovoru. Ko Bog da vidimo se u 9 misecu... ako ih otpadne 30tak...
Ne razumiješ u kojem smislu sam uopće mislio na uživanje, upoznavanje novih prijatelja, pomaganje u raznim zadatcima i šta ti ja znam, šta ste svi koji klinac nabrijani ko da će vam pucat u noge tamo, opustite se malo..
vidi se da ovo cekanje stvara nervozu, svi su nestrpljivi :D
eto PA 11 je završila danas, sad mi nasutamo :D
Sta se radi ekipa , da li se odbrojavaju dani?
@Vidim svi utihnuli nesto
da da, ceka se vise da se maknem od ovog posla i doma malo :)
Kada otprilike objavljuju izabrane kandidate sa nadolazecim uputama?
citajuci prosle postove 2014. je bilo 20.8. a u 2015. su objavili 18.8. tako da tu negdje ce objavit
Jel zna neko kakva je situacija sa zaposljavanjem? Jesu onu generaciju od prosle godine zaposlili ili?
Iz P 10 ostalo još 54 i P 11 cijela
Ljudi ajmo se malo raspisati ovdje, za mjesec dana ćemo možda djeliti iste sobe, bolje da se ovdje raspričamo da nam bude svima lakše na početku i da znamo što više ljudi ..
recite nešto o sebi, šta očekujete od akademije :D
od akademije ocekujem red,rad i dosta plina :D
nema toga u proslim postovima, kad izdaju zadnju obavjest, malo ce ljudi objavit postove i to je to,onda opet sljedece godine ispocetka.
Za vikend cemo morat doc gori i do ponediljka ce nas polako uvodit u rad i program, a od ponediljka sve starta.
Objavljeno je tko je upao na mup.hr , vidimo se :D
daj pojasni malo kak si sve proso i bio u top 50 a da te nisu pozvali
Jesi prosa i ljecnicki?
ok objavljeno je znaci tko ide, moze li netko pojasniti u koliko najbolje doci na akademiju i potreban pribor osim navedenoga?
Jel se moze tako? Posto pise 5.9. do 12..
nazovi ih na telefon, mozda je doslo do neke greske pri unosu oib-a u sustav ili slicno