Pozdrav .
Ja sam u 4.toj godini tehnicke srednje skole . I nisam u smjeru koji me interesira , zato nezelim ucinit istu gresku 2 puta . Ja sam znao sto hocu od svoje 11-te godine , kad sam poceo programirati . Iako su moje ocjene prosjecne ( zato sto ne ucim / zato sto me ne interesira ) , predmeti koje smatram vaznim - matematika , fizika i engleski su jedini predmeti za koje ucim i koji su iznad prosjeka . Receno mi je da imam dar za engleski i matematiku( IAKO JE NERADIM) , a to sam naucio programiranjem , valjda . Ono sto mene interesira je dali je FER pravi fakultet za mene . Ja ne ocekujem da naucim programirat na FER-u , ja programirati znam i ocekujem da imam slobodu odabira jezika , iako mi nebi smetalo to da me nauce neki jezik koji oni smatraju vaznim , jer nemozes bit programer ako neznas bar 5 jezika . Ja od FER-a ocekujem da mi da cvrste temelje , cvrsto znanje iz matematike i vise informacija o samom kompjuteru , neznam kako bi to tocno objasnio , uglavnom cvrste temelje . Ako je neko od vas na FER-u ili vise nije , dobro bi mi dosle informacije o fakultetu .
btw. Po ovome sto vidim , jeli moguce da je FER gimnazija za racunarstvo - sto znaci apsolutno beskoristan sto se tice racunarstva ?
Hvala .