Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Ah ta škola...
emerik kaže...

Ti si iz Bosne ili Srbije?

Bih (republika srpska)

http://vukajlija.com/
15 godina
pirat01 kaže...
emerik kaže...

Bih (republika srpska)

Haha oboje xD

http://about.me/antesirkovic
17 godina
pirat01 kaže...

Vjerovatno vam duze traje

nama pocine 15. a zavrsava se 26. milina

nama pocinje 20.4 a zavrsava 2.5

znaci vi imate 11 dana praznika, a mi 12

15 godina
sirka666 kaže...
pirat01 kaže...
emerik kaže...

Bih (republika srpska)

Haha oboje xD

nije oboje...bosna je "podjeljena" na republiku srpsku i federativnu republiku bih tako nesto slicno koliko se ja sjecam

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Nisam vidio da nema člana o.O

Ugl., šalim se samo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 23:49 (MaracKoMarac).
15 godina
neaktivan

blago tebi, ja se sjecam kad me profa u OŠ optuzila da sam skinuo igru s neta jer nije imala pojma o programiranju, a igru sam sam doma napravio(krizic kruzic) i mogo sam svaku liniju koda objasnit al ona opet po svome...

14 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
pirat01 kaže...

Jos 5 dana do proljecnog {#}

??? Nama traje nastava do 20. to nam je zadnji dan.

Nema veze,neidemo ni prvog svibnja (jer je prvog nedjelja {#})

Dino
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Maturalni sam upravo predao,jedna briga manje.Sad se valja koncentrirati na matematiku i fiziku za maturu.

alrighty then
15 godina
Ah ta škola...

e ljudi jel u X.gimnaziji ima samo opci smjer? koji je laksi, matematicki ili opci smjer? 

16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Kao sto znate, imao sam crveni na 2 sedmice. Stigao sam pokvariti skoro sve ocjene u te 2 sedmice, sve osim matematike.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Zbog depresije?

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...
sirka666 kaže...
pirat01 kaže...
emerik kaže...

Bih (republika srpska)

Haha oboje xD

nije oboje...bosna je "podjeljena" na republiku srpsku i federativnu republiku bih tako nesto slicno koliko se ja sjecam

Ne znas. BiH je podjeljena na Republiku Srpsku i Federaciju, i jedno i drugo je BiH (Srbija).

PLASMAorLCD kaže...

Zbog depresije?

Valjda.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
FiCoO kaže...

kako je glupo sto su ukinuli prijave u tri skole pa koja te primi a zadovoljan si s njom onda ides u tu....sada mogu poslati samo jednu prijavu i ocekivati da ce me primiti{#}

Otkad je to ukinuto=

Inteligencija nije znanje,već mašta
17 godina
Ah ta škola...

od davnina..ja sam sad 2 razred i mogao sam za 2 zanimanja predat..a generacija prije mene za 3..a sad neznam kakvo je stanje..

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

8 sam razred i planiram upisati Računalnog tehničara za strojarstvo u Križevcima(SS Ivan Seljanec),zanimam me da li je dobar taj smjer i kakve su mogučnosti zapošljenja(budući da smo u Hrvatskoj)?

Programer i 3D artist
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sa srednjom teško da ćeš naći posao u struci.Preostaje ti fakultet,a onda ili ideš raditi vanka ili ćeš biti te sreće da te netko zaposli ovdje.Upiši ono što te zanima,odn.ono što voliš.

alrighty then
17 godina
Wedran Dev kaže...

8 sam razred i planiram upisati Računalnog tehničara za strojarstvo u Križevcima(SS Ivan Seljanec),zanimam me da li je dobar taj smjer i kakve su mogučnosti zapošljenja(budući da smo u Hrvatskoj)?

ja to idem al u pozegi..

kad sam upisao to u prvoj godini, jedne prilike me jedan stariji, ajmo reci bolje potkovaniji gospodin pitao sta sam upisao..reko sam mu..a njegov odgovor je bio:

super. zavrsi to, idi na fakultet. zavrsi ga, oni ce ti naci posao. na pocetku ces imati placu 5-6 tisuca kuna, a kasnije 4-5 puta vise

meni je ta recenica u glavi dan danas. a kraj toga ti dobro dodje nauciti programirati, raditi u autocadu, photoshopu. mozda i radit web-stranice, 3d modeliranje..dok zavrsisi faks sve to mozes naucit, a onda mozes reci da si postigao jako puno u zivotu jer ce ti svi putevi biti otvoreni.

osobno, super zanimanje. zanimljivo svakako..imamo jednog profu na skoli..on je diplomirani inzinjer strojarstva..ima nekih 35g..pokraj posla u skoli radi jos u autocad-u za 2 firme. para ko blata

a autocad, programiranje ucis u drugoj godini..po meni jako dobro..vidicemo "za koju godinu"..iako ja mislim da pogrijesio nisam..a mislim da neces ni ti ako to upises!

nadam se da sam ti pomogao! ako te jos sta zanima slobodno pitaj!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 23:00 (Hacker002).
15 godina
neaktivan

Hvala na ovom odgovoru puno mi je pomogao....Sam ja neznam da cu bas upasti na Fakultet(al jos cu vidjet kak ce mi bit u srednjoj) jer matematika i fizika su mi jedni od tezih predmeta(al shvatim ja to) a sa programiranjem se bavim vec 2 godine tako da to nije baš veliki problem.

Samo me jos zanima koji su to fakulteti u Hrvatskoj?

I da li ce mi biti dovoljno 50 bodova za upis?

Programer i 3D artist
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 8:44 (Wedran Dev).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Može mi netko objasnit kojim vrstama leukocita se povećač broj pri virusnoj ,a kojim pri bakterijskom infekciji.

BFBC2: ALIEN464
15 godina
VAPOR-X kaže...

Može mi netko objasnit kojim vrstama leukocita se povećač broj pri virusnoj ,a kojim pri bakterijskom infekciji.

nisam 100% siguran ali znam da su ti obrambeni leukociti(vrste) ove:monociti i limfociti 

probaj ovdje naci nesto

17 godina
Wedran Dev kaže...

Hvala na ovom odgovoru puno mi je pomogao....Sam ja neznam da cu bas upasti na Fakultet(al jos cu vidjet kak ce mi bit u srednjoj) jer matematika i fizika su mi jedni od tezih predmeta(al shvatim ja to) a sa programiranjem se bavim vec 2 godine tako da to nije baš veliki problem.

Samo me jos zanima koji su to fakulteti u Hrvatskoj?

I da li ce mi biti dovoljno 50 bodova za upis?

pa gledaj to ovako..uvijek ce bit predmeta kojih pojma nemas a naucit ces nekako il ce bit dobar profa..

npr ja fiziku neznam bleknit a imo sam 3 na polugodistu a sad imam 3455..a neznam apsolutno nista..imam srece sto je dobar profesor.. :D

a za faks neznam..mislim da mozes na FER, FOI..ostale neznam..valjalo bi pogledat..

i bez brige, sa 50 bodova upadas..ja sam sa 40 kod nas upao..

15 godina
FiCoO kaže...

e ljudi jel u X.gimnaziji ima samo opci smjer? koji je laksi, matematicki ili opci smjer? 

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Imaju oba smjera, a sad koji je lakši, to ovisi o prioritetima. Ako ti slabije idu matematika i fizika, onda upiši opći, a ako ne želiš drugi strani jezik (njemački), onda upiši matematički.

Pri upisu ti za matematički trebaju hrvatski, matematika, engleski, fizika i geografija, a za opći smjer hrvatski, matematika, engleski, povijest i geografija.

Masturbation rules our nation.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 10:55 (lukavg).
15 godina
lukavg kaže...
FiCoO kaže...

Imaju oba smjera, a sad koji je lakši, to ovisi o prioritetima. Ako ti slabije idu matematika i fizika, onda upiši opći, a ako ne želiš drugi strani jezik (njemački), onda upiši matematički.

Pri upisu ti za matematički trebaju hrvatski, matematika, engleski, fizika i geografija, a za opći smjer hrvatski, matematika, engleski, povijest i geografija.

ide mi i fizika i matematika nego me zanima jel ima i latinski u matematikom smjeru..zelim na fer...jel bi mogao upisat fer i sa opcim smjerom?

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
lukavg kaže...
FiCoO kaže...

ide mi i fizika i matematika nego me zanima jel ima i latinski u matematikom smjeru..zelim na fer...jel bi mogao upisat fer i sa opcim smjerom?

Latinski imaš u svakoj gimnaziji. Naravno da možeš, nije neka prevelika razlika između dva smjera.

15 godina
Ah ta škola...

onda ipak odo u opci, ici ce i frend tamo...jel znas nesto detaljnije o skoli toj?

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...

onda ipak odo u opci, ici ce i frend tamo...jel znas nesto detaljnije o skoli toj?

Pristojna škola, različiti ljudi (od štrebera do narkomana) i gomila pichki.

15 godina
lukavg kaže...
FiCoO kaže...

to znam..hehe{#}

znaci skola ko skola je dobar temelj za faks?

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
lukavg kaže...
FiCoO kaže...

to znam..hehe{#}

znaci skola ko skola je dobar temelj za faks?

Rekao bih da su samo V., XV. i Lucijanka bolje od nje.

15 godina
Ah ta škola...

znaci dobar temelj za na faks dalje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice