Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ah ta škola...
bobica257 kaže...
djdomi kaže...

jao kak me živcira ova profa iz matematike.

na početku razreda: kaže da pod testom smijemo slušat muziku, ja idem namjestit pjesmu i optuži me da sam koristio kalkulator(mobitel).

danas mi sere da sam nasmijavao ostale i da mi zadatak za ocjenu. a bilo je ovako. jedan je radio gluparije(odvezivao "špage" na tenisicama ostalima) a pola razreda se smijalo, profa odma rekla meni da sam radio sranja i tako bez razloga nadrapao.

dva puta kod iste krave. prošla profa je bila stroža, al mnogo draža od ove. {#}

Dobro šta itak moraš slušati glazbu pod ispitom? Glavu dolje i piši!

ma lagano bilo pa mi ne smeta, kasnije nema šanse.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
Ah ta škola...

Sutra praksa :D, a i danas sam imao samo 6 sati :D

16 godina

Niš od usmenog danas, prof javio da ga uhvatila temperatura... a baš sam se veselio riješit se jednog kolegija prije frke idući tjedan...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Ja krecem tek 24-og :P

I ja..

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Od kolijevke pa do groba najljepše je....

16 godina
neaktivan
the economist kaže...

spavat doma {#}

Battlefield Fan!
16 godina
Gamer71 kaže...
the economist kaže...

spavat doma {#}

Phahaha.. istina, bas sam se navikao spavati do nekih 12, a ici oko 2 spavati :D

Steam: ha.nanas
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Idući tjedan u utorak imam test iz hrvatskog (Dundo Maroje i Novela od Stanca, još nisam počeo čitati :D), a u srijedu diktat iz engleskog. Za tri tjedna prezentacija o rimskim portretima iz likovnog (ak netko ima nešto o ovome, molio bih da mi pošalje pm), a za 4 tjedna vjerojatno o Monterverdiju iz glazbenog. Još treba nadodati natjecanja iz matematike i fizike. Juhu.

All right everyone, line up alphabetically according to your height.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Idući tjedan u utorak imam test iz hrvatskog (Dundo Maroje i Novela od Stanca, još nisam počeo čitati :D), a u srijedu diktat iz engleskog. Za tri tjedna prezentacija o rimskim portretima iz likovnog (ak netko ima nešto o ovome, molio bih da mi pošalje pm), a za 4 tjedna vjerojatno o Monterverdiju iz glazbenog. Još treba nadodati natjecanja iz matematike i fizike. Juhu.

Koja škola?

Ovo o Monteverdiju ti ja mogu napravit ak trebaš.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
Looka kaže...
Horagio kaže...

Koja škola?

Ovo o Monteverdiju ti ja mogu napravit ak trebaš.

Opća gimnazija, 2. razred. Ma nije problem za glazbeni, profesor je relativno nezahtjevan oko prezentacija i testovi mu nisu teški, ali svaku sitnicu uzima kao grešku. Likovni je problem. Ali ako imaš volje napraviti, nekako ću ti se odužiti, prije ili poslije. :)

All right everyone, line up alphabetically according to your height.
15 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Čovječe!

Prvi dan škole a 9 sati...

Divan način za početak školske godine...

Stari moj, ja prvi dan drugog polugodišta 14 sati....:S

UP THE IRONS!!!
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Opća gimnazija, 2. razred. Ma nije problem za glazbeni, profesor je relativno nezahtjevan oko prezentacija i testovi mu nisu teški, ali svaku sitnicu uzima kao grešku. Likovni je problem. Ali ako imaš volje napraviti, nekako ću ti se odužiti, prije ili poslije. :)

Ma ja sam se javil jer idem u glazbenu (2. srednje) pa mi to nije nikakav problem, ali za likovni uffff... Za to stvarno nemam volje, čak ni da ja moram nebi mi se dalo ;)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Looka kaže...
Horagio kaže...

Ma ja sam se javil jer idem u glazbenu (2. srednje) pa mi to nije nikakav problem, ali za likovni uffff... Za to stvarno nemam volje, čak ni da ja moram nebi mi se dalo ;)

Sto sviras?

Google IS your friend!!!
16 godina
neaktivan
passat kaže...

Sto sviras?

Klavir. Ovo mi je 4. godina (osnovnu sam završil u 2 godine i sad sam 2. srednje)

Teoretski smjer, 5,0 mi je trenutačni prosjek. Planiram na akademiju i to teorijski smjer.

15 godina
Ah ta škola...

Sutra pocinje opet, pa do 17. juna :(

http://vukajlija.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 22:34 (pirat01).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sam prije tjedan dana imo operaciju  i nisam se trebao pojavljivat u skoli citav tjedan ali posto vise nisam mogao doma lezat i razmisljat o tome kolko cu imat za nadoknadit sam se nekako u cetvrtak odvuko u skolu. Kaj nisam u ta dva dana pobrao 1 iz hrvatskog i jedva izvukao 2 iz materjala. :/

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 22:49 (TinJurk0).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Danas mi pocinje skola. Nadam se da cu biti bolji nego prvo polugodiste jer ce sada gradivo biti dosta teze.

2 razred elektrotehnicke skole tehnicar racunarstva.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
Aliser kaže...

Danas mi pocinje skola. Nadam se da cu biti bolji nego prvo polugodiste jer ce sada gradivo biti dosta teze.

Kako tek sad?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Aliser kaže...

Kako tek sad?

Ja sam iz Bosne :P Kod nas je drugacije.

Iako je katolicka skola pocela prosle sedmice skolu, al njima se ranije zavrsila skola.

15 godina
Ah ta škola...

Ahaa. Zahvaljujen na informacijama {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
14 godina
protjeran
Ah ta škola...

Ma sve je to dobro , dok ne počnu završni ispiti iz struke , pa kad nas još udesi državna matura , maturalni rad treba pisati ... 

Naravno oni koji su maturanti sada :)

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

Danas bio na školskom iz matematike...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

Isprogramirat ću igricu na kojoj ću zaraditi milione. Ali ne znam programirati.
14 godina
protjeran
beno101 kaže...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

Bravo...Ja imam iz engleskog ubrzo i iz informatike...Za engleski jos nisam siguran kada je a informatika je 9.2.

15 godina
protjeran
Slash_92 kaže...
beno101 kaže...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

Bravo...Ja imam iz engleskog ubrzo i iz informatike...Za engleski jos nisam siguran kada je a informatika je 9.2.

jedva čekam informatiku...

u BASICU kodiraŠ?

14 godina
protjeran
beno101 kaže...
Slash_92 kaže...
beno101 kaže...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

jedva čekam informatiku...

u BASICU kodiraŠ?

U slobodno vrijeme ne...Nešto smo u školi malo kodirali ali jako malo...

Ma to više idem da viidm koliko znam i koliko mi još treba za maturu iz infe... :)

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...
@slash_92 koja si skola?
Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
15 godina
beno101 kaže...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

Evo i mene isto sa školskog iz matematike! Nemam pojma kako sam uradio!

Ja sam bio A kategorija, a koja si ti?

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja u petak imam kontrolni iz fizike i sljedeci pon kontrolni iz historije..

15 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
beno101 kaže...

5 lakših i 3 teža zdkta.

riješio ih 7.5..

{#}

Evo i mene isto sa školskog iz matematike! Nemam pojma kako sam uradio!

Ja sam bio A kategorija, a koja si ti?

nisam ni gledo...

zadaci su bili nekakve šibice, pa onda zadnji dva neka geometrija...

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Da nema netko dobru stranicu o zbrajanju i oduzimanju u binarnom sustavu? Odnosno, treba mi dosta primjera, pa ako netko zna stranicu ili ima pri ruci da napise barem par, ovako ako sam budem pisao tko zna hoce li biti tocno :); mislim vjerojatno bi, ali treba mi da predajem...

Mes que un Club! FCBarcelona!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice