Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
robimarko kaže...

Ne taj smjer vec pravog tehnicara za racunalstvo u emsi tj elektrotehnickoj i prometnoj skoli osijek ti je moja preporuka.

Osobno sam 2. razred tog smjera u navedenoj skoli i zadovoljan sam.

No pripremi se na to da ces o struji znati ama bas sve,hrpu toga sto se na faksu radi mi radimo vec sada,no imas i predmeta strojarske struke tj tehnicko crtanje(samo prvi razred),te finomehanika(samo drugi razred)

Racunalstva imas 1 sat tjedno plus dva sata vjezbi 2 tjedna u mjesecu.

Imas jako dobru podlogu za racunalstco il elektrotehniku na etfu na primjer.

Stvarno imas hrpu strucnih predmeta,ali i 3 sata(po novom programu 4) matematike,3 sata hrvatskog,1.5 sat fizike+2 sata vjezbi mjesecno.

Kemiju i biologiju imas samo prvi razred,a dva razreda imas povijest,te geografiju.

Moja preporuka ti je ovaj smjer,no ako ne nemas dobvoljno bodova za upisati gimnazije neces ni ovo moci upisati.

Oprosti,ali da li bi mi mogao nesto reci o toj skoli jer mi sestra jaze da tano idu samo huligani koji idu samo da imaju zavrseno i da ako si bolji i trudis se odma si "streber".Ps. s koliko si prolazio?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
robimarko kaže...

Ne taj smjer vec pravog tehnicara za racunalstvo u emsi tj elektrotehnickoj i prometnoj skoli osijek ti je moja preporuka.

No pripremi se na to da ces o struji znati ama bas sve,hrpu toga sto se na faksu radi mi radimo vec sada,no imas i predmeta strojarske struke tj tehnicko crtanje(samo prvi razred),te finomehanika(samo drugi razred)

Stvarno imas hrpu strucnih predmeta,ali i 3 sata(po novom programu 4) matematike,3 sata hrvatskog,1.5 sat fizike+2 sata vjezbi mjesecno.

Kemiju i biologiju imas samo prvi razred,a dva razreda imas povijest,te geografiju.

Moja preporuka ti je ovaj smjer,no ako ne nemas dobvoljno bodova za upisati gimnazije neces ni ovo moci upisati.

Oprosti,ali da li bi mi mogao nesto reci o toj skoli jer mi sestra jaze da tano idu samo huligani koji idu samo da imaju zavrseno i da ako si bolji i trudis se odma si "streber".Ps. s koliko si prolazio?

Ako te je strah toga, onda niti nemoj ići u srednju školu {#}

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
13 godina
Ah ta škola...

Od svih priča što si čuo oduzmi 70 % i dobit ćeš pravo stanje . 

14 godina
drakula789 kaže...

Ma kakvi,90% je normalnih ljudi i ne možeš upasti samo tako,već se trebaš i potruditi jer je škola vrlo dobra.

Sestra ti priča gluposti,kakvi štreberi mora se učiti kao i u gimnazijama,pogotovo zbog hrpe stručnih predmeta.

Takve priče su gloposti teške,ima budala naravno ali od preko 760 učenika njih je ekstremno malo.

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

zadatak zadatak
Evo ljudi, cijeli dan vec razbijam glavu razmisljajuci sta da napisam, tj. kako da uopce zapocnem esej. Ako ima tko kakvu ideju, neka napise! {#}

14 godina
neaktivan
gave233 kaže...

Evo ljudi, cijeli dan vec razbijam glavu razmisljajuci sta da napisam, tj. kako da uopce zapocnem esej. Ako ima tko kakvu ideju, neka napise! {#}

Javi se Mentalistu/Onjeginu, ali nemoj se cuditi ako dobijes 1 onda ili čak ukor

Na pismenom ispitu ne postoji bolji i lošiji način rješavanja zadatka, iako su neki postupci kraći i elegantniji od drugih, nego se oni prvenstveno djele na ispravne i neispravne! - Boris Halasz
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 20:18 (Ranko Kukumar).
15 godina
Ah ta škola...

Nije da želim pokrenuti neki rat između srednjoškolaca, no iskreno po mom mišljenju i barem u mom mjestu ne može se uspoređivati bilokoju srednju školu s gimnazijom

Danas sam posramio jednog prijatelja(Računalni tehničar) koji je rekao da imaju istu "jačinu" matematike kao i prirodoslovno-matematička gimnazija

Na kraju se uspostavilo da su njihovi zadaci(4 od 5 zadataka) u testu naš uvodan sat nekog novog gradiva, a prof. im je cijelo vrijeme govorio da im je matematika ista kao nama

NHF ali dok ne vidite ne znate(pod ovim mislim i na sebe, ne znam kako je u drugim gradovima, može biti da je situacija obrnuta)

I meni ništa ne znači to hoće li RT imati istu matematiku kao i mi, jer to ništa neće utjecati na moj zamišljeni put kroz školovanje

E da i postoji li neka dobra animacija na internetu za valove?

Ako imaš novca, onda imaš moć. Ako imaš moć, imaš i žene!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 20:58 (Top Bugovac).
14 godina

Imamo istu razinu matematike kao i gimnazije osim matematicke naravno

robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...

Imamo istu razinu matematike kao i gimnazije osim matematicke naravno

Matematicka gimn. ti ima 5 sati tjedno matematike minimalno.

Kod mene ima 2 grupe u matematickom razredu:

Prva- 5 sati mat, 4 sata informatike

Druga- 7 sati mat, 2 sata informatike

Znaci druga grupa ima 4 sata vise mat od svih ostalih skola, dok prva 2 sata vise.

EUW: FerritinCRO
16 godina
Top Bugovac kaže...

Nije da želim pokrenuti neki rat između srednjoškolaca, no iskreno po mom mišljenju i barem u mom mjestu ne može se uspoređivati bilokoju srednju školu s gimnazijom

Danas sam posramio jednog prijatelja(Računalni tehničar) koji je rekao da imaju istu "jačinu" matematike kao i prirodoslovno-matematička gimnazija

Na kraju se uspostavilo da su njihovi zadaci(4 od 5 zadataka) u testu naš uvodan sat nekog novog gradiva, a prof. im je cijelo vrijeme govorio da im je matematika ista kao nama

Ne znam za tu školu, ali par frendova ide u školu koja se hvali kako imaju isti program iz matematike kao gimnazije, ali ista stvar je, iako je ista knjiga tek je u bilježnici razlika. Ono što su njima zadatci na testu mi rješavamo 1. sat kao primjere u općoj gimnaziji, a vjerojatno je razlika takva i između opće i matematičke gimnazije.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

NHF ali dok ne vidite ne znate(pod ovim mislim i na sebe, ne znam kako je u drugim gradovima, može biti da je situacija obrnuta)

I meni ništa ne znači to hoće li RT imati istu matematiku kao i mi, jer to ništa neće utjecati na moj zamišljeni put kroz školovanje

E da i postoji li neka dobra animacija na internetu za valove?

Kod nas je apsolutno obrnuto (idem elektro), matematičari imaju sve 5 iz matematike, i dođem kod njih na instrukcije i tako... I onda nemaju pojma kako riješit neke zadatke koje čak i ja znam..
Ovisi od mjesta do mjesta, kod nas npr. su se u 2. godini na popravnom žalili da su pitanja preteška bila, došla je inspekcija ili što već, i ispalo je da smo u 2. razredu radili gradivo 4. razreda tak  da ono.. Ovisi od mjesta do mjesta i škola..
edit: I kod nas u elektro program je IDENTINČAN s tim da imamo 2 ili 3 sata manje tjedno i nemamo pravo na dodatnu ili dopunsku... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 23:05 (Athalansy).
15 godina
Ah ta škola...

Pica+kola 10kn

Da ne znam kaki huligani idu u školu, bar zbog akcije se mora upisat.

Idem u EMŠU i moje viđenje prije je bilo slično vašem, da su tu večinom huligani, ali vjerujte mi da ima manje vandalizma nego u drugim školama. Mjere su dobre, svaka tuča se sankcionira vješto i odma se zovu nadležne službe, kao i policija. Naranvo da ima klošara, al toga ima svugdje.

Nebojte se emše.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
nul-3 kaže...

svaka tuča se sankcionira vješto

Nisam to doživio od osnovne škole...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
nul-3 kaže...

Tuču ili sankcije?

16 godina
nul-3 kaže...
DamageHigh kaže...
nul-3 kaže...

Tuču ili sankcije?

Tuču naravno...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Tuču naravno...

Pajdo moj dođi ti u Imotski pa ćeš vidit, primitivizam teški.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Rađe bi se potukao ispred policijske stanice nego u školi, pa kod nas je to momentalno izbacivanje iz skole, sad mi je prijatelj iz skole izbacen samo zato jer je jednog učenika lupio lagano u glavu nakon obostrane svađe, čak je i imao ogrebotine po licu od ovog drugog, al ovaj je prije prijavio slučaj i je*iga, doslovce nulta tolerancija na nasilje.

Battlelog: gjurki
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Rađe bi se potukao ispred policijske stanice nego u školi, pa kod nas je to momentalno izbacivanje iz skole, sad mi je prijatelj iz skole izbacen samo zato jer je jednog učenika lupio lagano u glavu nakon obostrane svađe, čak je i imao ogrebotine po licu od ovog drugog, al ovaj je prije prijavio slučaj i je*iga, doslovce nulta tolerancija na nasilje.

Uvijek mi je najdraže kad se ne izbace svi koji su učestvovali već samo onaj jedan -najbaksuzniji.

13 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
drakula789 kaže...
robimarko kaže...

Ako te je strah toga, onda niti nemoj ići u srednju školu {#}

Lol,ne bojim se ja toga nego je htijela reci kako je losa skola jer je ona isla u gimnaziju i sad hoce da i ja idem...

robimarko kaže...
drakula789 kaže...

Ma kakvi,90% je normalnih ljudi i ne možeš upasti samo tako,već se trebaš i potruditi jer je škola vrlo dobra.

Sestra ti priča gluposti,kakvi štreberi mora se učiti kao i u gimnazijama,pogotovo zbog hrpe stručnih predmeta.

Takve priče su gloposti teške,ima budala naravno ali od preko 760 učenika njih je ekstremno malo.

S koliko si ti prolazio?

Struka me zanima jako pogotovo jer sada znam nesto...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Ja sam prolazio sa 5 u osnovnoj i upisao bez problema,a sada sa 4.0.
Ako te zanima struka,prava škola je za tebe
robimarko@gmail.com
16 godina
Onjegin kaže...
Volvox kaže...

Uvijek mi je najdraže kad se ne izbace svi koji su učestvovali već samo onaj jedan -najbaksuzniji.

Ovaj kojeg su izbacili(mislim da pričam o istom tipu kao i Volvox) nije baš bio poznat po pristojnom ponašanju, tako da to nije jedini razlog

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Ah ta škola...

Ajoj kad se sjetim tuča. Nisam se potukao 10ak godina( zadnji put vjerojatno 1./2. osnovne), ali sjećam se u 7. osnovne kad smo se za*ebavali u skoli kao neke tuce ovo ono i idemo nas 3 na jednog lika. Nas 2 ga samaramo lagano iz za*ebancije(svi smo prijatelji i to je bila cista zaje..), a dođe treći baksuz i opali ga malo jače šakom po glavi. Lik je kasnije dobio blagi potres mozga ili tako nešto i sva tri smo na*ebali zbog jedne budale.

15 godina
DamageHigh kaže...
nul-3 kaže...
DamageHigh kaže...
nul-3 kaže...

Tuču ili sankcije?

Tuču naravno...

Pa ni ja, baš zbog sankcija. Čuo sam kako su se neki prvi razredi potukli i da ih je par izbačeno. Ovi stariji se sigurno neće tuč jer su svjesni kakve su posljedice

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Danas pisali biologiju i svi smo imali isti test, ja prepisao sve od riječi do riječi od kolege iz klupe, nije me skuzila. E sad mene zanima, jel smije ona poništit test meni ili njemu jer sam ja to napravio, ili napravit nekakvu kazenu mjeru šta ja znam? Mislim to je realno njena greška šta nije skužila, šta ne?

14 godina
Volvox kaže...

Danas pisali biologiju i svi smo imali isti test, ja prepisao sve od riječi do riječi od kolege iz klupe, nije me skuzila. E sad mene zanima, jel smije ona poništit test meni ili njemu jer sam ja to napravio, ili napravit nekakvu kazenu mjeru šta ja znam? Mislim to je realno njena greška šta nije skužila, šta ne?

Tako je ona je kriva što ti nisi učio pa si prepisivao od kolege....

Mislim kad prepisuješ bar malo riječi preoblikuješ a ne sad sve isto dobro da mi nisi i ime prepisao

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

ja sam isto biologiju prepisivao,al iz knjige i bilježnice(držao na klupi,no ona nije skužila) pa ništa....možda bi i skužila kad bi bila normalna

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa odkud ona može dokazat da sam ja prepisivao? Reć ću da smo skupa učili i potpuno isto naučili baš me briga, njen je posao gledat dal tko prepisuje, moj je napisat test, sad kako i kojim sredstvima e to je njen problem.

12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Pa odkud ona može dokazat da sam ja prepisivao? Reć ću da smo skupa učili i potpuno isto naučili baš me briga, njen je posao gledat dal tko prepisuje, moj je napisat test, sad kako i kojim sredstvima e to je njen problem.

problem nastane ako imate iste greške xD

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
Volvox kaže...

Ma neće ni skužiti osim ako niste baš zajedno predali, pa će joj testovi biti jedan iza drugoga kad bude ispravljala

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice