sto si ti bistar, pa to zemlja nema... triba te odma dat za premijera, mozda zemlja izidje iz krize...
a koji to profesor DOPUSTA da mu se prepisuje na ispitu? helllouuu....
- a kad vec spominjes glupa rjesenja, koja btw nicem ne sluze, eto, dacu ti 200kn, ti mi nadji ogledalo sirine 8m (prosjecni razred) i visine barem 1-1.5m. na kojem ti to planetu zivis? i sto ce to ogledalo tocno pokazat? neciju guzicu mozda?
- ne triba ti profesor, treba ti fuckin' osobni zastitar koji ce visit nad ucenikom, inace ce svaki uspit prepisat bar nesto... ako toga nisi svjestan, onda si ili naivan, ili blesav, biraj... zato i je bolje usmeno ispitivanje, sanse za izvlacenje informacija od ostalih kad si isprid ploce su minimalne, a zato to i ne odgovara lincinam, jer ne postoji sansa da se izvuku...
- mda... a jesu ti i odvojene klupe po 200kn komad? i da nisi ti mozda (tj. mama) dobila 100milijuna eura na lotu za izmjenu svih klupa u skoli?
1. Da li ti kad kupuješ pločice za kuhinju tražiš pločicu oblika sobe ili kupuješ male pločice pa ih redaš?
2. Treba ti profesor.
3. Ne znam jesi li znao, ali klupe do sada nisu sastavljali učenici sami sebi nego su kupovane.
Kad napuniš 13 godina i budeš koristio mozak onda možemo o nečemu pričati. Pfff.
- Cijena ista
- Nisi shvatio
- Opet nisi shvatio
Ne pristran sam, ali moje skromno mišljenje je da nisi dobro pročitao wifijev post
nije,ovde triba fugirat