Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Što reći?

Mene neki predmeti ne zanimaju, pa iz njih navučem neku tricu reda radi.

I što onda? Neću imati 1 i to znam.Al stvarno postoje neki bolesni predmeti.

Što će meni neka finomehanička tehnika u elektronici? Nema baš nikakve poveznice.Umjesto da se ta dva sata tog predmeta dodijele matematici ili fizici, ili da barem imamo neke osnove pravog strojarstva.

17 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...

Niti jedan predmet nije za zlo, jednostavno prosirujes svoja znanja, uvidjas koliko zapravo ne znas, i siris obzore... eto, bar je u tehnici svaka grana povezana sa svakom, pa kad vec spominjes finomehaniku i elektroniku, meni prvo napamet padaju servo motori, robotske ruke i sl. nesto u tim granama mora bit isprepleteno, mozda ne na prvi pogled...

inace, jedno zanimljivo i kratko stivo, i jedna povijesna sokratova izjava "ja znam da nista ne znam"... http://www.girija.info/index.php/znam-da-nista-ne-znam/

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Što reći?

Mene neki predmeti ne zanimaju, pa iz njih navučem neku tricu reda radi.

I što onda? Neću imati 1 i to znam.Al stvarno postoje neki bolesni predmeti.

Što će meni neka finomehanička tehnika u elektronici? Nema baš nikakve poveznice.Umjesto da se ta dva sata tog predmeta dodijele matematici ili fizici, ili da barem imamo neke osnove pravog strojarstva.

Slažem se za dodjeljivanje tih sati fizici i matematici, ali finomehanika, koju i ja imam, zna biti zanimljiva i meni osobno niije problem naučiti... ja se nikad nisam bavio tim stvarima i ja do sad nisam znao što je osovina, vodilica ili ležaj... Nekome zvuči glupo, ali to mene nikada nije zanimalo i nikada to ne bih naučio bez ovog predmeta...

Isto i za materijale... neki kažu da nam ne treba, a zapravo je vrlo koristan predmet... I ja bih osobno volio da imam 10 sati računalstva tjedno umjesto jedva 3 :P

SDP ≠ HDZ
15 godina
Ah ta škola...

Ne vjerujem..

Profesorica iz kemije(inače vještica) mi je snizila ocjenu iz testa iz kemije..

Kaže ona "(Moje prezime), ne možeš ti kod mene dobiti 3, evo ti 2!"

Imao sam 13 bodova, koliko je i potrebno za 3, pa mi je oduzela jedan bod. :(

(I još ne vjerujem što sam napisao za PCl4 -slike..)

Dijelila je jedan bod za djelomično točan zadatak, a i žao mi je gluposti s 5H20 :(.. Trenutak nepromišljenosti..

Prekriženi bod.. Prekriženi bod..
I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

I nisi se nikome zašlio?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

I nisi se nikome zašlio?

Jest ovdje.

Trebao si je pitati za ovo,npr kako to da kod nje ne mozes dobiti 3 blah blah.

Life is wierd
15 godina
thuglife kaže...

I nisi se nikome zašlio?

Ne vrijedi..

Ona je najgora profesorica na školi i ravnatelj se nje boji..

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

You now damn well what I was talking about. :D

Anyway, poštovati profesore je normalno, i inače je ići u nekakav rat sa njima apsurdno, ali ovo je ( ukoliko je istinito ) jednostavno previše, profesor se spušta na razinu učenika i naslađuje se zato što to može, komično.

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

You now damn well what I was talking about. :D

Anyway, poštovati profesore je normalno, i inače je ići u nekakav rat sa njima apsurdno, ali ovo je ( ukoliko je istinito ) jednostavno previše, profesor se spušta na razinu učenika i naslađuje se zato što to može, komično.

Lol barem je to lagano. Optuži je za pedofiliju, reci da te je dirala, još jednog dobrog prijatelja nagovori na isto i gotova je. Znam jednom 2-3 profesora iz primorsko goranske  koje je neka učenica za to optužila iako svi znaju da nije kriv, ali iz škole mora bit izbačen.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
16 godina
neaktivan

Lol barem je to lagano. Optuži je za pedofiliju, reci da te je dirala, još jednog dobrog prijatelja nagovori na isto i gotova je. Znam jednom 2-3 profesora iz primorsko goranske  koje je neka učenica za to optužila iako svi znaju da nije kriv, ali iz škole mora bit izbačen.

U ovo zadnje jednostavno nemogu povjerovati... Imaš kakav link?

13 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ovaj tu- gospodin predavao mom kolegi iz razreda u osnovnoj školi, kaže prijatelj da je profesor milina, ono bogom dan, nikad ništa, došo u rijeku u školu, ta cura neka problemtična bila, nije joj želio 2 dat i onda ga optužila, na sudu nije prošlo, ali je izbačen iz škole. A čovjek ni kriv ni dužan.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Za ovaj primjer sam čuo i ja, sad eto vidim i drugu stranu ove priče...

Uglavnom, to bi puno teže prošlo sa ženskom nastavnicom na sudu, a i postavlja se pitanje želiš li ti nekome toliko život zagorčati, osobno nebi mogao.

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Za ovaj primjer sam čuo i ja, sad eto vidim i drugu stranu ove priče...

Uglavnom, to bi puno teže prošlo sa ženskom nastavnicom na sudu, a i postavlja se pitanje želiš li ti nekome toliko život zagorčati, osobno nebi mogao.

Ja također nebi:) ali ima nastavnica u mojoj školi kojima bi s guštom život u nekim trenucima zagorčao, ali mislim da ovako nešto nebi mogao. Ispostavilo se na kraju da je ta cura neka koju nitko ne voli, ne druži se ni s kim i tako, al jbg, on više u školi radit nemože.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ha čujte, ja bih isto tako vrlo rado zagorčao život pojedinim profesorima, i vjerujte mi, budem li imao potrebe, to i hoću napraviti.Metoda nije bitna, glavno da je efikasna.Ono što to dobiješ, to i vratiš :)

ali to se odnosi na posebne slučajeve, jer postoje neki profesori koji brkaju simpatije sa gradivom i školom.Ono, nekog više vole, nekog manje, ili ova krava iz kemije kod forumaša iznad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:43 (AtomicBomb).
16 godina
Ako je onaj marker koji sam nasao permanent, dvoje seljacina iz naseg razreda ce vjerojatno dobit opomenu ili ukor :)
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

mislim da je rjesenje koje bi trebalo zadovoljit obje strane video nadzor, pa bi onda za obje strane postoja nekakav video dokaz... vjerujem da bi i u razredu onda bilo mirnije i produktivnije, tim vise sto ekstremi nebi imali opravdanja za svoje ponasanje, a ako nastavljaju s istim, za sve postoje dokazi... isto tako gotovo sam siguran da bi protiv ovoga bili i ucenici i roditelji, ali kad su toliko sigurni u "nevinost" svoje dice, onda nebi trebalo bit problema :-)

isto tako, ako se tvrdi da nesto nije receno, nije se ucilo i slicno, za to bi postojali dokazi, isto kao i za "zainteresiranost" na satu, tipa igranja na mobitel, tipa pricanja, prepisivanja, itd....

16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Danas klasična situacija.

Držao vrata nekim učenicima da ne mogu ući sve dok se nisu počeli derati čudnim glasom.

To je bila profesorica geografije.

Mrtav sam.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Volvox kaže...

Ovaj tu- gospodin predavao mom kolegi iz razreda u osnovnoj školi, kaže prijatelj da je profesor milina, ono bogom dan, nikad ništa, došo u rijeku u školu, ta cura neka problemtična bila, nije joj želio 2 dat i onda ga optužila, na sudu nije prošlo, ali je izbačen iz škole. A čovjek ni kriv ni dužan.

To je isto napravila i jedna iz jezične gimnazije, isto profesoru iz zemljopisa.. Ali nije ništa bilo.. 

14 godina
Top Bugovac kaže...
Volvox kaže...

To je isto napravila i jedna iz jezične gimnazije, isto profesoru iz zemljopisa.. Ali nije ništa bilo.. 

Koje su to glupačeku*** 

Čovjek će sad jedva opet naći posao zbog takvig glupača pa ja bi njih izbacio iz škole.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
Ah ta škola...

Kad te profesor pita što je to voltmetar i kako se spaja, a ti mu odgovoriš da je to uređaj za mjerenje jakosti struje i spaja se serijski, da je dobio ime po amperima, s kojima se izražava jakost struje...i onda skužiš da si krivo rekao. Ispravim se, sve točno kažem i zvoni. Ja pitam za ocjenu, ono 4. Puj, ja se zeznem on odma snizi ocjenu.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Kad te profesor pita što je to voltmetar i kako se spaja, a ti mu odgovoriš da je to uređaj za mjerenje jakosti struje i spaja se serijski, da je dobio ime po amperima, s kojima se izražava jakost struje...i onda skužiš da si krivo rekao. Ispravim se, sve točno kažem i zvoni. Ja pitam za ocjenu, ono 4. Puj, ja se zeznem on odma snizi ocjenu.

Odkad je 4 loša ocjena?

14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Blago tebi kod nas da si tak zezno (da si pomjeso voltmetar i ampermetar) sam bi ti reko sjedi i spuco 1

16 godina
protjeran
Volvox kaže...
nul-3 kaže...

Odkad je 4 loša ocjena?

Četiri je dobra ocjena samo ako misliš da ćeš da dobiješ jedan pa možeš reći  Aj makar nije jedan.

Kad imaš 4.0 prosjek ne prolaziš s pet.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Volvox kaže...
nul-3 kaže...

Odkad je 4 loša ocjena?

Četiri je dobra ocjena samo ako misliš da ćeš da dobiješ jedan pa možeš reći Aj makar nije jedan.

Oko ceg se vi zamarate gledas da prodes kod nas u srednjoj si bil sretam ak je 2 !

16 godina
protjeran
Demzi94 kaže...
Mentalist kaže...
Volvox kaže...
nul-3 kaže...

Odkad je 4 loša ocjena?

Četiri je dobra ocjena samo ako misliš da ćeš da dobiješ jedan pa možeš reći  Aj makar nije jedan.

Oko ceg se vi zamarate gledas da prodes kod nas u srednjoj si bil sretam ak je 2 !

Tad se na fakultet moglo upisati s prosjekom 2.3 ili 2.4, sad moramo ganjati petice i slično da se upišemo...

15 godina
Ah ta škola...

Pa znao sam sve. Dao mi je zato što sam se zeznio.

13 godina
protjeran
zelenbic kaže...

Nama naš kada odeš na 6 misa za redom da 5

Pretpostavljam da se morate pričeščivati ,davati lemuzinu svaki put..

Roćka
15 godina
Roćka kaže...
zelenbic kaže...

Nama naš kada odeš na 6 misa za redom da 5

Pretpostavljam da se morate pričeščivati ,davati lemuzinu svaki put..

Idem na mise od malih nogu, nikad lipe nisam dao za lemozinu....als vake godine pokupim 600kn :D

13 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Idem na mise od malih nogu, nikad lipe nisam dao za lemozinu....als vake godine pokupim 600kn :D

Zanimljivo.U mene je potpuno obrnuta situacija.Svake nedjelje po pola marke{#}

Roćka
15 godina
Ah ta škola...

Ministriram od drugog raza, od 3. službeno, jer sam se onda pričestio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice