ja sam pao prvi razred i sad upoznajem nove a neda mi se
kako si to moš dopustit....je iden u školu da nešto naućin za clili život i onda kad sve prođem ja sam je se riješija...
ja sam pao prvi razred i sad upoznajem nove a neda mi se
kako si to moš dopustit....je iden u školu da nešto naućin za clili život i onda kad sve prođem ja sam je se riješija...
kak nebi mogo, imam dva bratica koja su pala, ma ti si mutav u glavu eto ti
Kaj bi sad to trebalo značit?Sad si neka faca kad si pao razred,isto kao i tvoja 2 bratića?
naravno da nisam faca, sramim se, ali sta je tu je
sta mu lupate td na post sta bi trebalo znacit da ako netko padne da je retardiran?? ta jedna godina mu nece nista puno u zivotu uzet, bitno je da on nauci lekciju i da si to vise nedopusti. sta serete odma koda ste Bog i batina
sta mu lupate td na post sta bi trebalo znacit da ako netko padne da je retardiran?? ta jedna godina mu nece nista puno u zivotu uzet, bitno je da on nauci lekciju i da si to vise nedopusti. sta serete odma koda ste Bog i batina
Yes Sir!
Yes Sir!
ti isto neseri
U mad bro? Uglavnom malo sam pretjerao,isprike uvaženom kolegi i nadajmo se da neće suknut opet.
sutra skola
Kak sutra?
pa ja sam iz subotica
Srbima sutra škola počinje, u četvrtak :D
a kad vama pocinje ?
Dečki, a sutra pržim u Tursku, i odmah prvi dan mi je test iz Engleskog. Na osnovu urađenog testa, oni će da nas rasporede po sobama u domu. Wish me luck!
Dečki, a sutra pržim u Tursku, i odmah prvi dan mi je test iz Engleskog. Na osnovu urađenog testa, oni će da nas rasporede po sobama u domu. Wish me luck!
sta ces u turskoj ?! :D
Sretno. Kad jednog dana postaneš faca u svijetu nemoj zaboraviti bug forum
Sretno. Kad jednog dana postaneš faca u svijetu nemoj zaboraviti bug forum
BUG i ekipu nikad neću zaboraviti, ma gdje bio
Škola...ajde bar mi je utjeha da imam još samo 2 godine...
Rasturi te Turce i pokaži da i iz Balkana izlaze pametni ljudi :)
Rasturi te Turce i pokaži da i iz Balkana izlaze pametni ljudi :)
Turke valjda :P
Inače tamo neće biti samo Turci, bit će tu i osoba ostalih nacionalnih pripadnosti, Amerikanaca, Azijata, Afrikanaca i ko zna šta još
na koji jezik cete pricat?
Po što ideš u Tursku?
I meni je 12. :D
na koji jezik cete pricat?
Engleski
Po što ideš u Tursku?
Dobio stipendiju u drugoj gimnaziji jer sam prošao sa 5,0 i poslali me na testiranje koje sam zadovoljio. Inače to sam već rekao tu u temi pa me čudi kako niste primjetili :P
Na početku godine nas profesorica iz hrvatskog pita što smo pročitali preko ljeta. Prošlu put sam reko knjigu o pokeru, daj te mi neki prijedlog sta da kazem ove godine...
Na početku godine nas profesorica iz hrvatskog pita što smo pročitali preko ljeta. Prošlu put sam reko knjigu o pokeru, daj te mi neki prijedlog sta da kazem ove godine...
3 izdanja BUG-a
3 izdanja BUG-a
Nema časopisa, novina, teleteksta i slično
Ima li šta svježih maturanata poput mene?
Još nemam niti jednu knjigu.
3 izdanja BUG-a
Nema časopisa, novina, teleteksta i slično
ja da sam na tvom mjestu reko bi istinu:ništa
je*e me ti ak joj ja nebi reko da sam ladio jaja
Sad krecem u prvi razz gimne!!
Knjige kostale ko svetog Petra kajgana, neznam ni kolko ce sk godina trajat, ode mi moj nocni zivot