VIRUS - Zaražene exe datoteke

poruka: 44
|
čitano: 14.820
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam problem sa virusom, OS je XP i javlja se program SMART GUARD PROTECTION koji skenira i pronalazi hrpu trojanaca i kod svakog pokušaja

pokretanja exe datoteke javlja prijetnju, nemoguče pokrenuti niti regedit niti task manager, smart guard protection traži kupnju pune verzije koja je 100$ za čiščenje prijetnji,

Kod pokretanja safe moda računalo se restarta,  na koji način onemogučiti i izbrisati SMART GUARD PROTECTION?

15 godina
neaktivan
Re: VIRUS - Zaražene exe datoteke

Pitaj nekoga da ti skine i snimi na cd Kaspersky Rescue CD: http://support.kaspersky.com/8093 

Nisam ga odavno koristio ali mislim da mozes ici i online preko njega, ako ti zatreba net dok cistis. Vidim po netu ba MBAM i HitmanPro takodjer to mogu pocistiti...http://malwaretips.com/blogs/smart-guard-protection-removal/

16 godina
Wontay kaže...

na koji način onemogučiti i izbrisati SMART GUARD PROTECTION?

- to je virus, uklanjaš ga antivirusom ili čistačima kao MBAM, uz problem kako ih pokrenuti... (vidi post prije ili po temama..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:54 (ihush).
17 godina
Wontay kaže...

Imam problem sa virusom, OS je XP i javlja se program SMART GUARD PROTECTION koji skenira i pronalazi hrpu trojanaca i kod svakog pokušaja

pokretanja exe datoteke javlja prijetnju, nemoguče pokrenuti niti regedit niti task manager, smart guard protection traži kupnju pune verzije koja je 100$ za čiščenje prijetnji,

Kod pokretanja safe moda računalo se restarta,  na koji način onemogučiti i izbrisati SMART GUARD PROTECTION?

Tutorijal

Smart Guard Protection Removal

01.RKill Download Link

02.Malwarebytes Anti-Malware Download Link

BTW: koji antivirusni program koristis?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 23:28 (djigibao).
15 godina

Jesi li pokušavao googlati kako riješti ovaj problem? https://www.google.ba/#q=SMART+GUARD+PROTECTION+

15 godina

Jesam i našao sam onaj link iz drugog posta, odlučio sam se za Hirens boot cd, dignuo ga i očistio sa Malwarebytes  Anti-Malware programom

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 17:08 (Wontay).
11 godina
neaktivan

mbam i hitman su istekli ,,inace provrtim sa ta dva prema vasim uputama ovdje i bilo je ok ..sto sada ? 

14 godina
neaktivan

Možeš li malo pojasniti upit? Hvala.

11 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Možeš li malo pojasniti upit? Hvala.

mbam ce radit izgleda....a ovaj hitman pro  mi trazi licencu ,,,taj ocisti cokise ako sam dobro upamtio 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:06 (dezus).
14 godina
neaktivan

Po isteku licence Malwarebytesa program se sam prebaci u besplatnu verziju dok HitmanPro nema besplatnu verziju pa ti on može služiti samo kao skener, ne i kao čistač.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:09 (Marko :D).
11 godina
neaktivan

Po isteku licence Malwarebytesa program se sam prebaci u besplatnu verziju dok HitmanPro nema besplatnu verziju pa ti on može služiti samo kao skener, ne i kao čistač.

da ,,hitm, je provrtio i svasta je pronasao ali neda obrisati...sto da radim ..mbam sada skenira quick scan ,neznam dali ce to bit dovoljno 

14 godina
neaktivan

Pošalji sliku da vidim što ti je to HitmanPro pronašao i da vidim je li za nužno obrisati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:15 (Marko :D).
11 godina
neaktivan

Pošalji sliku da vidim što ti je to HitmanPro pronašao i da vidim je li za nužno obrisati.

hitmana sam izbrisao...evo provrtio mbam 144 stvari je pronasao i to sam sve uklonio...i reastart racunalo...da ponovo instaliram hit pro ? 

11 godina
neaktivan

mbam nisam spremio log nego ovako 

14 godina
neaktivan

Skini AdwCleaner i skeniraj sa njim. Kada skeniranje završi obriši sve što pronađe te restartaj računalo. Koji antivirus imaš?

11 godina
neaktivan

Skini AdwCleaner i skeniraj sa njim. Kada skeniranje završi obriši sve što pronađe te restartaj računalo. Koji antivirus imaš?

avira..mislim bas prema tvojoj preporuci na drugoj temi ,ok jos skinem taj adw pa napravim scan ,koliko traje scan ? 

14 godina
neaktivan

Minutu, možda i manje. Sve ovisi o tome koliko imaš smeća na računalu.

11 godina
neaktivan

# AdwCleaner v3.020 - Report created 09/03/2014 at 21:05:55

# Updated 27/02/2014 by Xplode

# Operating System : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (32 bits)

# Username : Aljoša - ALJOSA-6DF311AA

# Running from : E:\DOWNLOAD GOOLE CROME\AdwCleaner (1).exe

# Option : Scan

***** [ Services ] *****

***** [ Files / Folders ] *****

File Found : D:\Program Files\Mozilla Firefox\browser\searchplugins\adawaretb.xml

Folder Found D:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS.0\Application Data\boost_interprocess

Folder Found D:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS.0\Application Data\Premium

Folder Found D:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS.0\Application Data\RightClick

Folder Found D:\Program Files\MyPC Backup

***** [ Shortcuts ] *****

***** [ Registry ] *****

Key Found : HKCU\Software\AppDataLow\Software\Conduit

Key Found : HKCU\Software\AppDataLow\Software\SmartBar

Key Found : HKCU\Software\Conduit

Key Found : HKCU\Software\FLEXnet

Key Found : HKCU\Software\ilivid

Key Found : HKCU\Software\incredibar.com

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{3BD44F0E-0596-4008-AEE0-45D47E3A8F0E}

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{9BB47C17-9C68-4BB3-B188-DD9AF0FD2406}

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{AFDBDDAA-5D3F-42EE-B79C-185A7020515B}

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}

Key Found : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}

Key Found : HKCU\Software\Softonic

Key Found : HKCU\Software\torch

Key Found : HKCU\Software\YahooPartnerToolbar

Key Found : HKLM\Software\caphyon

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4EAF-B541-F8DE92DD98DB}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Applications\ilividsetup.exe

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Applications\ilividsetupv1.exe

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{14F35FFC-522A-4DD1-A07E-6B8B65C6891E}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{03E2A1F3-4402-4121-8B35-733216D61217}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{31E3BC75-2A09-4CFF-9C92-8D0ED8D1DC0F}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{9E3B11F6-4179-4603-A71B-A55F4BCB0BEC}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{C66F0B7A-BD67-4982-AF71-C6CA6E7F016F}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Toolbar.CT2481032

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\Toolbar.CT2786678

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{9C049BA6-EA47-4AC3-AED6-A66D8DC9E1D8}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{AC329328-7EC4-4C34-B672-0A2B90CB9B00}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{E2343056-CC08-46AC-B898-BFC7ACF4E755}

Key Found : HKLM\Software\Conduit

Key Found : HKLM\Software\DefaultTab

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Google\Chrome\Extensions\kdidombaedgpfiiedeimiebkmbilgmlc

Key Found : HKLM\Software\iLividSRTB

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\bi_uninstaller

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\FilesFrog Update Checker

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\Mobogenie

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache\MyPC Backup

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\MobogenieAdd

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0}

Key Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Toolbar Cleaner

Key Found : HKLM\Software\torch

Value Found : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run [mobilegeni daemon]

***** [ Browsers ] *****

-\\ Internet Explorer v6.0.2900.5512

-\\ Mozilla Firefox v27.0.1 (en-US)

-\\ Google Chrome v33.0.1750.146

AdwCleaner[R0].txt - [4187 octets] - [09/03/2014 21:05:55]

########## EOF - D:\AdwCleaner\AdwCleaner[R0].txt - [4247 octets] ##########

to bi bilo to ? 
14 godina
neaktivan

To je to. Jesi li obrisao to što je izbacio?

11 godina
neaktivan

To je to. Jesi li obrisao to što je izbacio?

kliknuo clean i to je to valjda ...nudilo mi restart racunalo ,valjda je to to 

14 godina
neaktivan

Onda je to to.

11 godina
neaktivan

ovako to izgleda 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 21:42 (dezus).
14 godina
neaktivan

Imaš ti tu još gomilu toga za ukloniti.

11 godina
neaktivan

Imaš ti tu još gomilu toga za ukloniti.

e da,,,tako sam i mislio  46 procesa ,,,radi a samo je bug otvoren i skajp 

11 godina
neaktivan

1,22 gb trosi resursa  trenutno ,,previse 

11 godina
neaktivan

format diska moram izbjeci svakako ..jer imam neke programe na kojim sam radio mjesecima  setup ,,to nemogu sacuvati nikako sa formatiranjem ,,,i  koji je savjet za dalje ? 

17 godina
dezus kaže...

format diska moram izbjeci svakako ..jer imam neke programe na kojim sam radio mjesecima  setup ,,to nemogu sacuvati nikako sa formatiranjem ,,,i  koji je savjet za dalje ? 

Zakaj bi uopče i formatiral zbog čega,Nevinašce pa opet instaliral Windowse ako sve okvirno radi ok onda nema problema dakle kako sad rade Windowsi?Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
11 godina
neaktivan
rambox kaže...
dezus kaže...

Zakaj bi uopče i formatiral zbog čega,Nevinašce pa opet instaliral Windowse ako sve okvirno radi ok onda nema problema dakle kako sad rade Windowsi?Cool

cini se da sam dosta toga ocistio...jedino kad otvorim g crome..1 stranicu na task m. mi se odmah pojave 3 ...? 

11 godina
neaktivan

evo sad je otvoren samo 1 crome  ovaj forum ...a pokazuje mi 6 crome...sto je tu problem ? 

16 godina
dezus kaže...

evo sad je otvoren samo 1 crome  ovaj forum ...a pokazuje mi 6 crome...sto je tu problem ? 

Ekstenzije, svaka ima svoj proces.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice