Virus "time till hard drive and CPU melt down"

poruka: 6
|
čitano: 3.922
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav

jucer sam skidao neki program za titlove i danas ga krenem instalirati nakon par sek' što sam otvorio .zip datoteku

((nisam niša instalirao))

otvori mi se prozor počne blinkat i piše (-buduci da se spajam preko USB sticka koji trenutno nije spojen) time till hard drive ande cpu melt down

i sad ono što me zabrinulo je da nisam uspio vratiti komp sa "last known good configuration"

((mislim da sam na istom kompu imao sličan problem prije dvije godine i to je hodlao))

ovo mi je nešto novo i sad mi se stvarno neda instalirati windovse ponovo budući da bi trebao i isprazniti neke bitne mi podatke sa desktopa koji je na C:

ima netko nešto pametno za predložiti??

MOLIM

s'trolo sam te ko' odojka
14 godina
Re: Virus "time till hard drive and CPU melt down"
drveni krastavac kaže...

Pozdrav

jucer sam skidao neki program za titlove i danas ga krenem instalirati nakon par sek' što sam otvorio .zip datoteku

otvori mi se prozor počne blinkat i piše (-buduci da se spajam preko USB sticka koji trenutno nije spojen) time till hard drive ande cpu melt down

i sad ono što me zabrinulo je da nisam uspio vratiti komp sa "last known good configuration"

((mislim da sam na istom kompu imao sličan problem prije dvije godine i to je hodlao))

ovo mi je nešto novo i sad mi se stvarno neda instalirati windovse ponovo budući da bi trebao i isprazniti neke bitne mi podatke sa desktopa koji je na C:

MOLIM

Skini ESET Online Scanner, uđi u safe mode with networking, pokreni scenner da se updatea i odskenira šta treba. Možda ti uspije riješiti problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

Pozdrav

MOLIM

pogledaj ovaj link , za sad odradi samo pod točkom 1. dok ne vidim o čmu se točno radi

16 godina

ne mogu na net u safe mod-u jel se spajam preko USB sticka i neda mi ni pokrenuti antivirus...

16 godina

evo mislim da sam rješio situaciju za sad je sve OK

- upalio sam ga sa F8 u safe modu

- otišao u Control panel

- tamo sam našao RECAVERI

-klikao dok mi nije ponudio datume pa sam odabrao od prekjucer... i za sad sve OK.

prije sam radio drito last known config iz F8 i nje išlo, ali ovo šljaka...

Hvala gore ekipi JAKO PUNO!!!

15 godina
neaktivan

Vrlo vjerojatno nije baš riječ o virusu, nego se vjerojatno radi o trojancu. Skini process explorer ili process hacker, nađi krivca u procesima, zabilježi mu lokaciju s koje se pokreće te ga ubij. Zatim otiđi na tu lokaciju i izbriši ga.

EDIT: ok, vidim uklonio si ga iz startupa...

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:48 (rustweaver).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice