Avira 9 Premium i Spywere Doctor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam ni jedan antivirusni program već 2 mjeseca
nije mi se dalo stavljat ¸
U mene NOD32 3.0.642.0 i Spybot Search & Destroy na Windowsu i Avast Home Edition na Ubuntu Linuxu...
U mene NOD32 3.0.642.0 i Spybot Search & Destroy na Windowsu i Avast Home Edition na Ubuntu Linuxu...
Kad smo vec kod onih koji nemaju firewall i potpuno su goli evo sta ih ceka a bogami i napada pa se nemojte zacudit ako pukne internet veza ili se uspori ili se nesto cudno događa s kompom da to su nepozvani gosti dosli malo pogledat kaj imate doma i tako dalje onda!!!
posjećujem 4 web stranice,to je prektički sve.
tak da...nisam početnik u svijetu kompova i znam dosta stvari (ko bi reko).
KAV,ponekad Malwarebytes,NetLimiter(pise da sluzi kao firewall isto )

BitDefender 2009, Spybot, Adaware, Malwarebyte's
KIS 2009,Malwarebyte's
Eset Smart Security trial, Norton Security Scan., MalwareByte's
Avira Premium 9, Malawarebyte's anti malaware, same pohvale za oba programa!
NOD 32 3.0.*** + PeerGuardian = 0 problems
Trenutno KIS 2009 i Malwarebytes.
Isprobao sam sve moguce i sada koristim Avira i KIS 2009.
A na drugom računalu NOD, AVG i COMODO.
lol
Pa ne koristi dva AV u isto vrijeme
Zar Aviru i KIS na istom kompu?
Otkad sam na Vistu presao ne koristim nista! Pazim sto otvaram, uvijek me pita dopustenje za pokretanje programa i sve 5!
Avira mi se cini dobra i stavit cu ju na komp sa Xp-om posto niti jedan "crackan" antivirusni ne radi kako spada, pogotovo NOD32 (koji je po meni najbolji ali ako oriđiđi)!
Ivan.M na onom kompu gdje ti je Comodo Firewall makni AVG smotani on uz NOD nema smisla uopce i bit ce ok, a na ovom drugom kompu ostavi KIS 2009 jer je to Security Suite pa tu nema kaj Avira radit nemoj imat dva antivirusa a pogotovo Kaspersky ili Aviru zajedno odaberi jednog i to je to cemu gomilas zastitu bez potrebe!!!
lol
ne znam ni kako mu to uopće radi...
:D
To isto je i moj frend napravija prije 3 godine, (nakrca komp antivirusima) i nakraju je ima bar 20 virusa na kompu i stalno mu se restarta, zva je nekog tipa iz oglasnika, on dosa, reinstalla win i sve u redu. Lik mu je to naplatija 350kn!! Mislin da mu nikad to vise nece past na pamet
To isto je i moj frend napravija prije 3 godine, (nakrca komp antivirusima) i nakraju je ima bar 20 virusa na kompu i stalno mu se restarta, zva je nekog tipa iz oglasnika, on dosa, reinstalla win i sve u redu. Lik mu je to naplatija 350kn!! Mislin da mu nikad to vise nece past na pamet