Opasniji je od svih njih zajedno jer je taj u stanju počistiti Winse onako temeljito ako se nađe kod nekoga tko se uspaniči. Iz tvog posta se vidi da se stanje ne mijenja i zato ovaj program izbjegavati u širokome luku kao i dosta drugih sličnih.
Samo da napomenem, kompletno ISTE FAJLOVE 100% je i meni prijavljivo!
Ja ne znam što bih rekao. Gle, radim na kompovima od 1984.godine. Već sljedeće godina sam napisao svoju prvu igricu( nekih tisuću redaka u Locomotive Basicu)...al ovo danas...mislim, današnji software je sve gori i gori. Evo djigi testira Zone Alarm..užas kolka je to programčina(!),a ne vidim zašto :/
Još malo pa će pravit programe veličine kao sami windowsi...ili još bolje rečeno, imat čemo za svaki program po jednu particiju. Strašno!
Ide se na izgled,veličinu, reklame...a funkcije sve slabije i jadnije. Čak i Zone,koji je bio kralj među vatrozidima...svi današnji programi se pretvaraju u BLOATWARE!
Oprostite, ali morao sam reagirat! Jer ako na Floppy od 3 i po inča mogu natrpati oko cca 20 Gigabajta podataka,onda sve ostalo po meni gubi smisao (komresija 30000:1).
Osobno mi se sviđaju manji programi,ali funkcionalni i pisani u strojnom kodu(assembler),a može i c#, Delphi. Ista situacija je i sa igrama...5,10, pa čak i 20 Gb igrica,a samo nekoliko "staza za priječ". Jednostavno ne znam kuda sve ovo ide ali znam da mi se ne sviđa,a ništa ne mogu po tom pitanju :(
Oprostite za OffTopic.