ranzo, ovo je moj zadnji post tebi upućen u vezi ove teme. s tobom se ne isplati apsolutno debatirati niti razgovarati suvislo. i sam znaš da nemaš dokaza za ništa što govoriš. ako mi imaš što napisati, napiši mi na PM, pa ću ti tamo i odgovoriti. a do tada, ne zamarajmo ljude s temom koja ih samo zbunjuje. stoga, moja diskusija s tobom je završena......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@mikice - to je načelno,ali mislim da se kod avire detekcija na razlikuje ,ista definicijaska baza,engine,jedino što paid avira ima extra update za webguard..
neka me netko demantira ako nisam u pravu..
torrentea je strah priznatida je dao zadnju lipu od plaćice da bi se mogao ku*čiti po forumima kako ima odličan (u što nema sumnje) plaćeni AV, da bi nakon toga toga saznao da postoji bolje, pazi sad ovo, BESPLATNO rješenje. sad ne može jadan pobjeći iz svoje kože i odbaciti ono što je platio, pa mora sebi dokazati da nije uzalud bacio lovu, a pogotovo jer nijeniti morao kupiti aviru, jer je dokazano da baš kod te avire onaj dio koji se plaća i nije nešto posebno koristan, za razliku od onog kojeg dobiješ ČAK i bespatno. za CIS s druge strane niti nema znanja za korištenje, jer se sav pogubi i počne tresti kad vidi "auto sandbox" obavjest zbog straha od zaraze.
evo da zatrolam.
dakle sada mozete vidjeti da se radi o liku kojemu neko mora poslozit daske u glavi jer mu ocito nisu svi parkirani.
procitajte ovo gore quotano 3 puta za redom, a ja cu vam opet pejstat moju dijagnozu od neki dan ;)
-razdrazljivost
-razuzdanost
-netolerancija
-pogrdno nazivanje sugovornika
-gubitak samokontrole
-halucinacije (cis i svjetlosne godine)
-gubitak prosudbe o stvarnom stanju stvari
-poistovjecivanje sebe sa necim imaginarnim ili materijalnim
-sklonost pripadnosti coporu
-imputiranje neistomisljenicima
-u nedostatku mastovitosti i smisla za stvaranje kreativnih metafora dolazi do gnjeva
-sklonost indoktrinaciji pa bio to i komad softwera (dakle ne radi se o indoktrinaciji da od djece u rajhu napravis hitlerjugendse,vec te indoktrinira tvrtka sa svojim marketingom...bijelo vise nije bijelo ko i svima,tebi postane crno)
-nulta tolerancija na kritiku
-u pravu si uvijek,ma koliko bio u krivu
itd
nema potrebe roknutom omladincu ista odgovarati.
osim da me zaobidje u sirokom luku dok rafalno kenja nebuloze u svojim postovima.
valjda mu moze sjest ispod skalpa medju razasutim daskama "ne spominjem te - ne spominji me".
@mikice - to je načelno,ali mislim da se kod avire detekcija na razlikuje ,ista definicijaska baza,engine,jedino što paid avira ima extra update za webguard..
jucer sam vam sa slikama sve pojasnio opet ponavljate pricu o enginu.
jel vam u onom crvenom kvadratu nacrtana bitna razlika?
ko prica o skeniranju pc-a?
jucer sam vam sa slikama sve pojasnio opet ponavljate pricu o enginu.
jel vam u onom crvenom kvadratu nacrtana bitna razlika?
ko prica o skeniranju pc-a?
nisam vidio,daj link,ili stavi sliku..
ja samo kažem da je engine isti,detekcija ista,to je sve
koristio sam cis i velika je razlika između njega i kis 2011 ,prvo cis nonstop nešto pita i moraš imati dosta iskustva kad odgovaraš,dok kis 2011 radi sve automatski možda pita jedan put u mjesec dana,koristio sam razne antiviruse od krekiranih do besplatnih i došao sam do zaključka kupi pa se rugaj i to se pokazalo ispravno,ja sam dao 300 kn za kis 2010 i kad na njihovim stranicama budem nadograđivao još dvije godine doći će me samo 360 kn,ja ću uživati u surfanju internetom i neću se zabrinjavati virusima a muktaroši će stalno nešto morati klikati,yes,no,yes,no,yes ,no,i tako čitavu godinu
to vam sluzi skeniranje kada je pc mozda vec pun do cepa svacim.
ne trebate ga ni skenirat kada je aktivno dolje navedeno u crvenom kvadratu...ali...kome to ponavljat ;)
ranzo, ovo je moj zadnji post tebi upućen u vezi ove teme. s tobom se ne isplati apsolutno debatirati niti razgovarati suvislo. i sam znaš da nemaš dokaza za ništa što govoriš. ako mi imaš što napisati, napiši mi na PM, pa ću ti tamo i odgovoriti. a do tada, ne zamarajmo ljude s temom koja ih samo zbunjuje. stoga, moja diskusija s tobom je završena......
u pravu si, nemam dokaza za pitanje. nisam znao da pitanje trebam dokazivati, sorry.
također si u pravu da nemam dokaza da je CAV bolji u sprječvanju zaraze od ESS-a, ali sam te pozvao da zajedno testiramo koji je bolji. istina da sam izjavio da tvrdim da je CAV bolji, jer znam da je, logika mi govori ;)
to ti je odična prilika da dokažeš da pričam gluposti. kad napravimo testiranje i dokažeš da ESS bolje štiti računalo od zaraze, ja ću se ovdje skrušeno pokajati, priznati grešku i trpiti sprdnje na svoj račun. a do tad i ti moraš priznati da niti ti nemaš dokaze.
DAPAČE, dokazali (tj. sam si dokazao) smo već da je jedna tvoja tvrdnja netočna..."tvrdim da nema niti jednog free AV-a koji je bolji u bilo kojem segmentu, ako dokažeš, skidam ti kapu (btw, još nisi skinuo kapu kingmedi)...a, da, avast je bio bolji u xyz segmentu, ALI je nod bio bolji u svim ostalim segmentima".
ukoliko se uspostavi da free avira ima istu detekciju kod skeniranja kao i paid, to znači da free AV šije noda u masu testova...
Zasto se CIS ekipa pravi mutava u vezi mog posta???
Zar toliko "ozbiljna" ili ozbiljna tvrtka si moze dopustiti ovakvo nesto. Kako je moguce da Comodo sam sebe blokira na DNS-u? Pojasnite mi ovo molim vas.
Hvala
samo jedna upadica, nikada se nikome neću naslađivati, niti sprdati. ja nisam takakv čovjek. ovdje sam samo da pomognem ljudima svojim isksutvom, ako to mogu. i drugo, da ja mogu naučiti nešto od nekoga. ...
to vam sluzi skeniranje kada je pc mozda vec pun do cepa svacim.
ne trebate ga ni skenirat kada je aktivno dolje navedeno u crvenom kvadratu...ali...kome to ponavljat ;)
to nitko ne spori,govorim o osnovnom mehanizmu detekcije i uklanjanja malwarea,a on je isti
proaktivna zaštita, i ovo drugo što ima paid verzija,to free verzija nema..
Zanimljivo kako nisi pokazao ovaj test....http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf....u kojem Avast tuče NOD32 u script malwareu.
prika, još je zanimljivije što se vraćaš u treći mjesec, a ne pokažeš friškije nešto kao report iza
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report26.pdf
pa da se onda pohvalimo kako je prošao avast. mislim da bi se avast trebao pokriti po ušima kako je prošao. i sumnjam, a živi bili pa vidjeli hoće li se više usuditi poslati svoj av na testiranje.... no, ti i ja znamo dobro kako je prošao, već smo vodili ovakvu raspravu,zar ne?
A i da bi bilo ljidma jasnije koji ne čitaju, da točno je da je avast bio u script malware-u bio bolji od nod-a i to vrlo neznanto, no zašto ne rečeš istinu da je nod bio u svim drugim segmentima bolji....
e, tobi bilo pošteno navesti, zar ne
ovo je primjer izvrtanja činjenica. jer ako se podrobno nešto čita, onda treba biti dobronamjeran u svemu. kada se na nešto poziva, onda treba biti do kraja pošten i reći kako je uistinu prošao test iz trećeg mjeseca, a da uopće nespominjem kako je prošao test iz petog mjeseca.
i kako rekoh, avast je jako loše prošao, i tko god je otvorio dokument, to je mogao vidjeti.
i ne razumijem zašto ovoliko žuči, po tko zna koji put to spominjem. mi se možemo vraćati u povijest testiranja koliko god mi to htjeli i željeli, pa valjda je važnoono što je recentno.....
a recentno se zna kako je prošao avast
Zasto se CIS ekipa pravi mutava u vezi mog posta???
Zar toliko "ozbiljna" ili ozbiljna tvrtka si moze dopustiti ovakvo nesto. Kako je moguce da Comodo sam sebe blokira na DNS-u? Pojasnite mi ovo molim vas.
Hvala
kakve veze ima njihov dns sa pitanjem CIS vs NIS, ili CAV vs bilo_što_drugo? i kako to utječe na kvalitetu comodo proizvoda?
tko radi taj i griješi. odgovorit ću ti protupitanjem. kako je moguće da microsoft (računalni div) radi toliko proizvoda s gro propusta i bugova? kao si ozbiljna firma to može dopustiti? kako si toyota (ili tko već), može dopustiti da riskira živote svojih kupaca puštajući u prodaju seriju automobila sa serijskom greškom na kočnicama? kako si takva firma kao symantec može dopustiti da 10-15 god za redom ima bloatware AV?
kakve veze ima njihov dns sa pitanjem CIS vs NIS, ili CAV vs bilo_što_drugo? i kako to utječe na kvalitetu comodo proizvoda?
Ima indirektne veze zato sto iza DNS-a stoji Comodo tvrtka koji radi savrsene antiviruse i firewalle. A kako utjece na proizvode?
Negativno, sa ovakvom greskom negativno. Jeste da MS radi proizvode sa greskama ali sigurnosna tvrtka da blokira samu sebe onda to ne sluti na dobro.
U najzad, koliko sam video puno ljudi na ovom topiku je pocelo koristiti Comodove DNS servere kao jos jedan sloj zastite. I ti imas hrabrosti pitati kako ovo utice na njihove proizvode?? Pa, za Boga miloga, Comodo je bezbednosna tvrtka
admini ghacks.net-a mogu slobodno vrteti palce do sutra ujutro kada otvora Comodo "radnja" :)
Ima indirektne veze zato sto iza DNS-a stoji Comodo tvrtka koji radi savrsene antiviruse i firewalle. A kako utjece na proizvode?
imaju jako lošu antivirusnu komponentu, i to je opće poznata stvar. rade na tome, pa ćemo vidjeti što će napraviti. to je jedan od razloga zašto ih nema na av-comparatives-u.
krasno, dans je i moj omiljeni servis za smijesne klipove na listi jer je mozda neki bushman iz serengetija stavio svoju ocjenu reputacije :)
vrijeme je da se taj wot makne i sa drugog pc-a, jer ovo je vec 20-ti sajt na kojem njemu nesto nije jasno,a drugima je jasno.
krasno, dans je i moj omiljeni servis za smijesne klipove na listi jer je mozda neki bushman iz serengetija stavio svoju ocjenu reputacije :)
vrijeme je da se taj wot makne i sa drugog pc-a, jer ovo je vec 20-ti sajt na kojem njemu nesto nije jasno,a drugima je jasno.
Ne kuzim kaj se opterecujes uopce time, pa nista nije nepogresivo previse ti ocekuješ no WOT je opet odlican znatno bolji od Siteadvisor. Ak bi isli tak tim stopama onda bi trebali bacit u smece sve antivirusne programe, i klasicne alate koje ljudi koriste jer ce uvjek bit onog kaj se ne bude detektiralo osim ak ne promjenis pristup i alate.
kao stari wotovac moram te zašpotati,baš si pravi primjer stranice izdvojio..
nemoj zbunjivati mladež
sto vi mislite o tome kada u svom bookmarku na kraju imate brdo blokiranih linkova?
dakle ne bubam i alatic mi na kraju smeta, sve zbog toga sto anonimusi nesto ocjenjuju.
a ima u ponudi dosta boljih advajzora.
besplatan je,jel usporava išta?
sto vi mislite o tome kada u svom bookmarku na kraju imate brdo blokiranih linkova?
dakle ne bubam i alatic mi na kraju smeta, sve zbog toga sto anonimusi nesto ocjenjuju.
a ima u ponudi dosta boljih advajzora.
WOT dobiva ocjene od strane korisnika i jos sa tri izvora Phishtank, Malwaredomainlist i onog treceg se sad nemrem sjetit trenutno.
WOT dobiva ocjene od strane korisnika i jos sa tri izvora Phishtank, Malwaredomainlist i onog treceg se sad nemrem sjetit trenutno.
hpHosts, koji jokeroo.com također ocjenjuje kao zloćudnu stranicu.
besplatan je,jel usporava išta?
Dalje od tog kaj ce ti to mogu si mislit na kaj to lici, velik je u instalaciji "samo" 10mb simpatican mali Toolbar nema kaj. Velik je ko cjeli Pc Tools Firewall recimo a još je u Lite verziji.
posto vapite za dokazima,evo i ja troler sam ih iznio.
mogao sam i xy puta prije,ali mi se nije dalo ramboxu upat slike koliko guta bitdef i sl,ali on po svome i dalje.
slijedi posipanje pepelom po glavi :)
imam 6 addonsa i evo 4mb gutanja :)
gle cuda ima i bitdefendera koji je poznat da prozdire cijeli pc :))
zašto si označio taj plugin container za flash?
90 mb ti troši trenutno firefox,klasika
ma svi antivirusi su dobri osim onih free
ma svi antivirusi su dobri osim onih free
Ovo je najveća glupost koju sam pročitao.
Molim? Trolanje? Zasto ovo tvrdis?
Pa vi ga propagirate kao panacea za virus-probleme i pretnje sa neta.
Lepi, ja sam testirao NIS 2011 [na pravomTM stroju i jos ga koristim. Slikao sam neke glavne dijelove i nigde nisam tvrdio da je nenadj3bivo najboljo resenje. Vi (zagovornici CIS-a) tvrdite da je najbolje resenje u svijetu free i paid IS-a.
Nije ovo hit&run vec, koliko vidim, niste u mogucnosti odgovoriti na jednostavna pitanja. Preseravate se na virtualnim masinama i nudite nam pod nos youtube klipove. Dajte vi, kada vec stojite iza svojih tvrdni stavite tocku na "i" i instalirajte ga na pravo racunalo. Nije valjda da imate samo jedan HDD u zivotu.
Da skratim, lagano me boli neka stvar za vase tvrdnje i za sve silne klipove na netu kada ga vidim instaliranog na virtualnom stroju. Toliko
I dajte budite ozbiljni. Nismo svi dijeca ovde a niti pocetnici. Nigde niste naveli koliko vam uspori (ubrza?) botanje taj he8eni CIS! Koliko papa RAM itd.
P.S
NIS-2011 sam instalirao i jos je instaliran na pravom stroju. Posjetio sam sve one silne linkove koje ste nudili (preko IE-a) i Norton je reagirao promptno i bez mnogo gnjavaza uklonio pretnje.
NE TROLAJ, odgovorio sam ti na sva pitanja koja si postavio, izvoli i nađi odgovore na ovoj temi, ukoliko imaš HD viška testiraj i ne pravi se pametan i ne psuj bezveze