Ako ga podesiš kako spada ne pretjeruje.
Ultimativna antivirus tema - P&O
- poruka: 48.524
- |
- čitano: 13.546.670
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar postoji neki kvalitetan HIPS koji ne bombardira pitanjima (OA, MD, SSM, Def+....)?
Tko ga ne želi, neće ga ni instalirati....
Postoji, u CISCO routerima :)))
i šta taj bitdefender napravi kad nađe malware ili probleme u registru?
savjetuje da se kupi njihov proizvod da to riješi? nema šanse
Vidim da vi stručnjaci samo po PC-ju tučete.
A što je sa PPC-ima i smatrphone-ima?
Ja koristim na Windows Mobile 6.5 NOD32-da li je bolji on ili F-Secure?
Zasto se meni Comodo Firewall nece updejtat ?
ti to hoćeš updajtajt na 5.4.189068.1354 ?
meni nije htjelo pa sam skinuo novu verziju i napravio reinstall
ja sam negdje popodne probao i nije htjelo pa na laptopu nisam ni probavao nego odmah reinstall napravio...win7 je...
i sad mi neće update antivirusa :/
skinuo sam onaj cis pro 1 godina free
skine sve na komp (90 i nešto MB) i onda izbaci grešku...
Jel ovo najnoviji na slici
Jos bih pitao zasto se u Aviri ponavlja onaj pop-up a ugasio sam ga u notifieru exe i nije se pojavljivao 20 dana, sad opet iskace
najnoviji je
pojma nemam
Jel ovo najnoviji na slici
Jesi li u srodstvu sa Melih Abdulhayoglu-om? (CEO Comodoa)
Jos bih pitao zasto se u Aviri ponavlja onaj pop-up a ugasio sam ga u notifieru exe i nije se pojavljivao 20 dana, sad opet iskace
probaj s ovim,ne garantiram jer nemam iskustvo s tom metodom
Ma sta ovo Comodo dijeli Pro verziju FREE na Fejsu?
eto i ja sam se jednom ogrebao za licencirani program :)
...mislio sam da ću dobiti wifi zaštitu s njim, ali ona dolazi tek u CIS complete. s ovim se dobije "samo" geek buddy...a nek se nađe, iako neće trebati...
super je imat jos jedan poznati engine ili njihovu bazu iz oblaka, nakon hitmana i mbam, ovo je super sa bitdefenderom.
za sad izostavljam ono poretanje sa sistemom i provjeru up2date windowsa i slicnosti.
super super super
Cim vidim da su se bacili u Registry skeniranje, odma mi se žuri na WC ko da je to uopce i bitno danas po tom i skenirat i trazit probleme e moj Bitbranitelj svašta mutna voda donese.
Najiskusna tvrka, najinovativan program, prisutan na trziste dugo i najbolji, za mobilne uredjaje je F-Secure.
Ja koristim Lookout premium na androidu, imam licencu, imam i za Dr. Web, ali njemu nedostaju mogućnosti poput lociranja, wipeanja i lockanja mobitela kada ga izgubiš samo jednom sms porukom. Imam i licencu za Nortona ali je on još u beti i dosta mi je usporavao mob.
Nece valjda ljudi sa Comodo foruma koristiti usluge onoga "Geek buddy-a"!? Ako im za "probleme" treba neki tamo geek buddy onda su bez uvrede "fulali celi fudbal".
Sve ostalo je apsolutno isto kao i u free verziji CIS-a, a ovi su na forumu radi djeljenja komercijalne verzije proglasili Meliha nekom vrstom boga! OMG
Druga stvar da to napravi neka firma kod kojih se free i komercijalne verzije uistinu drasticno razlikuju (ili uopce nemaju free verzije programa) no ovo sa CIS-om je ispalo malo pretjerivanje od strane ljudi sa njihovog foruma.
Koristim i dalje naravno CIS...i dalje je to imho vrkunski proizvod, ali ste je previse-previse je.
P. S.
@Lazo
Kako napreduje tutorial za podesavanje NIS-a? :)

Nece valjda ljudi sa Comodo foruma koristiti usluge onoga "Geek buddy-a"!? Ako im za "probleme" treba neki tamo geek buddy onda su bez uvrede "fulali celi fudbal".
Sve ostalo je apsolutno isto kao i u free verziji CIS-a, a ovi su na forumu radi djeljenja komercijalne verzije proglasili Meliha nekom vrstom boga! OMG
Druga stvar da to napravi neka firma kod kojih se free i komercijalne verzije uistinu drasticno razlikuju (ili uopce nemaju free verzije programa) no ovo sa CIS-om je ispalo malo pretjerivanje od strane ljudi sa njihovog foruma.
Koristim i dalje naravno CIS...i dalje je to imho vrkunski proizvod, ali ste je previse-previse je.
P. S.
@Lazo
Kako napreduje tutorial za podesavanje NIS-a? :)
OMG, oko čega se ti živciraš!
Pa pusti ljude nek guštaju...ak malo bolje pogledaš, to su većinom novi korisnici i njima je to WOW faktor.
BTW, tko kaže da to nisu i sami Comodovci koji time dižu rejting gazde?
Kaj misliš da na drugim forumima članovi pljuju po tom softveru kojeg koriste?
Oćemo sad početi komentirati te forume ili ćemo se držati procjenjivanja kvalitete samog softvera?
Daleko od zivciranja OMG , iskreno me zaboli no ekipa ipak malo pretjeruje sta god neki rekli.
To je to sto se tice toga....ekipa neka samo sprica od srece jer sada imaju i geek budd-a.

Daleko od zivciranja OMG , iskreno me zaboli no ekipa ipak malo pretjeruje sta god neki rekli.
To je to sto se tice toga....ekipa neka samo sprica od srece jer sada imaju i geek budd-a.
Imaju i ona osiguranja da im neće proći nikakav malware koristeći CIS... Po meni glupost, mogli su nešto bolje smislit.
Kao npr.?
I dobro...kakve pak sad ima veze špricanje na Comodo forumu s ovom temom na Bug forumu?
Kao npr.?
Nisam marketinški stručnjak da dijelim savjete, ali iskreno ovo me ne bi privuklo nekom proizvodu, samim time jer se ponuda čini predobrom da bi bila istinita.
Zato i koristiš free verziju koja nema ovo uključeno, jel?
Uslikano na Nortonovim forumima (prenego sto obrisu post)
Kakav car!
Kaj i kod vas brišu postove???
A gle, uvijek će biti gunđala kojima svaka dlaka smeta.....100 ljudi-100 ćudi.....
Ak ti se nešto ne sviđa, promijeni softver i bok!
Zato i koristiš free verziju koja nema ovo uključeno, jel?
Ne, nego zato što se ne mora platit, vrlo jednostavno, ali promašio si smisao mojeg komentara. Htio sam reći da to osiguranje nije ono što bi mene privuklo komercijalnoj verziji, istao kao i neki tamo geek budy.
Nadam se da razumiješ što želim reći, a i svi imamo svoja mišljenja, zar ne?
Medo, GeekBuddy je nastao kao odgovor Symantecu koji naplaćuje uslugu "Virus Removal Assurance" (8.99$).
Symantec propagira da su free proizvodi za obrisat dupe, te je zbog toga i nastao onaj fajt kad ih je Melih izazavao na "dvoboj kod AV-Test.org".
Zasto ne bih na BUG forumu komentirao akciju koju ima Comodo!? Ako je prenesena sama vijest da se CIS dijeli free u komercijalnoj verziji, onda mogu reci i sta mislim o tome.
Bezveze je sada prepirat se oko toga....uostalom, ja se ne "prepirem" vec kazem svoje misljenje.
Samo laganini....bez uzrujavanja, lijep je dan i petak je! :)