Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 13.546.678
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
(s)izgoreo kaže...
kingmedo kaže...

Samo AV ili?

F-Secure Client Security 9 (znači onaj sa FWom) i sandboxie

Vidio sam editiran post. Jesi ikad imao problema s updateom? Kakav je fw (mogučnost podešavanja) i HIPS)

Mislim da je sandboxie najkorisniji sigurnosni program, barem meni.

P.S. Otkud je došlo do te odluke o kupovanju F-Securea, a inače braniš Comodo i ostale free programe?

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 0:30 (kingmedo).
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Ma daj ...

Jel tako-tako je !!!
16 godina

Vidim tamo da ste pisali o WOT, kao nas par se zamjeri nekome i onda ti stranica pocrveni, e pa to nije to baš tako jer wot koristi i druge metode(link)

Evo fejs za primjer(slika), ima takvih još

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 0:43 (brixy).
17 godina
brixy kaže...

Vidim tamo da ste pisali o WOT, kao nas par se zamjeri nekome i onda ti stranica pocrveni, e pa to nije to baš tako jer wot koristi i druge metode(link)

Fejsbruk je posebna prica, svi znaju da je vrlo nesiguran Gamad, Hakeri ali niko ništa ne poduzima jer se tu vrti velika lova pa ne zivimo u idealnom svjetu kaj ne.{#}{#}

16 godina
rambox kaže...
brixy kaže...

Fejsbruk je posebna prica, svi znaju da je vrlo nesiguran Gamad, Hakeri ali niko ništa ne poduzima jer se tu vrti velika lova pa ne zivimo u idealnom svjetu kaj ne.{#}{#}

Ma apsolutno, znam da nisam dao baš najvjerodostojniji primjer(namjerno) jer sam htio napomenuti da wot nije samo "nas par smo te odlučili sj***(zacrveniti)" nego koristi i druge metode.

A šta se tiče fejsa, konkretno, on bi trebao bit crven kao Kina

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 0:52 (brixy).
17 godina

to je nesto drugo i sigurno postoji "patent" za fb,amd,intel itd.

ja sam siguran da pojedinci mogu uticat na rejting neke male anonimus stranice.

ako sam svojoj uspio navuci zeleni kruzic sa 7-10 lajkanja, mogao sam i crveni.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
17 godina

evo tog mog primjera.

nista se ne dogodi odmah, nego za 15-ak dana,ocito ima neki oblik indexiranja.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
16 godina
torrente kaže...

to je nesto drugo i sigurno postoji "patent" za fb,amd,intel itd.

ja sam siguran da pojedinci mogu uticat na rejting neke male anonimus stranice.

ako sam svojoj uspio navuci zeleni kruzic sa 7-10 lajkanja, mogao sam i crveni.

Daj link{#}

Pa najvjerovatnije tj. sigurno se može za te "male stranice"(uopće nesumnjam u to) jer nisu savršeni, kao ni šta ostali nisu - sa ovim bi se možda mogli i dogovorit s njima

Ali mislim da smo već odavno došli do zaključka da kad "prosječnom surferu" staviš wot, taj se umjesto jednom mjesečno zarazi jednom u pola godine(da nekažem jednom godišnje)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:06 (brixy).
17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Vidio sam editiran post. Jesi ikad imao problema s updateom? Kakav je fw (mogučnost podešavanja) i HIPS)

Mislim da je sandboxie najkorisniji sigurnosni program, barem meni.

P.S. Otkud je došlo do te odluke o kupovanju F-Securea, a inače braniš Comodo i ostale free programe?

ništa posebno, update radi kako treba, kod instalacije updatea malo nateže procese koji su inače staloženi što se tiče procesorskog vremena, ima krdo procesa koji znaju povuć dosta meme (vidi sliku), deep guard je njegov BB koji ujedno konzultira oblak, kada je u automatskom modu je prepopustljiv dok u manualnom modu nešto i pita, konfiguracija je rudimentarna i manjkava pogotovo što se tiče deep guarda i FWa, vrlo je netransparentan što se tiče namještanja, neda se namjestiti nivo senzibilnosti niti vidjeti u konfigu što točno brani deep guard, popupovi su za razliku od toga vrlo informativni, ukupni dojam... za n00bove...

Hvalim ono što mislim da je dobro, uz to ne volim monopoliste, bahate kompanije, lažna oglašavanja i podle marketinške trikove, mislim da adekvatna zaštita mora biti besplatna i dostupna svima... f-secure koji koristim nije plaćen, instalirao sam ga kako bi se bolje upoznao s njime te odradio posao kod klijenta, pošto sam negdje u isto vrijeme složio svoju novu mašinu i friški sistem ostao je na njemu do dan danas

andi.cro kaže...

Ma daj ...

...ko kupi papak
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:16 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

{#}opet ste se okomili na wot?
taj  besplatni addon vrijedi više od svih vaših plaćenih securityja zajedno,skupa sa sandboxovima

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

taj  besplatni addon vrijedi više od svih vaših plaćenih securityja zajedno,skupa sa sandboxovima

ova izjava je za ludnicu kako bi šeks rekao, sandboxie je zakon, gotovo da ti netreba ništa pored njega, toliko je dobar da sam odustao od prakse instalacije kod klijenata, sve im radi nema virusa a ni posla... instalacija i kratak tečaj samo prijateljima, kod 32bitnih winsa možeš komotno pokretati malware u njemu na živom sistemu, od rootkita do rogua, ništa neće izletjeti iz njega, uz par modifikacija ništa neće izletjeti ni na internet....

ako ga nisi probao, probaj i više ti neće padati napamet ovakve izjave

...ko kupi papak
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:29 ((s)izgoreo).
16 godina
seneka kaže...

Već neko vrijeme razmišljam kako bi bilo imati samo sandboxie na kompu(uz WOT i MBAM) - vaša mišljenja o tom?

edit: evo šižgorić je već dao{#}

Da pojasnim: kod sandboxie-a ionako ništa ne ulazi bilo preko browsera, usb-a, CD/DVD-a i sl.(koristim ga već, ajmo reći, godinama i totalno sam se saživio s njim),

WOT onako informativno, a MBAM eto samo za eventualno skenirati nešto šta se skine s neta(tu i tamo sistem za svaki slučaj)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:41 (brixy).
17 godina

Evo ja vec cca. mjesec dana koristim samo GeSWall (sandbox za browser) i jako sam zadovoljan sa njime.

Kad nesto skines sa neta ima oznaku G (sandboksano je).

Preporuke {#}

Edit: + na svaki browser Adblock & Ghostery (slika)

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:49 (djigibao).
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

ova izjava je za ludnicu kako bi šeks rekao,

suludo je napadati jedan običan dodatak browseru
ajde da se tu pljuje po nekom antimalware programu od 100 i kusur mb koje trpate na računala(neki i plačaju),ali po običnom site advisoru koji nikom ne radi probleme,a većini pruža komfor i olakšava korištenje interneta,to je obično izdr*avanje

16 godina
seneka kaže...
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

ova izjava je za ludnicu kako bi šeks rekao,

suludo je napadati jedan običan dodatak browseru
ajde da se tu pljuje po nekom antimalware programu od 100 i kusur mb koje trpate na računala(neki i plačaju),ali po običnom site advisoru koji nikom ne radi probleme,a većini pruža komfor i olakšava korištenje interneta,to je obično izdr*avanje

Mislim da nije napao WOT, nego si ga naljutio sa ovim boldanim{#}

15 godina

@brixy

Evo moj free prijedlog: 

1.Panda ili Avira

2.Sandboxie ili GeSWall

3.Clear Cloud DNS

4.Comodo FW

A kao skanneri: MBAM,Hitman portabl,Norton Power Eraser za teže slučajeve!

Čisti i optimiziraj sa CCleanerom i sa Glaryjem!!!

ILI si jednostavno zemi CIS i miran si {#}

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:48 (andi.cro).
16 godina
neaktivan
brixy kaže...

Mislim da nije napao WOT, nego si ga naljutio sa ovim boldanim{#}

čuj morao sam malo podebljat dojam,da mu dignem tlak{#}

15 godina
neaktivan

iznenađenje (barem za mene)

Brothersoft.com str. na kojoj sam često nalazila starije verzije nekih programa i nije tako bezopasna. WOT žuto, ali Norton i detektira nešto.

17 godina
andi.cro kaže...

@brixy

Evo moj free prijedlog: 

1.Panda ili Avira

2.Sandboxie ili GeSWall

3.Clear Cloud DNS

4.Comodo FW

--------------------------------------------------------------------------------------------

MOJ:

Evo moj free prijedlog: 

1.Avira

2.GeSWall

3.Clear Cloud DNS - NE TREBA

4.Comodo FW - MOZDA (ALI NI TO NE TREBA)

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:54 (djigibao).
16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Brothersoft.com str. na kojoj sam često nalazila starije verzije nekih programa i nije tako bezopasna. WOT žuto, ali Norton i detektira nešto.

uvijek sam izbjegavao tu stranicu,softpedia,filehippo i majorgeeks ( ako se ne varam najbolje ažurirana) su mi nekako najdraže
pogotovo softpedia,kvalitetne recenzije i iscrpni screenshotovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:59 (seneka).
16 godina
andi.cro kaže...

@brixy

Evo moj free prijedlog: 

1.Panda ili Avira

2.Sandboxie ili GeSWall

3.Clear Cloud DNS

4.Comodo FW

Rekoh već šta je za mene: sandboxie, WOT i MBAM!

Trenutno imam aviru, onlineArmor, sandboxie i wot, ovo je već tako godinu i pol(jedino su se PCtools FW i OA izmjenjivali)

Sve ovo šta spominješ sam isprobao, evo trenutno vrtim CIS na VM, nisam nikako dosad ovu v5

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 2:03 (brixy).
16 godina
neaktivan
brixy kaže...

Trenutno imam aviru, onlineArmor, sandboxie i wot, ovo je već tako godinu i pol(jedino su se PCtools FW i OA izmjenjivali)

pa makni aviru brixy,tebi to ne treba,surfaj muški{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 2:06 (seneka).
16 godina
seneka kaže...
brixy kaže...

pa makni aviru brixy,tebi to ne treba,surfaj muški{#}

Ma bi ja ali se onda ovaj moj ukućanin s kojim dijelim komp osijeća nesigurno{#}

a i nije smetnja, neka je

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 2:34 (brixy).
17 godina

ono su bili argumenti da svaka piz*a moze normalan info sajt(ic) zavit u crveno.

kome se ne svidja njegov problem.

ja sam makar donirao wotu 10$ na vase oci,pa ga mogu kad me volja i kritizirat.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ono su bili argumenti da svaka piz*a moze normalan info sajt(ic) zavit u crveno.

kome se ne svidja njegov problem.

ja sam makar donirao wotu 10$ na vase oci,pa ga mogu kad me volja i kritizirat.

za donaciju svaka čast,ali ovo su ti balkanski argumenti,ako se to i dešava radi se o minornim stranicama
kod relevantnih pogledaš score i sve ti je jasno

17 godina
seneka kaže...

molim anketu.

jeli ovo balkanska izjava?

18 Ultra balkanska.
7 Ne,pametna je izjava
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

za donaciju svaka čast,ali ovo su ti balkanski argumenti,ako se to i dešava radi se o minornim stranicama

blocking mode je još uvjek nefunkcionalan, što dokazuje i infekcija preko javinog exploita sa MDLa (vidi sliku, svježe testirano by me na vmwareu)

...ko kupi papak
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 3:12 ((s)izgoreo).
14 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Norton detektuje mnogo šta,probaj ovu stranicu za titlove i to je po njemu opasna...

http://www.movie-subtitles.com/download.php?list.6

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
seneka kaže...

molim anketu.

jeli ovo balkanska izjava?

s rezultatima te doduše nebulozne ankete sam zadovoljan,vidim da ipak ima ljudi koji ne shvaćaju sve bukvalno i ne pjene sve bezveze kao ti

(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

blocking mode je još uvjek nefunkcionalan, što dokazuje i infekcija preko javinog exploita sa MDLa (vidi sliku, svježe testirano by me na vmwareu)

nikad se nisam oslanjao na sigurnost blocking moda,u stvari nisam ga ni koristio

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 11:12 (seneka).
17 godina
neaktivan
moderator
GigaGirl kaže...

Postoje realne sanse da te ta strana redirektira na Phisihn stranu PayPala (vidi baner sa desne strane) zato je zuta za WOT i zlocudna za Norton. Ako znas sto klikas na tu stranu (i ja je koristim) onda okay

Inace puno puta WOT i Norton nisu u suglasju sto je zlocudno a sto ne. Ukljuci google i pretrazivaj nesto zlocudno pa ces vidjeti kakve raskorake imaju WOT, Norton a i ostali.

Za svaki slucaj   provjeri ovakve hocu/necu linkove na http://www.urlvoid.com/

[edit]

Stare verzije programa (pa i antivirusa) imas na http://www.oldapps.com/

Anyone who cannot cope with HIPS is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 9:13 (Lazarus Long).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice