Dakle, zanima me da li postoji mogućnost da se korisnik ulogira koristeći web kamericu (tj. face recognition) na windowsima 7? Da li se takav ili sličan softver dobiva s kupnjom web kamerice ili se može nabaviti preko interneta? To sve pitam jer namjeravam kupiti kamericu, a volio bih iskoristiti tu mogućnost ako postoji...
Prepoznavanje lica - windows 7
- poruka: 7
- |
- čitano: 8.887
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
negdje sam procitao da postoji software(koji se moze skinuti s neta) za prepoznavanje lica i da se moze koristiti sa bilo kojom web-kamerom. javim ti ako se sjetim gdje sam to vidio...
-postoji (nemoj sad pitati za ime...) i da, dobija se s nekom web-cam, mislim da je nedugo bila tema u BUGu... ili negdje. Ugl. neovisnog softa ima pa model kamere nije bitan (ali je praktičnije dobiti u kompletu).
Dakle, zanima me da li postoji mogućnost da se korisnik ulogira koristeći web kamericu (tj. face recognition) na windowsima 7? Da li se takav ili sličan softver dobiva s kupnjom web kamerice ili se može nabaviti preko interneta? To sve pitam jer namjeravam kupiti kamericu, a volio bih iskoristiti tu mogućnost ako postoji...
mislim da sam nasao sto ti treba
-(sjetio se..) s novim Lenovo notebookom, je došao soft za ugrađenu kameru (asocirala me slika od Ezy-ja..) pa možeš i tako doći do softa...