Nod 32 ili kaspersky

poruka: 36
|
čitano: 15.394
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Ne znam koji je od ova dva programa bolji , pa recite što vi mislite . U svakom slučaju kupujem originalnog .

16 godina
neaktivan
RE: Nod 32 ili kaspersky

Koristim NOD al imam iza sebe višegodišnje iskustvo s Kasperskim,mogu rec sve najbolje ali KIS mi jednostavno zakolje komp.....

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Imas vec barem 10 topica na ovu temu pa malo potrazi po forumu..  ja sam instaliro KIS 2009 i bas kako je rekao PC street hacker - uopce ne trosi puno resursa.. ma ako imas original..mislim da ne mozes pogrijesit sa nijednim.. svejedno sta god da stavis radice kako treba ;))

troublemaker kaže...

Koristim NOD al imam iza sebe višegodišnje iskustvo s Kasperskim,mogu rec sve najbolje ali KIS mi jednostavno zakolje komp.....

meni windowsi trose nekih 250 MB RAM-a sa kasperskym..dok se ne spojim na net i ne pokrenem FF ..evo recimo sada sa upaljenim FF mi je 390 MB ..a surfanje je isto OK i sajtovi se dosta brzo otvaraju tako da...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 15:25 (B-52).
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Uzmi kaspersky!! Obadva su jako dobra ali KIS je sve u jednome(AV, firewall, antispam....) i jako je dobro sigurnosno rješenje....

Moja preporuka..

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Nod 32 ili kaspersky

Kaspersky je bolji po svemu ima bolju detekciju virusa te puno bolju samozastitu tj Host Protection koju NOD uopce nema a  to je vrlo cudno za njega jer su to trebali stavit odavno unutra!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Definitivno Kaspersky! Najbolji je od najboljih (:

Ništa ne ostavljaj nedvrš
16 godina
neaktivan

Hvala !

16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

glupo je postavit ovo pitanje jer nećeš nikad dobit konačan odgovor, novi sam ovdje ali sam siguran da je bilo već xxx ovakvih tema, samo rasprava u nedogled a onda kad čitaš ni sam više neznaš šta da staviš, heheSmijeh

Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Kazes kaspersky ti koci masinu!

Ako je tako onda nista od njega, bolji je nod.

Kaspersky ima bogatije mogucnosti od Eset smart sec. kad je u pitanju firewall, razni izvjestaji,podesavanja,itd. ukratko, napucan je do maksimuma.

dobar je i nod u heuristici i proakt. defense,jako slab firewall, ali kad nesto udje u komp tad postoje iskustva da nod sa pojedinim malverima ima problema oko otklanjanja. Jednostavno kasperski to vadi s pjesmom i njemu uvijek dajem prednost.

Na kraju uzmi ono sto ti najvise odgovara, svaki av program je na svoj nacin dobar i los.

Don't be surprise when a crack in the ice appears under your feet
16 godina
neaktivan
RUNNER kaže...

Kazes kaspersky ti koci masinu!

Ako je tako onda nista od njega, bolji je nod.

Kaspersky ima bogatije mogucnosti od Eset smart sec. kad je u pitanju firewall, razni izvjestaji,podesavanja,itd. ukratko, napucan je do maksimuma.

dobar je i nod u heuristici i proakt. defense,jako slab firewall, ali kad nesto udje u komp tad postoje iskustva da nod sa pojedinim malverima ima problema oko otklanjanja. Jednostavno kasperski to vadi s pjesmom i njemu uvijek dajem prednost.

Na kraju uzmi ono sto ti najvise odgovara, svaki av program je na svoj nacin dobar i los.

Da , sad imam problem s firewallom.Nemrem na MSN.
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Kaspersky je najbolji av koji postoji a nod nije,to je sve sta triban rec...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Imao sam KIS 2009 originalni na računaru, moram reci da je program super, nikad problema nisam imao što se tiče gamadi. Ali ono što se počelo dešavati je to da je odjednom počeo gubiti prostor na c particiji da bi utvrdio da je KIS po svakom pokretanju računara pravio temporary fajlove veličine 5GB pa sam ga makeo. Što se tiče detekcije KIS ima sve moje preporuke...

17 godina
protjeran
Nod 32 ili kaspersky

NOD32...po meni je dovoljan razlog kaj manje koči računalo

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Znan da nije ni kis ni nod ali avira premium mi je bolja od njih, ima otprilike 0.5% losiju detekciju od kis-a a kojih 2% bolju od noda, s time da je ni ne osjetis da je imas. Ako ti se neda gledat oni dosadni prozorcic od updateanja jednostavno u scheduler uđes i namjestis npr. login update i stavis da je invisible! Koristi mozda 1 mb ram-a (manje od nod-a) i puno je lakse instalirat i configurat nego nod ili kis...

Sta da kazen, njemacko je njemacko!

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
CRonaldo kaže...

glupo je postavit ovo pitanje jer nećeš nikad dobit konačan odgovor, novi sam ovdje ali sam siguran da je bilo već xxx ovakvih tema, samo rasprava u nedogled a onda kad čitaš ni sam više neznaš šta da staviš, heheSmijeh

Od svih komentara jedino za ovaj mogu reći da je točan. Zaista, ne postoji bolji ili lošiji antivirusni program. Sve moraš gledati u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama. Ja koristim NOD32 i za sada sam zadovoljan. Prije NOD-a sam koristio Kaspersky i opet sam bio zadovoljan. Utome je stvar.

Istina, Kaspersky ima veću glad za resursima, ali kad se zbroji i oduzme, možda je kompletnija zaštita od NOD-a. S druge strane, NOD32 je samozatajan i uopće ne primjećuješ njegov rad u preformansama računala sve dok ne pronađe "nevolju" i svoj posao traženja "nevolje" obavlja odlično.

Najbolje da, naravno ako možeš, isprobaš oba i sam odlučiš što ti treba. 

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
16 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Istina je da ne postoji bolji ali je meni draži KIS

16 godina
neaktivan

Dobro , već sam ionak kupil KIS 2009.

Pogledajte moj profil .
16 godina
neaktivan

nisi pogriješio ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
Nod 32 ili kaspersky

nod32 definitivno :)

16 godina

evo od jučer imam licencu na dvije godine na KIS, pa ćemo vidjet kako će se ponašat !Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina

Nod 32 radi glatko ne opterećuje sistem,kao da ga nema,ima najbrži scan od svih.

Da je život lijep,ne bi se rađali plačući
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nije istina da Nod32 nema samozaštitu, ima je. A Kaspersky radi na principu uspoređivanja s bazom podataka, on dakle kao i svaki drugi antivirus (osim Nod32-a) može prepoznati samo viruse koji su evidentirani u njegovoj bazi podataka, ništa više dok pak Nod32 ima vlastiti patent napredne heuristike što u prijevodu znači da on prepoznaje i viruse koji još ne postoje, tj. gleda kako se program ponaša da bi utvrdio da je virus, ne mora ga imati u bazi podataka, zato je moja preporuka uvijek Nod32, od besplatnih najbolja je Avira, a ni McAfee nije loš, toliko od mene...

Radi točnosti podataka na forumu....
Nod32 ima "samozaštitu" ali je jadna (nešto bolja od one iz verzije 3).
Kaspersky naravno ima heuristiku koja je (po testiranju AV-Comparativesa) bolja od one NODa32 (71% ali uz veći postotak FPa)
U stvari KIS te nikada neće ostaviti na cjedilu, ako ništa drugo virus se neće pravilno "instalirati" (dokaz za to bi bio on-execution test, međutim nitko relevantan ga još uvijek ne radi), s druge strane NOD32 na neprepoznati virus ostaje u potpunosti "nijem".
mama ti je biljna uš
15 godina
neaktivan
Nod 32 ili kaspersky

Ajme,kako mrzim kad neko napiše: taj i taj definitvno! Kaspersky ima najbolje detekcije,NOD23 najbrže performanse...itd....sve u svemu svakih 2-3 mjeseca moraš format c: ......Najbolje je imati Linux i Windows.....kada si na netu koristi Linux a kad trebaš nešt radit na kompu koristi Windows.....samo moraš da bi imo i WIn i Linux imati više gigabajta na kompu :D ...ja osobno koristim Kaspersky Internet Security 2010 i radi super,a još imam ove alate za odežavanje računala: Advanced SystemCare PRO,Glary Utilies PRO,Registry Mechanic,Uniblue Power Suite (sadrži Registry Booster,SpeedUpMyPc,SpyEraser),Ausogics Disk Defrag,CCleaner,PrivacyWInner..

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Ajme,kako mrzim kad neko napiše: taj i taj definitvno! Kaspersky ima najbolje detekcije,NOD23 najbrže performanse...itd....sve u svemu svakih 2-3 mjeseca moraš format c: ......Najbolje je imati Linux i Windows.....kada si na netu koristi Linux a kad trebaš nešt radit na kompu koristi Windows.....samo moraš da bi imo i WIn i Linux imati više gigabajta na kompu :D ...ja osobno koristim Kaspersky Internet Security 2010 i radi super,a još imam ove alate za odežavanje računala: Advanced SystemCare PRO,Glary Utilies PRO,Registry Mechanic,Uniblue Power Suite (sadrži Registry Booster,SpeedUpMyPc,SpyEraser),Ausogics Disk Defrag,CCleaner,PrivacyWInner..

uhhhhh.....koji overkill!!! Iznenađen

15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

...ja osobno koristim Kaspersky Internet Security 2010 i radi super,a još imam ove alate za odežavanje računala: Advanced SystemCare PRO,Glary Utilies PRO,Registry Mechanic,Uniblue Power Suite (sadrži Registry Booster,SpeedUpMyPc,SpyEraser),Ausogics Disk Defrag,CCleaner,PrivacyWInner..

svaki od tih programa ti čisti registry, znaš koji to mora biti šok i kaos za registry kad je prekopan od strane svih tih programa

po meni na jednom win treba cc-cleaner, superanti spyware, AV i jedan registry cleaner.. sve nakon toga je suvišno, čak i smeta i radi probleme

ako imaš advanced s c Pro, što če ti onda glary i speed up my pc ?

isto ko da imaš MS office, ashampoo office i još 3 office

17 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

nije ni čudo što svaka dva-tri mjeseca moraš fomatirat, čudi me da nemoraš i ranije

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 14:24 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Svakih 2-3 mjeseca formatirat disk??! onda to jos malo ubrzaj pa su ti dovljne demo verzije svih programa. Što se mene tiče, jednom kada staviš operativni sustav noviji od winXPsp2 to mora radit bez problema barem 3-4 godine bez formata.

15 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

po meni na jednom win treba cc-cleaner, superanti spyware, AV i jedan registry cleaner.. sve nakon toga je suvišno, čak i smeta i radi probleme

Mind, zar CCleaner ne sadrži i registry cleaner? Namigiva

15 godina
odjavljen

Sadrži, ali isto takav kao i windowsi firewall. Užas... Iznad 10000 erorrova cijeli komp ko od leda...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
15 godina
neaktivan

Ne,ja sam moro reinstall Win jer mi uvijek neki virus il neš...i otkad koristim ovu kombinaciju (Kaspersky+ono sve) komp mi je kao munja...a imam 1.3 GB RAM-a..tako daa..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice