Internet promet?

poruka: 9
|
čitano: 3.739
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Internet promet?

Kada sam online konstantno mi se nešto downloada premda niti jedan program nije pokrenut. Pročešljao sam komp sa adaware, spybot, zonealarm, ali čim se spojim na net i pogledam u network connection status odmah se nešto downloada brzinom od 4 KB/s. Da skratim, kako da to zaustavim?

17 godina
neaktivan
RE: Internet promet?
Mislim da provjerava internet konekciju.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
 Ti to ozbiljno ili...?
17 godina
neaktivan
Robiant kaže...
The_Chosen_One kaže...
 Ti to ozbiljno ili...?
 Ma valjda se povezuje sa internet poslužiteljem kad se spojiš an internet. 
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
Robiant kaže...
The_Chosen_One kaže...
 Ti to ozbiljno ili...?
 Ma valjda se povezuje sa internet poslužiteljem kad se spojiš an internet. 
 Ma kakvim internet poslužiteljem? To se događa konstantno. Da ostavim komp upaljen cijelin dan, cijeli dan bi se downloadalo. Po tome bi onom ko ima modem, veza konstantno bila pod sto posto postotnim opterećenjem. Kad je comp u idle stanju i veza mora biti idle. Htio sam samo pitati način na koji se može provjeriti koji program koristi vezu?
17 godina
Robiant kaže...

Kada sam online konstantno mi se nešto downloada premda niti jedan program nije pokrenut. Pročešljao sam komp sa adaware, spybot, zonealarm, ali čim se spojim na net i pogledam u network connection status odmah se nešto downloada brzinom od 4 KB/s. Da skratim, kako da to zaustavim?

Jel bas konstantno 4kb u sekundi? Mislim da se neki program konektovao na net, pa skida update ili nesto tako, ipak 4 kb nije zabrinjavajuce.

Ja sam imao isti problem, ali meni se skidalo 100kb u sekundi, dakle punom brzinom downloada moje konekcije!! Upalim kompjuter, konektujem se na internet, nista ne otvaram, niti google, bas nista, samo otvorim internet status i tamo vidim kako downloada 100kb/s, mada nema nikakav fajl za download, niti sam ista namjestio da se skida.
Skenirao ga par puta sa avg free, nije nista nasao, instalirao zone alarm, pa je zone alarm prekinuo download na par minuta, ali je opet nastavio. Tek kad sam instalirao Avg 8 Pro, nasao sam worm downloader, medjutim nisam mogao ni s njim prekinuti download, tako da sam formatirao hard disk, frisko instalirao windowse i nemam vise takvih problema.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Internet promet?

Imaš zone alarm? Ako se dobro sjećam postoji opcija STOP koja zaustavlja sav promet.

Da li kad to napraviš prestaje taj download?

Ako da, sve programe i procese kojima je u zone alarmu dotvoljen pristup i promet Internetom

pobriši sa tog popisa i namjesti da te zone alarm pita prije svakog pristupa da li se slažeš da taj i taj program

pristupi internetu.

Odgovoriš YES i gledaš što se događa.

Vjerojatno ima i elegantnijih rješenja, ne znam, probaj to.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
Level 1 kaže...

Imaš zone alarm? Ako se dobro sjećam postoji opcija STOP koja zaustavlja sav promet.

Da li kad to napraviš prestaje taj download?

Ako da, sve programe i procese kojima je u zone alarmu dotvoljen pristup i promet Internetom

pobriši sa tog popisa i namjesti da te zone alarm pita prije svakog pristupa da li se slažeš da taj i taj program

pristupi internetu.

Odgovoriš YES i gledaš što se događa.

Vjerojatno ima i elegantnijih rješenja, ne znam, probaj to.

Pozdrav

Imam zone alarm instaliran. Kad stisnem stop download doista stane. Pokušat ću tako program po program.
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Robiant kaže...

Jel bas konstantno 4kb u sekundi? Mislim da se neki program konektovao na net, pa skida update ili nesto tako, ipak 4 kb nije zabrinjavajuce.

Ja sam imao isti problem, ali meni se skidalo 100kb u sekundi, dakle punom brzinom downloada moje konekcije!! Upalim kompjuter, konektujem se na internet, nista ne otvaram, niti google, bas nista, samo otvorim internet status i tamo vidim kako downloada 100kb/s, mada nema nikakav fajl za download, niti sam ista namjestio da se skida.
Skenirao ga par puta sa avg free, nije nista nasao, instalirao zone alarm, pa je zone alarm prekinuo download na par minuta, ali je opet nastavio. Tek kad sam instalirao Avg 8 Pro, nasao sam worm downloader, medjutim nisam mogao ni s njim prekinuti download, tako da sam formatirao hard disk, frisko instalirao windowse i nemam vise takvih problema.
 Je, konstantno je 4 kb/s. Što se tiče formatiranja diska, to ne dolazi u obzir.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice