Da li se neko susreo s ovim zlom od virusa/malwarea...
Od kada sam ga dobio kad god hoću uči u jednu od particija u My Computer, ZoneAlarm poludi i viče da "cqb6wo.exe" hoće neš sprtljat po fizičkoj memoriji, naravno stisnem deny no što mi onemogući pristup njima.Malo sam išo guglat o tom cq6wo i našo neš o njemu, evo linka http://www.threatexpert.com/report.aspx?md5=bfcce2434d64e8a9bbaefcbe5a7d3d35 , ali nigdje ne piše kako se uklanja. Probo sam sve: Avira, AVG, Spyware Doctor, Malwarebytes, Ad-aware.... i pola ga nemože naći a kamoli ukloniti. Jedino što ga je našo je Avira i stavi ga u karantenu no nakon toga kada hoću ući u C:\, D:\ ili E:\ otvori se onaj prozorčić gdje me pita s kojim bi programom htio otvoriti, kao da sam htio pokrenuti neki nepoznati fajl. I tada nakon što restartam komp sve ispočetka kao da nije u karanteni.
Nakon što me to izludilo tražio dalje, skino sam neki programčić "Runscanner" s kojim ga nađe, uklonim i tad je sve radi do prvog restarta, a onda sve izpočetka!!
Stvarno više neznam što mi je činiti,glava mi je ko balon od tolikog razmišljanja, kako da uklonim to čudo???