Advanced system care-pitanje

poruka: 9
|
čitano: 6.864
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

imam fre verziju ovog programa.vršio sam boot scan sa antivirusom i našao mi je installer archive currupted od advanced system carea.

pitanje što da radim.da li da izbrišem advanced i instaliram nešto drugo,npr. tune up.

ima li tko link od free tune up-a.inače antivirus javlja da nema virusa.

teško ovo život
16 godina
Re: Advanced system care-pitanje

Izbriši Advanced System Care i instaliraj Glary Utilities. Ja ga koristim i zadovoljan sam i uz njega koristim CCleaner, pa možeš i njega instalirati, ako hoćeš.

13 godina
neaktivan

instalirao sm glary utilities i radio boot scan sa av ali mi opet piše za file od advanced system carea da je instaler corrupted,nešto kao security hole...

asc sam izbrisao.av ne nalazi viruse samo to piše.da li je to zabrinjavajući problem?

teško ovo život
15 godina
stupido kaže...

radio boot scan sa av ali mi opet piše za file od advanced system carea da je instaler corrupted,nešto kao security hole... av ne nalazi viruse samo to piše.da li je to zabrinjavajući problem?

Kojim antivirusom si skenirao? Možeš staviti i screenshot ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 21:40 (deadman).
13 godina
neaktivan
deadman kaže...
stupido kaže...

radio boot scan sa av ali mi opet piše za file od advanced system carea da je instaler corrupted,nešto kao security hole... av ne nalazi viruse samo to piše.da li je to zabrinjavajući problem?

avast

teško ovo život
15 godina
stupido kaže...
deadman kaže...

avast

To je onda vjerojatno neka arhiva zaštićena passwordom pa ju Avast ne može otvoriti. Ništa zabrinjavajuće.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
13 godina
neaktivan
deadman kaže...
stupido kaže...
deadman kaže...

avast

To je onda vjerojatno neka arhiva zaštićena passwordom pa ju Avast ne može otvoriti. Ništa zabrinjavajuće.

tnx

teško ovo život
14 godina
neaktivan

Ma to znači da nisi dobro instalirao Advanced SystemCare, ništa strašno... Samo pošalješ to u Virus Chest i obrišeš taj virus. :D

14 godina
neaktivan

ja imam AS care orginal i vjeruj mi da mi je sada PC kao na krilima program je vrh!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice