Kad nađe LTE izgubim Internet i ikonu. Pozivi rade jer je LTE data only. Mreža je T mobile HR
I ja sam na Neatromu 2.5.3, međutim LTE mi radi normalno.
I ja sam na Neatromu 2.5.3, međutim LTE mi radi normalno.
Evo odlučio se i ja za upgrade na Lollipop.
Možete li mi dati neki quick link na tutorial, i znači dobro je napraviti taj clean install, ne direktno update-at sa mobitela?
Bonbon, znači Tmobile..
@dml ja sam nadogradio direktno preko telefona OTA (wifi) . Nakon nadogradnje napravio backup u kies-u , vratio na tvornicke postavke (sve izbrisao) ivratio natrag podatke i to je to. Nadam se da sam ti uspio nekako pomoci.
Nema još ikone za zvuk-vibro-bešumno na Lollipopu??
@dml ja sam nadogradio direktno preko telefona OTA (wifi) . Nakon nadogradnje napravio backup u kies-u , vratio na tvornicke postavke (sve izbrisao) ivratio natrag podatke i to je to. Nadam se da sam ti uspio nekako pomoci.
Znači factory reset briše SVE podatke? Jer sam nešto čitao pa mi više nije jasno, da treba držati Home i Power i još Volume Button pa nešto treba pobrisati ovo-ono, tamo-vamo...
Ja sam napravio back-up svega što imam sa aplikacijom Kies3 preko PC-a, i on mi je sve to spremio negdje u Documents folder.
I što sada, ako napravim factory reset, briše li to cijeli sustav, pa onda moram skinuti Lollipop pa preko PC-a ili kako to već funkcionira? Nisam navikao na Samsungove uređaje i Android, ja sam do sada radio sa iTunesima i iPhoneom...
Znači moje je pitanje kako napraviti taj complete clean wipe-out svih podataka i particija ili čega već kako bih bio siguran da će 5.0 raditi kako spada?
Ne,nečeš opet morat stavit Lollipop,sam ga spojiš preko Kiesa i vrati podatke koje želiš!!Lollipop će ostat nakon factory reseta.
Samo nadogradi na lolipop i onda vrati na tvornicke postavke. To s home i volume tipkama vrijedi za rootane uredjaje.
Evo ljudi, napravio sam update koji mi je mob skinuo over the air i nakon toga Factory Reset iz postavki.
To je sad to, sve bi trebalo raditi kao da je "friško" instaliran Lollipop, ne treba ništa više?
EDIT: Evo samo da javim da je strašno sve "trzalo" dok nisam napravio fact. reset, no kada je i to obavljeno, sve radi savršeno! Odlično se sve vrti, još sam da vratim backup s Kiesom i sve 5.
Jedino što trenutno zamjeram je to da ako je prazan multitasking, odnosno ako nema pokrenutih aplikacija, ispiše se "Nema nedavnih aplikacija" i kada se klikne na poruku ne može se vratiti nazada kao prije, nego moram kortisti back
Evo i ja sam prešao na lollipop, bez factory reseta je bilo užasno, ali nakon njega je odlično..
Naravno, koristio sam kies za backup...a cijeli proces traje oko pola sata tako da nije to ništa strašno.
da li backup sprema i aplikacije...točno me zanima mPBZ aplikacija, da nemoram opet ići u banku po aktivaciju
da li backup sprema i aplikacije...točno me zanima mPBZ aplikacija, da nemoram opet ići u banku po aktivaciju
Meni su vraćene sve aplikacije, isto je kao i prije system restore-a ali sve radi puno bolje.
Pozdrav ljudi,
evo sam upravo kupio S5 (riješio se iphone-a konačno) pa me interesira ima li iko uopće da je zadovoljan Lollipop-om?
Da li da radim nadogradnju ili da ga ostavim na KitKat-u ? Lizalica me privlači totalno, samo vidim da ovdje izgleda nitko nije zadovoljan sa istom pa ne znam šta da radim..
Pozz
nadogradio sam svoj s5 na 5.0 i nisam nesto zadovoljan.
kad zavrsim poziv treba mu malo vise da se ekran upali da mogu prekinuti poziv, steka i trza(bar kod mene) dok sam u njegovim postavkama.
bilo je jos stvari al sad mi nepadaju na um.(kad mi padnu dodat cu)
izgledom mi je ljepsi
edit: ja sam samo nadogradio na 5.0 bez tvornickog reseta
Mislim da ces morati u banku.... ja sam morao ista aplikacija samo od erste. Backup je varati kao i sve druge ali je potrebna registracija/prijava na sve aplikacije...
Mislim da ces morati u banku.... ja sam morao ista aplikacija samo od erste. Backup je varati kao i sve druge ali je potrebna registracija/prijava na sve aplikacije...
hvala... opet to internet bankarstvo zahtjeva čekanje na šalteru haha
hvala... opet to internet bankarstvo zahtjeva čekanje na šalteru haha
Hahaha razumijem te u potpunosti
meni je mPBZ ostao netaknut, radio je najnormalnije nakon prelaska na 5.0 , nisam radio nikakav backup...
tako da mozda i ne budeš stajao u redu
Mislim da je covjek pitao za backup, i on nesprema provjereno. E sad ako nece raditi backup to je druga prica ;-)
jep pitao sam pošto nisam radio f reset čisto iz tog razloga jer mi se neda u banku
Stavio sam stock UK nebrendirani lolipop preko odina, napravio factory reset i sad imam problem sa wifiem. Dodam mrezu i ukucam pass, ali cim se odspojim sa wifija on odmah zaboravi lozinku..
Pozdrav ljudi,
evo sam upravo kupio S5 (riješio se iphone-a konačno) pa me interesira ima li iko uopće da je zadovoljan Lollipop-om?
Da li da radim nadogradnju ili da ga ostavim na KitKat-u ? Lizalica me privlači totalno, samo vidim da ovdje izgleda nitko nije zadovoljan sa istom pa ne znam šta da radim..
Pozz
kad zavrsim poziv treba mu malo vise da se ekran upali da mogu prekinuti poziv, steka i trza(bar kod mene) dok sam u njegovim postavkama.
izgledom mi je ljepsi
I šta se čudiš onda da šteka?
izgledom mi je ljepsi
Zasto onda iPhone ili Nexus ne steka? Zato jer su ispravno napravljeni update-i.
Samo nemoj pocet o tome Samsung ima 500000 modela godisnje i tesko je to sve uskladit, ko im je krivo kaj vode takvu politiku.
izgledom mi je ljepsi
Zasto onda iPhone ili Nexus ne steka? Zato jer su ispravno napravljeni update-i.
Samo nemoj pocet o tome Samsung ima 500000 modela godisnje i tesko je to sve uskladit, ko im je krivo kaj vode takvu politiku.
Šta neštekaju,štekaju i neguz i jabolka i to kako,problemi če tek biti ispravljeni sa 5.1(koji se pušta sa lanca) na neguzu,nemoj da lažeš svekoliko pučansvo.Srašni su im updatovi,moš mislit..tri nadogradnje da se ispegla..
I Nexus i G3 i M8 i S5 zasada imaju problema sa 5.0 update-om, čeka se 5.1 da ispravi neke gluposti
Stavio sam stock UK nebrendirani lolipop preko odina, napravio factory reset i sad imam problem sa wifiem. Dodam mrezu i ukucam pass, ali cim se odspojim sa wifija on odmah zaboravi lozinku..
Stavio sam poljski lolipop i sve 5..takoder puno responzivniji mob.
Evo nakon vracanja na tvornicke postavke sljaka lijepo.
ovo se moze prepisati i uklanjanju milion drugi foldera i aplikacija
Pozdrav,
imam pitanje. Prijatelj ima s5 i sad mu je automatski skinuo lolipop s interneta ali nije instalirao.
Gore u lijevom cošku ekrana ima ono za aktualizaciju i ne moze nikako maknuti jer ne zeli instalirati lolipop.
Sad me zanima kako to maknuti?
Pozdrav,
imam pitanje. Prijatelj ima s5 i sad mu je automatski skinuo lolipop s interneta ali nije instalirao.
Gore u lijevom cošku ekrana ima ono za aktualizaciju i ne moze nikako maknuti jer ne zeli instalirati lolipop.
Sad me zanima kako to maknuti?
Prvo isključi ono auto aktualizacija, onda restartaj mob. Problem riješen :)