Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

poruka: 466
|
čitano: 147.429
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]

Hvala za preporuku prebacivanja podataka, sigurno cu je odraditi preko toga. Ma imao sam iPhone samo 3 mjeseca ali sam se vec navikao na iOs, nije mi android stran jer sam ga koristio cijeli zivot. Sestra ima S25 Ultra i svaki put kada uzmem taj mobitel iznenadim se kako je dobar, ima neki wow efekt. Meni je problem samo sto zelim manji faktor pa sam uzeo S25. Javim utiske uskoro.

6 mjeseci

Ekipa ako nekome treba popust u Samsung webshopu za novi Flip i Fold javite se u private. 20% popust

0 0 hvala 0
3 godine

Jel ima i za satove kod za 20% popusta?

5 tjedana
Vavoom kaže...
rocko9 kaže...

Ja upravo narucio base S25, idem nazad na Android nakon prvog iPhonea (15Pro) u zivotu.

Ja sam prešao na S25+ nakon o-ho-ho godina starog iPhonea X kojeg se dugo vremena planirah riješiti. Izabrah ga iz razloga što je bio jedini u ponudi s velikom memorijom (256GB) za povoljnu cijenu.

Iskreno, iako mi iOS bi drag sustav, brzo se naviknuh na Android i Samsungovo One UI sučelje te mi sve radi bez ikakvih problema. Kamera - video isječci i slike ispadaju mrak - ali to je u usporedbi s 8 godina starom kantom (vjerojatno se osjeti razlika u usporedbi s jačim mobitelom poput tvog). Navigacija brza. Gotovo sve aplikacije su mi dostupne i mislim da na ovom Sammyju rade brže u odnosu na prošli mob.

Jedino u čemu je bilo problema je prebacivanje sadržaja sa starog mobitela; prilikom prve instalacije nije mi povuklo sve podatke, stoga je preporuka prijenos sadržaja obaviti pomoću aplikacije Smart Switch - što i osobno učinih nakon postavljanja.

Sve u svemu nemam zamjerki, nećeš požaliti, ali treba proći vrijeme za naviku na novi operativni sustav i novo sučelje. 

@Tommek: svakako uzmi ovaj koji ima ugrađenu memoriju od 512GB, možeš popuniti onoliko koliko ti je dovoljno sa vrijednim uspomenama (slike, videoisječci) i ostane ti za mnogo bitnije stvari (npr. poslovne stvari).

U subotu ću probati kupiti, našao sam jednog od 512gb 

17 godina
I mene interesira popust za satove
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2025 12:37 (Nefil).
5 tjedana

Kupljen plus u 512gb verziji, imate li kakve preporuke za maskice? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2025 13:19 (Tommek).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam sebi za base 25 uzeo Spigen Liquid Crystal i bas sam zadovoljan maskicom. Odlicna je.

14 godina
Tommek kaže...

Kupljen plus u 512mb verziji, imate li kakve preporuke za maskice? 

ja sam uzeo Spigen Liquid Air, takoder preporucujem, nije ogromna i ima dobar grip

5 tjedana

Gdje ste naručivali spigen maskicu?

0 0 hvala 0
14 godina

ja preko amazona

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imas je u Instaru. Ja sam narucio negdje iz EU.

link

12 godina

Moze li mala pomoc ili savjet.

Od skora sam primjetio da mi s 25 trosi puno vise bateriju i primjetim da je AOD veliki potrosac,nista nije ukljuceno sto je bilo i prije na podeasavanju AOD.Ne znam sta je razlog tome.

0 0 hvala 0
14 godina

meni AOD s ovakvim postavkama trosi 0.2%

kazu ljudi da im wipe cache partition pomogne kod brzog trosenja baterije

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Uradio sam sinoc wipe cache,i ne koristim ga danas nesto puno sada mi je na 1% AOD,ali kod tebe je puno manje,vidicu sta ce se desavati,sve mi je bilo dobro do neki dan,ne znam zasto je sada podivljao i poce trositi ovoliko bateriju 

14 godina

Stigla sigurnosna nadogradnja za srpanj 

0 0 hvala 0
14 godina
aco77 kaže...

Uradio sam sinoc wipe cache,i ne koristim ga danas nesto puno sada mi je na 1% AOD,ali kod tebe je puno manje,vidicu sta ce se desavati,sve mi je bilo dobro do neki dan,ne znam zasto je sada podivljao i poce trositi ovoliko bateriju 

evo nakon nesto vise od dva tjedna koristenja, AOD potrosnja mi je sada na 2.1%

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice