Hvala za preporuku prebacivanja podataka, sigurno cu je odraditi preko toga. Ma imao sam iPhone samo 3 mjeseca ali sam se vec navikao na iOs, nije mi android stran jer sam ga koristio cijeli zivot. Sestra ima S25 Ultra i svaki put kada uzmem taj mobitel iznenadim se kako je dobar, ima neki wow efekt. Meni je problem samo sto zelim manji faktor pa sam uzeo S25. Javim utiske uskoro.
Samsung Galaxy S25/S25+/S25 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 466
- |
- čitano: 147.429
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ekipa ako nekome treba popust u Samsung webshopu za novi Flip i Fold javite se u private. 20% popust
Jel ima i za satove kod za 20% popusta?
Ja upravo narucio base S25, idem nazad na Android nakon prvog iPhonea (15Pro) u zivotu.
Ja sam prešao na S25+ nakon o-ho-ho godina starog iPhonea X kojeg se dugo vremena planirah riješiti. Izabrah ga iz razloga što je bio jedini u ponudi s velikom memorijom (256GB) za povoljnu cijenu.
Iskreno, iako mi iOS bi drag sustav, brzo se naviknuh na Android i Samsungovo One UI sučelje te mi sve radi bez ikakvih problema. Kamera - video isječci i slike ispadaju mrak - ali to je u usporedbi s 8 godina starom kantom (vjerojatno se osjeti razlika u usporedbi s jačim mobitelom poput tvog). Navigacija brza. Gotovo sve aplikacije su mi dostupne i mislim da na ovom Sammyju rade brže u odnosu na prošli mob.
Jedino u čemu je bilo problema je prebacivanje sadržaja sa starog mobitela; prilikom prve instalacije nije mi povuklo sve podatke, stoga je preporuka prijenos sadržaja obaviti pomoću aplikacije Smart Switch - što i osobno učinih nakon postavljanja.
Sve u svemu nemam zamjerki, nećeš požaliti, ali treba proći vrijeme za naviku na novi operativni sustav i novo sučelje.
@Tommek: svakako uzmi ovaj koji ima ugrađenu memoriju od 512GB, možeš popuniti onoliko koliko ti je dovoljno sa vrijednim uspomenama (slike, videoisječci) i ostane ti za mnogo bitnije stvari (npr. poslovne stvari).
U subotu ću probati kupiti, našao sam jednog od 512gb
Kupljen plus u 512gb verziji, imate li kakve preporuke za maskice?
Ja sam sebi za base 25 uzeo Spigen Liquid Crystal i bas sam zadovoljan maskicom. Odlicna je.
Kupljen plus u 512mb verziji, imate li kakve preporuke za maskice?
ja sam uzeo Spigen Liquid Air, takoder preporucujem, nije ogromna i ima dobar grip
Gdje ste naručivali spigen maskicu?
ja preko amazona
Uradio sam sinoc wipe cache,i ne koristim ga danas nesto puno sada mi je na 1% AOD,ali kod tebe je puno manje,vidicu sta ce se desavati,sve mi je bilo dobro do neki dan,ne znam zasto je sada podivljao i poce trositi ovoliko bateriju
Stigla sigurnosna nadogradnja za srpanj
Uradio sam sinoc wipe cache,i ne koristim ga danas nesto puno sada mi je na 1% AOD,ali kod tebe je puno manje,vidicu sta ce se desavati,sve mi je bilo dobro do neki dan,ne znam zasto je sada podivljao i poce trositi ovoliko bateriju
evo nakon nesto vise od dva tjedna koristenja, AOD potrosnja mi je sada na 2.1%