Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]

poruka: 1.306
|
čitano: 526.855
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
jbc0smith kaže...

Da li je netko primjetio da je zvuk notifikacija "tanak" na S23 Ultra, u usporedbi sa S21 Ultra zvuči nekako u daljini i bez basa...

Usput stock kamera je tragikomična sa prepoceriranim slikama, oversharpano i preeksponirano... (Gcam radi super - barem nešto)

Malo prouči na you tube tips o kameri pa ćeš biti zadovoljan.

合氣道
9 godina
neaktivan

Kupio Ultru ima koji dan i ono sto primjecujem je da je mob lako zagrije i nakon 5-10min browsanja, facebooka itd. 

Ne ono da je vruc vruc, ali topal onako dovoljno da ti iritira prste. Mozda je i do temperature vanka, sad je u Splitu stalno 30-34c. 

Kakav je vama?

Ps. Neki sa reddita govore da je i njima topliji dosta od zadnjeg updatea pa ne znam

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2023 14:33 (metrix.2k).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hladan ko spircer na 32°C u hladu surfanje facebook telefoniranje 15 minuta
SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
3 godine
metrix.2k kaže...

Ne ono da je vruc vruc, ali topal onako dovoljno da ti iritira prste. Mozda je i do temperature vanka, sad je u Splitu stalno 30-34c. 

Rasipa toplinu na alu kućište i tako se hladi.

Oni koji imaju maskicu to ni ne primjete.

合氣道
13 godina
metrix.2k kaže...

Kupio Ultru ima koji dan i ono sto primjecujem je da je mob lako zagrije i nakon 5-10min browsanja, facebooka itd. 

Kakav je vama?

Ps. Neki sa reddita govore da je i njima topliji dosta od zadnjeg updatea pa ne znam

Stavi si pojednostavljeni način rada, praktički nema razlike u brzini al bit će hladniji i dulje trajat baterija.

I crna tema u sistemu i aplkacijama gdje je podržano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.7.2023 12:03 (ivicask).
9 godina

2 0 hvala 1
16 mjeseci
neaktivan

Meni isto grije,kupljen sad u 6 mj.imam maskici prebacila na tamni mod,stavila pojrd.nacin,offala lokciju al se opet osjeti,a i baterije se trosi brzo🙈

0 0 hvala 0
16 mjeseci
neaktivan

Hvala.Skidam🥳

Molim za preporuku za staklo.Uzela sa Alija kaljeno edge to edge,no ne radi otisak,uzas,ima refleksiju.Htjela sam ono sta se stavi ljepilo,la nasla neki dobra cijena,al nema za Cro😁.Inace uzela sam sa Alija bling bling zastitu za kameru😁😁onu sa crikonima pa zato pisem bling bling,imam Guess maskicu,imala sam i na A72 i super mi je.Otreso mob na kameru na pod sa plocicama i nije se ni ta zastita razbila.A morala sam ga krstit😁

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2023 15:17 (Megs).
7 godina

Ako možeš dat 1000 eur za mobitel zašto onda šparat i kupovat dodatnu opremu na Ali-ju???

Kad več kupuješ najbolji telefon ona kesni malo i kupi najbolju dodatno opremu, Spigen je odlična markica i do sada me nisu razočarali.

Što se tiče punjača kod mene se najbolje pokazali uGreen punjači, sad imam doma jednog sa 65W, (dva usb-c, jedan usb-a izlaz) i radi ko suza, punim sa njime od mobitela, laptopa do svega živoga. Lagano je topljikav kad pegla na 65w ali inače nikakvih problema.

14 godina
nikonja kaže...

Ako možeš dat 1000 eur za mobitel zašto onda šparat i kupovat dodatnu opremu na Ali-ju???

Kad več kupuješ najbolji telefon ona kesni malo i kupi najbolju dodatno opremu, Spigen je odlična markica i do sada me nisu razočarali.

Što se tiče punjača kod mene se najbolje pokazali uGreen punjači, sad imam doma jednog sa 65W, (dva usb-c, jedan usb-a izlaz) i radi ko suza, punim sa njime od mobitela, laptopa do svega živoga. Lagano je topljikav kad pegla na 65w ali inače nikakvih problema.

Ako ćemo tako, onda se nema što tražit okolo. Kupi se odmah original punjač i maskica dok si još u dućanu.

16 godina
Istina, uzeo original u ducanu punjac i masku sa s23, maska vrhunska samo je kostala 35eur, evo 6mj još izgleda kao nova.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Naručen S23+ i dva 45W punjača (jedan za kuću, drugi za posao), te preklopna magnet maska.

Phone i oprema stižu u srijedu. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2023 12:11 (Zaporožac).

0 0 hvala 0
13 godina
dax-lax kaže...
nikonja kaže...

Ako ćemo tako, onda se nema što tražit okolo. Kupi se odmah original punjač i maskica dok si još u dućanu.

Original silikonska maska od samsunga koja onak košta 40€ se doslovno počne raspadat nakon 2 tjedna, znam doslovno 10+ ljudi i svima se počela jednostavno trgat i pucat po rubovima(nikakvi padovi ni slično), tako da savjetujem svima da izbjegavaju to i kupe spigen ili bilo što drugo.

https://www.samsung.com/hr/mobile-accessories/galaxy-s23-ultra-silicone-case-green-ef-ps918tgegww/

13 godina

meni se na a52 isto počela ljuštit po rubovima, bila je nekih 300 kn. baš im je loša kvaliteta. vidim za s23 imaju i kožnu, crnu i smeđu oriđiđi samsung, al su skupe, cca 60 eura.

al slažem se, mislim da su uag, spigen, otterbox puno bolji izbori za nešto manje novca.

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
9 godina

ovaj zadnji update je donio zapravo puno toga

https://youtube.com/watch?v=BPg4mNQCkKg&feature=share9

između ostalog nema više shutter laga...

plus jedan dobar video za one koji ne znaju što bi s olovkom :)

https://youtube.com/watch?v=B5DrJYScXT4&feature=share9

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 17:59 (digitall).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 mjeseci

Koristi li tko bežični punjač za punjenje preko noći? Koji?

Imam obični S23 i htio bi staviti nešto pored kreveta da ne lovim kabel u mraku. Po mogućnosti nešto na usb-c.

Ima li smisla uzeti neku magsafe-enabled maskicu i koristiti magsafe punjač?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2023 10:32 (kirenida).

0 0 hvala 0
13 godina
kirenida kaže...

Imam obični S23 i htio bi staviti nešto pored kreveta da ne lovim kabel u mraku. Po mogućnosti nešto na usb-c.

Koristim originalni Samsung Duo charger jer na njemu punim i Galaxy Watch. Jedno vrijeme ih je bilo puno po oglasnicima jer su bili poklon uz kupnju mobitela. Ne znam koje su razlike u cijeni u odnosu na ove magnetske, ali kod ovog ti svakako mora ući u naviku provjeriti je li se počeo puniti nakon što ga odložiš. Nije baš "plug and play", u nedostatku boljeg izraza.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
kirenida kaže...

Najobičniji iz IKEE za 7 eura cca.

Sasvim dobro radi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
Zaporožac kaže...

Naručen S23+ i dva 45W punjača (jedan za kuću, drugi za posao), te preklopna magnet maska.

Phone i oprema stižu u srijedu. 

Stigao mobitel kad sam i rekao, samo su mi poslali jedan punjač manje jer ga nemaju na lageru, uredno su vratili novce.

Pohvalio bih autonomiju mobitela koja je za S22+ kojega sam prodao, razlika... nebo i zemlja. 

Jedino mi nije jasno zašto je stvarni kaapcitet baterije kod Samsunga uvijek manji (bar kod mene) nego što je navedeno..

Trebao bi biti 4700 mAh, a aplikacija koju uvijek koristim pokazuje max capac. 4565 mAH ?

Tako je manje pokazivala i za S22+, dočim je za novi Xiaomi 12 pokazivala 4510 mAh, čak malo više nego što jest stvarni navedeni kapacitet.

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
16 godina
Samsung Leather Smartphone Case EF-VS911 for Galaxy S23, Mobile Phone Case, Genuine Leather, Slim Design, Black https://amzn.eu/d/gUQNexM

Dosta dobro sniženje za original kožnu masku za S23 - 25€.

0 0 hvala 1
15 godina

Ima tko problema s S23 +, crni ekran, ali se vidi aktivnost, dolje po sredini marker ekrana (imam 3 ekrana) i desno gore marker (dakle bijela crtica) za bočni panel ?

ništa ne reagira na pipkanje po ekranu, čitač prsta ništa...

mogu povuči bočni paenl pa pokrenuti app s njega ili potegnut odozgora da mi se otvori panel obavijesti, pa onda doći na početni ekran...

osim toga dvojega ništa drugo ne reagira na zaslonu, mogu samo tipkama pokrenuti mob iznova...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, ekipo. Ima li Samsung onu foru "pametnog punjenja", da se telefon stavi na punjač uveče, a da se on napuni ujutru, pred zakazano buđenje? Pixeli ovo imaju i deluje mi kao zgodna stvar, a nisam našao u podešavanjima (nov sam na Samsungu, od ponedeljka).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Pozdrav, ekipo. Ima li Samsung onu foru "pametnog punjenja", da se telefon stavi na punjač uveče, a da se on napuni ujutru, pred zakazano buđenje? Pixeli ovo imaju i deluje mi kao zgodna stvar, a nisam našao u podešavanjima (nov sam na Samsungu, od ponedeljka).

može ako napraviš rutinu, npr.  da puni do 85% do 6 sati ujutro i onda od 6 sati  puni dalje do 100%

9 godina

0 0 hvala 0
7 godina

Samo za info na S23U 4H60Fps zauzme 1GB/minutu, 8k30fps na high bitrate zauzme 2,5GB na minutu plus to da velika večina ima probleme sa pregrijavanjem jer telefon jednostavno nemože ohladit cpu na toj postavki i zato su to i izgasili. Pretpostavljam da su debili to znali i prije ali u nadi da nitko ne snima u 8k su mislili da će proć ispod radara.

Ali opet iskreno neznam zašto itko ima potrebu na mobitelu snimat 8k video na 140Mbps, jer takvu rezoluciju sa takvim bitrejtom večina filmova u Holywoodu ne koristi, uz to da ti pojede 512GB prostora dok se dva puta okreneš. Pogotovo kad 8k ekrana skoro pa nema, niti produkcije u 8k nema i neće bit još ohoho godina jer jednostavno nema potrebe a dokazano na razliku između 4k i 8k vidiš tek na ekranima od 65" i gore na udaljenostima manjim od 3m, a i to je ako baš tražiš.

Ok znam futureproof i to ali iskreno nekako sumnjam da će mi za 15 godina bit toliko bitno dali sam djecu na rođendanu snimao na 4k ili 8k sa high bitrejtom.... plus to da bi morao kupit još dva diska za čuvat sve te bolesno ogromne fajle.

16 godina

8k se snima da bi se u nekom visoko profesionalnom procesu mogao dobiti 4k video bez sitnih artefakata koji nastaju tokom post-processinga (ovi artefakti su sitni i ako radiš sa 8k izvorom, kad konačan proizvod downsampluješ u 4k, generalno nestanu, dok bi, da sve vreme radiš u 4k i ostaviš konačan proizvod u 4k, bili vidljiviji).

Naravno, firme koje rade tako ozbiljnu produkciju ne koriste mobilne telefone i 8k snimanje jeste marketing.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan

Gdje kupujete nove uređaje? Preko teleoperatera ili postoje kakvi eu shopovi gdje budu povoljniji?

Ističe mi ugovor u A1 za desetak dana. Razmisljam uzet s23 ultru, pa gledam kako proc jeftinije.

0 0 hvala 0
13 godina
MP elektronika, počeli u ogulinu, pa prosili poslovanje u zg, mislim da su u tratinskoj. Kod njih sam uzeo novi s23 za 700e pred 4 mj.
U odnosu na druge trgovine, imaju ok cijene.
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

1 0 hvala 0
16 mjeseci

Ja sam uzeo preko mobileshop eu.

Par vikenda za redom su imali 20-30€ nižu cijenu s23 od ostalih trgovina na nabavi.

Trebalo im je par dana da pošalju uređaj, ali je došao drugi dan od kako ga je dostavljač preuzeo.

Jedino je bio malo lošije zapakiran (kutija od moba u običnoj koverti na balončiće), ali je sve ostalo bilo ok.

5 godina
neaktivan

Odlicno! Puno vam hvala. U oba dućana je cijena oko 1100 eura sto je jeftinije nego u ostalima.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice