drugog razloga nema. OS je testiran i spreman kako za prvu seriju tako i za zadnju.

Ako imaš računalo, sinkroniziran google račun s mobilnim, podesi na njemu google pay.
Ako imaš računalo, sinkroniziran google račun s mobilnim, podesi na njemu google pay.
Sve je to već podešeno, ali eto nažalost ne funkcionira.
Znam da na beta buildovima inače to ne radi, ali ovo je stabilna verzija. Sve bi trebalo biti okej. Testirao sam i s drugom karticom isto ne prolazi.
Meni sve radi normalno na S23 no sama aktivacija PBZ kartice je bila poprilicno spetljana i bez navodjenja iz njihove podrske nema sanse da proradi. Prije samo unese broj kartice i to je to a sada cijele drame i jos na to problem je sto zeninu karticu stavljam na svoj mob, jedva odobrili.
Pozdrav, 6.11 sam se registrirao na promociju za s21 fe, dobio mail da sam se uspjesno registrirao i da je u tijeku provjera dokumentacije. Otad nikakav odgovor nisam dobio. Kolko im je trebalo da vama odgovore?
Jel netko vec dobio taj s21 fe iz promocije?
Ne znam jel mi vise bude potreban s23 za potrebe promocije ili ga mogu dati u oglas?
Pozdrav, 6.11 sam se registrirao na promociju za s21 fe, dobio mail da sam se uspjesno registrirao i da je u tijeku provjera dokumentacije. Otad nikakav odgovor nisam dobio. Kolko im je trebalo da vama odgovore?
Ne znam jel mi vise bude potreban s23 za potrebe promocije ili ga mogu dati u oglas?
Meni su u 10mj. već nakon 4-5 dana odgovorili da je odobreno.
Sad vjerojatno imaju malo više prijava pa im možda malo dulje i treba.
Meni su u 10mj. već nakon 4-5 dana odgovorili da je odobreno.
Sad vjerojatno imaju malo više prijava pa im možda malo dulje i treba.
Jel ti nakon tog trebao tvoj mobitel jos za nesto s njihove strane za odradit proces do kraja? Nebi se htio sjebat pa prodat mob prerano, ionako je kupljen samo zbog preprodaje i ove promocije
Jel ti nakon tog trebao tvoj mobitel jos za nesto s njihove strane za odradit proces do kraja? Nebi se htio sjebat pa prodat mob prerano, ionako je kupljen samo zbog preprodaje i ove promocije
Nije više trebao mob. Ali pričekaj prvo da ti potvrde da je odobreno.
Kog digitalnog asistenta koristite (ako koristite) i, ako vas ne mrzi, zašto?
4 | Google Assistant |
---|---|
0 | Bixby |
0 | Neki treći (Koji? Kako?) |
Koristio bi Google Assistanta da mogu pričati sa njim na hrvatskom.
a S23 Ultra 12/512 crni za 685€ ? Imam ponudu da uzmem taj mob za toliko pa mi zvuči primamljivo
a S23 Ultra 12/512 crni za 685€ ? Imam ponudu da uzmem taj mob za toliko pa mi zvuči primamljivo
To je odlična cijena ako možeš durat toliki mobitel u džepu. Šteta što je tako kockast
To je odlična cijena ako možeš durat toliki mobitel u džepu. Šteta što je tako kockast
Kako to da podržava samo 45W punjenje a ne i više?
Pocela ti je akcija u T comu. 50 posto na Samsung uredaje. S23 Ultra 8/256 za 600 eura
Da..Imam Note 9 još uvijek kojem krepava ekran nazalost inace bi ga imao i dalje. Al da me muci sto je S23 ultra jos veci da...da je velicine S23+ bio bi taman ovako je bas bulky ..A navikao sam se imati olovčicu i koja mi je druga opcija nego ultra :/ .
Pocela ti je akcija u T comu. 50 posto na Samsung uredaje. S23 Ultra 8/256 za 600 eura
Da preko Tcoma cu ga i dobiti za manje od 700€ (12GB RAM /512 verziju jel)
Meni bi ga tcom prodao za 600, baš se dvoumim, Velika tarifa i Telefon bi bile 1300 eura kroz dvije godine, naspram toga sam zadovoljan sa trenutnim mobom i ako bi prešao u tomato, to bi bilo, 288 eura u iduće dvije godine potrošenih na mobilnu telefoniju. Dakle recimo da realno traže hiljadarkku za njega.
Realno si to procijenio, mene je cijena od 600 EUR privukla ali mi 20 eura vise mjesecno za tarifu dode isto kao da je telefon bio 1000 eura u startu.
Za 600 EUR bio ga odmah uzeo bez takvih tarifa
12/512 verziju ili ? Ovdje ce se uzeti unlimited 28e mjesecno
8/256 je 600 EUR u HT-u trenutno uz Unlimited, neznam nude li individualno bolje ponude
24,5 eura samo uređaj ili sve skupa? A kolilo je uređaj bio jednokratno?
Ako sam dobro shvatio, akcija je bila da je uređaj i tarifa 25€ mjesečno? Ili je samo uređaj bio 25€ mjesečno na ugovor od 2 godine, i onda još 30€ tarifa (unlimited ili koja već)?