Niti ja, niti mi je ikad i trebalo.
Ali evo sad sam prvi put probao, i na S22U mogu više njih poklikati. Točnije 3, više od toga ne da.
Niti ja, niti mi je ikad i trebalo.
Ali evo sad sam prvi put probao, i na S22U mogu više njih poklikati. Točnije 3, više od toga ne da.
Na S23 Ultra moze se lockat istovremno 3 app, al to je nebitno jer imam 12Gb+8Gb Ram Plus, tako da netreba nista lockat jer otvara gotovo instantno.
Na S23 Ultra moze se lockat istovremno 3 app, al to je nebitno jer imam 12Gb+8Gb Ram Plus, tako da netreba nista lockat jer otvara gotovo instantno.
Pa da, ne znam koji je use-case da markaš aplikaciju kao "keep open".
Ili je loše napisana pa ne radi ispravno sa android mehanizmima ili baš moraš imati iz nekog razloga da ju nikad ne gasi.
Nikad mi nešto tako nije trebalo, zato me zanima za što će njemu.
Kažem, to su onda nepravilno napisane aplikacije koje ne koriste foreground servise za notifikacije. Oni se ne terminiraju kao appsi ili background servisi. Do sada su mislim sve relevantne aplikacije napisane ispravno. U teoriji. Možda u praksi ima nešto.
Taman dobro da sam ulovio zadnjih par postova da rješim svoj problemčić.
Mob mi gasi tijekom vožnje i slušanja Deezer-a nakon 15 minuta.
Ali sada ću probati rješenje koje ste naveli.
I meni prekida Deezer ali preko slušalica na sekundu, dvije a nekad ga izabaci van no kad je spojen na BT zvučnike sve je ok...
Poprobat cu lockat Deezer/Galaxy wear app, pa da vidim hoce li mi to kaj pomoc.
Bok ekipa,
pitanje vezano za bateriju s23 ultre...kako ste vi zadovoljni sa navedenim?
Presao sam sa s21+ na s23ultra i uopce nisam nesto odusevljen sa baterijom.
Pise na netu da je prosjek "screen on time" 6-8 sati ja dobivam maks. 4h. Mob je star tjedan dana.
4K dispaly sa 120Hza uvijek ukljucen, bluetooth upaljen jer je mob uparen sa satom,
wifi uvijek iskljucen kao i NFC, velim, igrice ne igram... nisam bes nesto oduseljen naspram s21+.
Kakva su vasa iskustva sa baterijom?
Pričekaj malo da se uhoda baterija, ne puni je do kraja (85%), ja dobim oko 5,6 SOT ali tek nakon 3,4 tj. od kupnje
Pričekaj malo da se uhoda baterija, ne puni je do kraja (85%), ja dobim oko 5,6 SOT ali tek nakon 3,4 tj. od kupnje
Zašto da je ne punim do kraja?
Više razloga... produljujes na taj način dugotrajnost baterije, brze se kalibrira baterija od kupnje, Uz 45W punjac napuniš ga još brže nego da je do 100%.
Od kad je ta funckija došla cini mi se sa UI 4.0 ne gasim je.
U usporedbi s S21 Ultra, sada na S23 Ultra sam jako zadovoljan s baterijom. Izdrži 2 dana sa preko 8h SOT.
Mobilna mreža troši enormno više od WiFia, pogotovo ako je signal slabiji. Čak je poželjno isključiti i 5G jer ga ionako ne možeš niti iskoristiti s mobom.
Sta mislite hoce li bit kakvih novih akcija ili poklona sad za ultru povodom uskrsa kod nasih operatera
tele 2 nudi slušalice opet
Update za fusion skupu foliju od 300kn.
Ne znam kako se vam drži to, uvjerio me da se ona za 200 odljepljuje, al ova je top. garancija je 7dana. Eto 8. dan se malo odlijepilo na sredini i ušla već prašina. Super:D Onak fino na sredini di skrolam palcem za geste povratak, jer ne ide skroz do ruba. Kužim zaobljen još rizičnije. Mislio sam da će dulje durat, kako je ostalima koji su stavili na ultru? Valjda je namijenjeno da svaki put kad dođeš na kavu staviš novu foliju za 10e. Još veći peh šta nisam garanciju na lom ekrana uzeo. Ništa borba dalje, samo da mi ne ošteti ekran s čestim stavljanjem nove, bar radi scanner
Poz svima !
Zna tko postoji li nekakav nacin za prenamijeniti power tipku na screenshot ?
Kakva vam je jacina zvuka notifikacija ?
Da li je tko probao protresti mobitel ? S10+ kao beton dok iz ultre kao da ce poispadati pola dijelova (s pen izvadio).
Lp
Poz svima !
Zna tko postoji li nekakav nacin za prenamijeniti power tipku na screenshot ?
Kakva vam je jacina zvuka notifikacija ?
Da li je tko probao protresti mobitel ? S10+ kao beton dok iz ultre kao da ce poispadati pola dijelova (s pen izvadio).
Lp
Ja sam npr složio screenshot na power tipku putem Fine Lock aplikacije. To je open source app identičan Samsungovoj Good Lock samo za našu regiju. Dodatak se zove RegiStar. Za preuzimanje je potrebno dopustiti vanjske izvore i u njemu ima opcija za prenamjenu tipki, između ostalog i screenshot opcija. Svašta nešto zanimljivo ima u Fine Lock library-u za customiziranje OneUI-a!
Evo ja sam uzeo u Sancta Domenica orginal Samsung foliju za ekran i zadovoljan sam..
25 eura, dobijes 2 komada u pakiranju, sa adapterom za instalaciju (nemozes fulat kod stavljanja folije nema sanse)
Evo vec mjesec dana, bez problema, ne odljepljiva se nigdje..
Preporuka...
ma sta ce ti to, Samsung je te stvari optimizirao, pa logicno da su smanjili da se sada na S23 moze zakljucavati samo jedna (samo toliko stane u 8gb rama + ukljucena opcija virtualne memorije isto tako od 8gb, pagefile)
Pozdrav, ima li netko od vlasnika Ultre problema da mu slike glavne kamere na bilo kojoj rezoluciji izgledaju brutalno "oversaturated" .
Znači boje vrište, sama slika je negledljiva...prvi dojam katastrofalan, nadam se da će se to ispravit čim prije ako i ostali imaju tih problema koliko vidim na nekim stranim forumima.
Sve ove dodatne postavke su isključene od optimizacije scene itd...
Na zoom kameri ne primjetim toliko taj problem koliko na glavnoj.
Prelazim sa S21, S21 Ultra, Note 20 Ultra sa svima sam dosad bija prezadovoljan ali ovo....
Pozdrav, ima li netko od vlasnika Ultre problema da mu slike glavne kamere na bilo kojoj rezoluciji izgledaju brutalno "oversaturated" .
Znači boje vrište, sama slika je negledljiva...prvi dojam katastrofalan, nadam se da će se to ispravit čim prije ako i ostali imaju tih problema koliko vidim na nekim stranim forumima.
Sve ove dodatne postavke su isključene od optimizacije scene itd...
Na zoom kameri ne primjetim toliko taj problem koliko na glavnoj.
Prelazim sa S21, S21 Ultra, Note 20 Ultra sa svima sam dosad bija prezadovoljan ali ovo....
Može biti, boje jesu malo punije, ali meni to osobno odgovara.