da li se igrao tko sa undervoltom s3? koju aplikaciju koristit za stress test nakon undervolta ili overkloka da vidim jel stabilno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moš Antutu stress test.
Ja sam redovno imao undervoltan na -100uv
Da li postoji koji način da mi se RAM memorija "automatski" isprazni nakon korištenja aplikacija.
Ovako moram "ručno" čistiti RAM 
dal ima koja aplikacija ili postupak ??
Hvala
Android bi to trebao sam po sebi pametno odradjivati.
Ako je rootan uredjaj, pogledaj neki kernel koji podrzava stweaks ili od boeffle + boeffla settings. Imas LMK settings.
Da li postoji koji način da mi se RAM memorija "automatski" isprazni nakon korištenja aplikacija.
Ovako moram "ručno" čistiti RAM 
dal ima koja aplikacija ili postupak ??
Hvala
A da te prvo pitam zašto čistiš RAMe?
Evo prvo pročitaj ovo, pa ako i te nakon sveg toga što pročitaš, baš zanima, ima nekih modova koje ti mogu preporučit. ;)
Očekivao sam više od kamere na ovom mobitelu. Recimo kada se u kadru nađe skoro potpuno crna pozadina, mobitel toliko posvijetli sliku da na kraju ta crna izgleda kao svijetlo siva, dok se ne crni objekti nakon toga uopće više ne vide. Slika je sva nekako blijeda, nedostaje joj boje, saturationa. 3 godine stara Nokia N8 daje mnogo bolje slike. Probao sam mijenjati EV, no ta postavka skoro uopće nema utjecaja na sliku :S Uključujući uotdoor visibility slika postaje malo više saturirana... kada se u kadru pojavi neka lampa u unutrašnjem prostoru, na ekranu dobivam fleku pod 45° od osjaja lampe. Jel znate kako malo poboljšati kameru, i dali neke druge kamera aplikacije mogu značajno utjecat na kvalitetu slike?
Meni je s3 kamera > iphone5 kamera..Definitivno odlicna. Sta sam sve slikao, na ekranu vidis tocno boje R,G,B :)..ma zakon.
Ali, probaj Lenovo super cam (xda) , probaj i lg camera (xda ili google).
A da te prvo pitam zašto čistiš RAMe?
Evo prvo pročitaj ovo, pa ako i te nakon sveg toga što pročitaš, baš zanima, ima nekih modova koje ti mogu preporučit. ;)
Onda neću čistiti "ram"......... a da li da čistim aplikaciju u pozadini tj, "držim home" i onda na sandučič desno kliknem... dal se to preporuča ?
To mozes. Mislim mozes ti i gasenje programa.
Probaj na dan, dva drzati "greenify" program .Na playstoreu imas. Stavi ono sto ti ne treba biti cijelo vrijeme upaljeno. Nemoj whatsapp i viber i slicne.
Neki dan sam nabavio s3. I malo sam razocaran "brzinom" uredaja. Ako nakon nekog vremena idem zvat nekog, aplikaciji telefon treba neko vrijeme da se ucita. Isto tako i za imenik. Dosta programcica trzucka itd. Je li na svima tako ili?
Neki dan sam nabavio s3. I malo sam razocaran "brzinom" uredaja. Ako nakon nekog vremena idem zvat nekog, aplikaciji telefon treba neko vrijeme da se ucita. Isto tako i za imenik. Dosta programcica trzucka itd. Je li na svima tako ili?
Ja imam S3 već godinu dana i na originalnom softwareu od samsunga aplikacija za telefon i kontakte UVIJEK šteka. To je dosta loše napravljeno.
To mozes. Mislim mozes ti i gasenje programa.
Probaj na dan, dva drzati "greenify" program .Na playstoreu imas. Stavi ono sto ti ne treba biti cijelo vrijeme upaljeno. Nemoj whatsapp i viber i slicne.
Taj program štedi "ram memoriju" ili ?
označim one aplikacije koje ne želim da mi budu u pozadini uključene i onda se one nakon korištenja isključe ?
juka
E na zalost to je tako :)
Ali imas exDialer i slicne, probaj malo.
Takodjer imas na custom romovima modove i tweakove, jkay recimo, pa sstavis launcher, imenik i dialer u whitelist, tako da ih ne gasi nikada. Onda je brzina prava.
Onda recimo ako ti smeta vrijeme od "stiskanja na tipku power" do paljenja ekrana i tu ima lijeka. Pa recimo ako ti smeta predugo drzanje tipke home da se pojavi taskmanager tj recents.
Ja nadjem neki lite rom, dodatno ocistim samsungova smeca, doslovno sve sto mi ne treba. Cak sam brisao i gmail, email kako bi si drugu app instalirao koja sve u jednom provjerava.
ja sam napravio isto što si rekao, uninstall updates za te bloatware aplikacije. no nakon svega par sati, su se sve aplikacije vratile /updejtale. jel bi trebao još negdje isključiti taj update?
i jel zna tko kad ćeofficial 4.3, na samsung hr na facebooku kažu kraj listopada, no to je prošlo.
i jel zna tko kad ćeofficial 4.3, na samsung hr na facebooku kažu kraj listopada, no to je prošlo.
Rekli su kao do 15.11
Koji custom rom imas ?
- za dialer lag mozes koristiti exdialer ili instalirati ako je kompatibilan jkay mod (zakljucas dialer i contacts) i to je to.
- za lag kad "budis" uredjaj imas ovdje upute. Mogu ti i ja pa ti uploadam zip za cwm.
U playstore idi na settings, makni kvacicu sa auto update apps.
Koristi anttek app manager, titanium backup ili eto ima i ovaj . Sasvim ok.
OVDJE imas listu "safe to remove" aplikacija.
Preuzeto sa: XDA
planiram uzet s3 ali mini, koliko se kreće cijena otprilike?
planiram uzet s3 ali mini, koliko se kreće cijena otprilike?
1. Ovo nije tema za s3 mini.
2. meni ga je frend uzeo preko "BonBona" na bonove i platio 2000 kn
@weeed - s3 mini je smeće od moba jer je preskup za ono što nudi. Rađe si uzmi nešto drugo.
Ili lovi s2
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
juka
juka
juka
@weeed - s3 mini je smeće od moba jer je preskup za ono što nudi. Rađe si uzmi nešto drugo.
Ili lovi s2
jel ima jos s2 za kupit u trgovini ? 
Topla preporuka (Juka_91):
1.) Koristi "edit" umjesto da pišeš 3 posta za redom
2.) U onako dugačkom postu upotrijebi koji put točku i zarez da barem koliko-toliko olakšaš čitanje

da sad sam skužio za taj disable, hvala vam na odgovorima.
@ti što pitaš za s3 mini - to je daleko slabiji mobitel od s3, sve zavisi koja će mu biti namjena. inače se može naći i za 1800 kn novi u dučanu preko nabava.net
juka
Išao sam da ću koristiti "mobilne podatke" uključim ih i one mi se uključe u postavkama ali mi se ne prikaže ikonica kod baterije.
Da li znate u čemu bi mogao biti problem ?
Tele 2 sam korisnik na bonove
Pokušao sam sa iskljućivanjem uključivanjem uređaja ali ništa,
juka