Ekipa kak vam nije 4.1.2 stigo
Meni je drugi dan nakon objave o seedanju stigao update... bolesno dobro

Croatia (Unlocked) → Pending...
Croatia (TRA,TIM,VIP,TELE2) → Pending...
I to 18.12.2012
Ajde vi 3.14čke koje ne znate ništa, a samo se sakrivate iza anonimne liste TD-ova, objasnite mi zašto ovo nije vama rješenje?
Yebem vam TD-ove, da vam...
Kako čovjeka nasekirate.....
EDIT: Reci im sudy, al vidim da imaš tajnog obožavatelja koji ti na svaki lipi TD
moguće da ne znaju s njim....
Ajde vi 3.14čke koje ne znate ništa, a samo se sakrivate iza anonimne liste TD-ova, objasnite mi zašto ovo nije vama rješenje?
Yebem vam TD-ove, da vam...
zato šta je ovaj forum postao pokvarena ploča,samo se ponavlja,ane čita se...
nova nadopuna novi kernel:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35593292&postcount=5561
Pa mogu reći da sam bio odsutan(ludilo na poslu) jest da je to ne bitno ,ali se ponavljalo ponavljanje ponovljenog gradiva....nema veze treba ljude pomoći
ali i vi ljudi dajte ukucajte gore u tražilici pojam koji zanima pa ti izbaci slike prilog sve što e ponavljalo ponavljanjem ponovljenog gradiva....
Pametni moj...
Imam tele 2 ali otkljucan kao i 99 posto drugih iz tele2
I imam 4.1.2 i ne nije rootan jer nikad ne rootam i dobio sam ga OTA dan nakon sto sam vidio da ga ima za poljsku
Cemu odmah td bogte, sam ja kriv kaj je moj unit spesl :D
Eto vidim mom starom nije stiglo al njegov je na vip lockan...
Pametni moj...
Imam tele 2 ali otkljucan kao i 99 posto drugih iz tele2
I imam 4.1.2 i ne nije rootan jer nikad ne rootam i dobio sam ga OTA dan nakon sto sam vidio da ga ima za poljsku
Cemu odmah td bogte, sam ja kriv kaj je moj unit spesl :D
Eto vidim mom starom nije stiglo al njegov je na vip lockan...
I ja imam otkljucan na tele 2 pa nisam dobio.
A neznam... ja sam iso u ono software updates i searc for update i naslo je... eto to mogu rec i prezadovoljan sam time. Multiview je ludilo jer sam pretezno na mobu a komp ne koristim. Te sad ovo pisem i slusam s jutuba mjuzu :D
To se ne moze na nijednom mobu osim notea 2 :》
Flashao Švabu......
GT-I9300 Germany (Vodafone) 2012 December Android 4.1.2 I9300XXELL5 I9300VFGELL1
bio mi je zapeo u odinu izbacio FAIL a onda u bootu brrr smrzo sam se ali uspio sam,,, interesantno samo 59 upgrada apk.....
ipak je ovo naš vip--- nudi i update i OTA I na Kiesu !!!!!!!!!!!!!!
android JB 4.2.1 cyanogenMod 10.1 brzo ko sam vrag,naravno i stabilan do bola.
Al dodaj da ne radi FM, video out, snimanje kamerom i autofokus. Mislim da su to vazne stvari za dosta korisnika. Ima i opcija "dual boot", pa onda opet sve radi, ali to je druga prica.
Al dodaj da ne radi FM, video out, snimanje kamerom i autofokus. Mislim da su to vazne stvari za dosta korisnika. Ima i opcija "dual boot", pa onda opet sve radi, ali to je druga prica.
fm radi sa dodatnom fm alplikacijom,snimanje kamerom radi i auto fokus,video out ne radi i možda neče nikad.
Flashao Švabu......
GT-I9300 Germany (Vodafone) 2012 December Android 4.1.2 I9300XXELL5 I9300VFGELL1
bio mi je zapeo u odinu izbacio FAIL a onda u bootu brrr smrzo sam se ali uspio sam,,, interesantno samo 59 upgrada apk.....
i rott + triangl sve kao urica bez countera i uskličnika ....Poozzzzz !
Flashao Švabu......
i rott + triangl sve kao urica bez countera i uskličnika ....Poozzzzz !
koji uskličnici,kako to izgleda,što je to????
koji uskličnici,kako to izgleda,što je to????
Kod bootanja u ljevom gornjem kutu je mali crveni usklivnik.
fm radi sa dodatnom fm alplikacijom,snimanje kamerom radi i auto fokus,video out ne radi i možda neče nikad.
Video out aka MHL ne radi na AOSP-u, nikad!
Ista priča kao i sa S2.
Video out aka MHL ne radi na AOSP-u, nikad!
Ista priča kao i sa S2.
točno tako!
a,daš si malo kreativnosti pa provaš par rom-ova pa vidiš sam šta ti najviše odgovara.
Pitanje za ovo, što se spominjalo o problemu vezanom za Exynos ??
Koliko je to ozbiljno i koliko treba bit zabrinut oko toga ??
Moj savjet je definitivno omega. Vec 3 tjedna s njim i nisam imao ni jednu gresku.
Pitanje za ovo, što se spominjalo o problemu vezanom za Exynos ??
Koliko je to ozbiljno i koliko treba bit zabrinut oko toga ??
kratko rečeno zbog tog sigurnosnog propusta moguče je da bilo koji app može iskoristiti tu rupu i bez znanja korisnika flešati neki rom ili skriptu koja vam na neki način može naštetiti,ma nema frke samsung je več upoznat sa tim problemom,pa očekujte uskoro zakrpicu.
bez znanja korisnika flešati neki rom ili skriptu
Dali to znači, da se navedeni problem odnosi samo na rootane uređaje ??
I stock i rootane.
Mogu li zamijeniti boju maske na S3?
Htio bi imati crveni, ali pošto u vipu imaju samo plavi/bijeli, može li se to nekako zamijeniti?
Pa možeš da, ali moraš mjenjati digitizer i poklopac od baterije a koliko sam gledao mjenjanje puknutih digitizera je zeznuto može se smrdati ekran lako... sad neznam kak je sa čitavim digitizerom.
izvoliš http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656
http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/