vec sam ti odgovorio danas nesto ranije kad si napisao da xda pisu upustva kao da svi svaki dan fleshaju romove:) ali evo ti copy paste.....onda si instaliraj rom manager app sa play storea i u njoj ces imat drugu opciju instal costum recovery...sljedis upute i instaliras za svoj model costum recovery....onda iz te iste aplikacije odes u opciju reboot into recovery.....nakon toga odes iz tog recoverija na install zip/install zip from sd card1(u mene se tako zove moja sd kartica u tebe ce mozda drugacije) i nades taj update u .zip formatu i slijedis upute....tako i gapps instaliras iz tog revoverya isto ga nades i install from sd card i to je to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rom manager (5.5.3.0) nema 'instal custom recovery', ali ako je to recovery setup, namjestio sam na clockwordmod, pa stoji current: 5.x.x.x a latest: 6.0.4.3, iako neznam šta je to :)
reboot into recovery sam probao ali neće nikud.
jel zna netko gdje je factory reset na 4.3 ? sve postavke se promjene pa to treba pol dana da se snađem gdje je šta...
Jel probao tko nebrendiranog engleza?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Jel probao tko nebrendiranog engleza?
Usporedi changelist sa ovima sto do sad imamo. Ako je isti onda nema ni smisla probavati.
Takodjer pogledaj modem / csc itd. Ako je sve isto onda nema pogotovo smisla (ajd modem..nemam pojma sta bi mi znacio, jedino ako je stabilniji pa bolje hvata mrezu i samim time baterija dulje traje).
Do sad su svi buildovi osim kineskog(?) istog change lista, znaci isti.
Javite ako netko proba kineski. Kad dodjem doma svakako probam..mozda i na putu kuci..mobile odin :)
Bojim se bilo sto napravit je vidim da puno njih efs zajebe.. Imam 4.3 android (offical sranje ) , cwm i root. Preporucite nego dobar costum room ili kako instalirati cm 10.1 ako je moguce .
Tamo di si radio wipe imaš install ZIP from SD card, klikneš to i odabereš taj .ZIP i pratiš upute do kraja. A gapps na isti način nakon što instaliraš ROM i restartaš
Bojim se bilo sto napravit je vidim da puno njih efs zajebe.. Imam 4.3 android (offical sranje ) , cwm i root. Preporucite nego dobar costum room ili kako instalirati cm 10.1 ako je moguce .
Preporučam Omega v50.1 koji ti ima XXEMRG sa njim nikakvih problema, nego da su žuriš na novije verzije koje nisu ispolirane.
Preporučam Omega v50.1 koji ti ima XXEMRG sa njim nikakvih problema, nego da su žuriš na novije verzije koje nisu ispolirane.
A jel moguce to sad bez problema napravit ? nece mi nestat imei-a ....?
Napravi backup efs, pitat će te kod instalacije, ali nećeš ga izgubiti jer je XXEMRG modem u istom formatu kao 4.3 modemi.
Ja sam se vraćao i sa 4.2.2 i sa 4.3 na tu verziju i sve je ok bilo, a na verzijama starijih modema od XXEMRG se "gubi" ime-i
Vave ne brini, vec si "sjebo" efs. Tj..novi romovi citaju samo novi efs (novi modem jel..)..
Jel ti treba kakva pomoc ?
@bender flashao sam ovaj neat 5.4 i instalirao yank, ali sve mi je to malo usporeno na mobu, na 5.3 bilo je brze s tim kernelom, jel to mozda do toga sto je on sam namjestio neke postavke na kernelu ili?
Osnovne postavke, pogledaj koliki je maxCPU..
Reflashaj rucno taj kernel.
@bender flashao sam ovaj neat 5.4 i instalirao yank, ali sve mi je to malo usporeno na mobu, na 5.3 bilo je brze s tim kernelom, jel to mozda do toga sto je on sam namjestio neke postavke na kernelu ili?
Jel moze netko tko je na 4.3 (trenutno nisam). flashati ovaj kernel i obratiti pozornost na onaj wake lag.
Netko tko je regan na xda.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47388176&postcount=13343
edit..jel si umisljam ili radi dosta brze.
Jel moze jos netko probati ?
Evo i rad u playstoreu, tj browsanje, instaliranje ..sve smooth.
Nadam se da mi se samo cini da se mogu u miru vratiti na 4.4 :D
Imam problem prilikom instalacije CM11. Odradim sve po uputama, ali tokom instalacije izbaci mi error, napise put do zip-a od ROM-a i na kraju pise (status 7). Gledao sam na xda sta je taj status 7 i ima guide kako ga zaobici, ali to zahtjeva mijenjanje nekih fajlova unutar ROM-a, tako da neznam koliko je to sigurno. Mislim da nema veze sto je zip na external sd, jer sve romove sam do sad instalirao sa external sd.
Vrati se na onaj dio u uputama gdje pise da moras imati cwm 6.0.4.4 :)
Vrati se na onaj dio u uputama gdje pise da moras imati cwm 6.0.4.4 :)
Nesto ja ne vidim gdje to pise, al nema veze. Nego kako mi je najlakse da stavim 6.0.4.4 ? :D
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2318200&d=1381510866
ovako
flashas iz toga sto imas..iz twrp ili philz.
Ides dolje na power options - reboot recovery... :)
---- novi link stavljen
ljudi, jel vam na 4.3 vipovom guta bateriju, i cudno je puni?...znaci razgovarao sam cca pol sata bez 3g-a i baterija se je sa 50 spustila na 19%...nadalje nisam mogao prekinut poziv, ekran je bio crn kao kad pricas pa ti je mob blizu uha i nije reagirao na nista... kad sam izvadio bateriju i ponovno je stavio, mob se je automatski podigao bez da sam išta pritiskao???sad nezz šta da radim sa njim, većinu vremena radi normalno al zna pošandrcat i btw to kad se je baterija ispraznila išao sam vidjet potrošnju baterije kad ono pozivi 2% a android sustav 50%....koji k.....usput cf root je napravljen ako to šta znači a android 4.3 je skinut direktno preko moba vipov...
Probaj flashati onaj gore kernel sto sam stavio, ima opis.
A to mi je debilno da moram piljiti u ekran i mislim : "jesm poklopio ili nisam..wtf".
Kad ti to dodje, stisni power.
Malo on previse te senzore gasi..
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2318200&d=1381510866
ovako
flashas iz toga sto imas..iz twrp ili philz.
Ides dolje na power options - reboot recovery... :)
---- novi link stavljen
Sad hoce. Instalacija je prosla. Jedini problem je sto nemogu upaliti WiFi. Samo pise turning wifi on i tako stoji.
Ima svoj razlog zasto. :)
Čitanje :)
ako si ovdje nasao..nadji cam fix, u njemu je i wifi fix..ili obrnuto. Ima i sd fix. Lakse ti je skinuti od temaseka + gapps + wolfson kernel..
https://plus.google.com/communities/118377552590341742680
temasek
- http://temasek.hopto.org/Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM11.0/cm-11-20131112-UNOFFICIAL-i9300-PREVIEW.zip
- http://temasek.hopto.org/Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM11.0/Misc/gapps-kk-20131101.zip
- http://fs1.d-h.st/download/00082/A4X/121113-1441-cm11-i9300-linux30101-WOLFSON-NOABB-temasek.zip
edit: evo upravo i omni :))))
http://dl.omnirom.org/i9300/
Samo sam dodao taj kernel i radi 
Pomoć !!!!! Stavio sam cm 10.2 ( 4.3) i sad kad idem instalirat u recovery-u neke stvari uopce mi nis ne instalira...???
Sta pise ?
Pogledaj gore, probaj staviti drugi recovery. iako je to samo na cm11 problem.
@bender_007 - hvala na pomoći uspješno riješio sve, sad sve radi 
@bender_007 - hvala na pomoći uspješno riješio sve, sad sve radi 
Drago mi je :)
Kakvo je stanje ? Na cemu si ?
Drago mi je :)
Kakvo je stanje ? Na cemu si ?
Sad ću probat onaj 4.3 na kojem tebe hvala na XDA forumu
hehe šta si mislio da to neću vidjeti :)
Stavi i onaj kernel sto sam linkao. Leti doslovno.
Sinoc sam bas sastavio build, malo je prevelik pa cu skrtiti sva smeca, ima ljudi koji vole maknuti fejs i sve sto ne valja.
Pa jeli iko updejta Vip over the air upgrade na 4.3. Jer ja svaki dan klikam nadogradi software samo me odjebaje da imam najnoviji. Ili se očekiva samo šta nije, ali nije nikome još?
Ja sam reko frendu pošto je on Vip i kupio ga je uz ugovornu obvezu, pa mu također ništa nije ponuđeno :)
Mene je oduševio ovaj 4.4 od temaseka. Naspram 4.3 sammy roma kamera je lošija, ali rijetko će tko to primjetiti. Vjerojatno i baterija nešto manje izdrži kao i do sada.
Kako sam već prije stavljao launcher od 4.4. Isključio sam zadnji lijevi slajd, odnosno "Google Now", jel netko zna kako opet uključiti jer nikako naći...