Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.804.105
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

tako je peda...ne znam koja si ti mreza...i jesi li iz hrv ili iz bih,,,,ali ako si iz hrv skini si sa smmobilea xxemg4 modem za cro unbrended, ili ako si iz bih skini si isti modem za bih...iako mozes koji hoces...bitno je da je taj emg4 modem jer od njega na dalje postoji mogucnost citanja te nove v2 efs particije

@gale92 ako nisi pokusao jos probaj ga stavit u airplane mode( bez mreze i wifia) pa ga ponovo iskljuci(airplane mode) i onda se probaj spojit.....onda ako to ne pomogne resetiraj ruter....to bih ja prvo napravio..vidi pa javi javi ako ne pomogne trazit cemo dalje

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:08 (Juka_91).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobri ste dečki, natukli ste 8 stranica u zadnjih tjedan dana :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

6 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Evo sinoc bas napravio full wipe, cache, dalvik, bla. I flashao 4.4 sa interne memorije.
ja
13 godina
neaktivan

Hahaha, da kucalo se kucalo ovih dana....

juka
12 godina
bender_007 kaže...
Evo sinoc bas napravio full wipe, cache, dalvik, bla. I flashao 4.4 sa interne memorije.

koji 4.4 ? 
evo uspio sam upariti yank kernel sa 4.3, sad se pali mob normalno sa ovom novom verzijom v4.0+ napokon je to to

13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

koji 4.4....jesi mislio na 4.3 ili ovaj cm11 jos sto je u testnoj fazi... 

@deny ajde znaci rijesio tio nama onaj boot loop animation problem:)

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:15 (Juka_91).
12 godina
Luc989 kaže...

Ista stvar kod mene na Omegi v51 sa yank kernelom

probaj si sad skinuti novi yank pa flashaj trebalo bi ti raditi meni radi bez problema nemam vise problem sa paljenjem 

13 godina
4.4 cm11, sve radi koliko sam probao. wifi, cam..
to sam vise spomenuo zbog interne memorije
ja
12 godina
Juka_91 kaže...
bender_007 kaže...

koji 4.4....jesi mislio na 4.3 ili ovaj cm11 jos sto je u testnoj fazi... 

@deny ajde znaci rijesio tio nama onaj boot loop animation problem:)

jesam napokon.. poslje dugo zivciranja :) 

isplati se biti uporan... 

13 godina
da. sredio je.
i da :), postao je ovaj thread tijesan. Samo tipkamo o tipkamo.
ja
17 godina

Uspio sam napravit root, sada hoću ROM stavit npr. ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 jer vidim da je ekstra popularan. No problem je što mi mobitel neće otvoriti PlayStore samo čeka i čeka na spajanje, internet ovako radi. A imam dakle 4.3 instaliran čisti bez ičega. Ovaj ROM me traži da skinem Gapps a neznam od kuda jer opet kažem upute su im svima...

14 godina

Nekad sam koristio Voodoo sound ako neko zna sto je to za i9000. To je bila aplikacija kojom se na rootanom mobu mogao poboljsati zvuk. Sto ima slicnoga za I9300 a da je dobra app.

I kako dobiti cifs support na 4.1.2 romu. Prepostavljam da treba staviti neki kernel sto to podrzava pa molim preporuku koji i dali je to vec podrzano ako stavim neat 4.1.2 rom?

0 0 hvala 0
12 godina
makopos kaže...

Uspio sam napravit root, sada hoću ROM stavit npr. ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 jer vidim da je ekstra popularan. No problem je što mi mobitel neće otvoriti PlayStore samo čeka i čeka na spajanje, internet ovako radi. A imam dakle 4.3 instaliran čisti bez ičega. Ovaj ROM me traži da skinem Gapps a neznam od kuda jer opet kažem upute su im svima...

naravno za cm sad neznam koji skida cm11 ili cm10.2 nebitno na stranici imas velikim slovima pise MISC i odaberes gapps za koji rom zelis i skine na komp zatim stavis na mobitel i kad instaliras rom instaliras odma zatim gapps za taj rom i to je to ugasis mob zatim se sam pokrene i olala sve sljaka ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:33 (SIII Deny).
17 godina

Kakav je 4.3 update za s3 ?

Vidim da je na vip stigao

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

da kao sto deny kaze moras skinut tamo di pise misc gapps for 4.4 i instalirat si iz recoverya..znaci kao rom isto ce bit u zip formatu( install from sd card)

@chrome probaj sa siyah kernelom.. a za zvuk imas na play storu boeffla sound control.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.near.boefflasound&hl=hr ... ne znam tocno koji ga kerneli podrzavajau al mislim da su siyah boeffla yank555, googymax...za ostale ne znam...trebat ce ti i busybox pa i njega instaliraj  ako nemas,,,isto mozes sa playstrea

juka
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:48 (Juka_91).

1 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...
makopos kaže...

naravno za cm sad neznam koji skida cm11 ili cm10.2 nebitno na stranici imas velikim slovima pise MISC i odaberes gapps za koji rom zelis i skine na komp zatim stavis na mobitel i kad instaliras rom instaliras odma zatim gapps za taj rom i to je to ugasis mob zatim se sam pokrene i olala sve sljaka ;)

neat 5.4 up :)

@ makapos - Rom chefs podrazumijevaju da ne moraju u svaki thread objasnjavati ono sto imas na glavnoj stranici. Slazem se da nije najbolje poslozeno. Tamo bi morao cijeli dan nesto ispitivati i na kraju bi se morao snaci sam.

https://plus.google.com/communities/118377552590341742680 za 4.4 ovdje i pratiti..hm..ne upute nego postove :)

Gapps moze onaj od temaseka za 4.4 ili od PA.

ja
12 godina

ja nevidim neat 5.4 za skinuti... imas dodatni link, izvor iili?

0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...

ja nevidim neat 5.4 za skinuti... imas dodatni link, izvor iili?

Ovdje  :)

ja
17 godina

Hej ljudi, pola vas kužim pola ne LOL :) al dobro treba mi više vremena. Vi sad počeli pričati o Androidu 4.4 ili je to Omni 4.4 ? iako vidim da na temasek-u piše Android version 4.4.. šta sad napraviti? instalirati KittyKat 4.4 :) ili what ? sad imam rootan 4.3 i empty nema ništa drugo na njemu sve prazno.

12 godina

ooooo hvala prijatelju... ali pitanje skidam ga trenutno, tako da cu najverovatnije ga navecer uspjeti flashati, moram na posao.... da samo flasham na ovaj 5.3 bez icega, ili da napravim wipe cache i dalvin cache ili nemoram, sta preporucavas?

0 0 hvala 0
13 godina
makopos kaže...

Hej ljudi, pola vas kužim pola ne LOL :) al dobro treba mi više vremena. Vi sad počeli pričati o Androidu 4.4 ili je to Omni 4.4 ? iako vidim da na temasek-u piše Android version 4.4.. šta sad napraviti? instalirati KittyKat 4.4 :) ili what ? sad imam rootan 4.3 i empty nema ništa drugo na njemu sve prazno.

Da ti pravo kazem, igraj se malo.

Omni jos nema (mozda nisam vidio)

Ali probaj svakako s linka gore sto sam stavio, citaj prvo komentare.

Ja sam ga sinoc malo ganjao i sve radi. Bas je super.

Tako da..ako zelis da kad stisnes na dialer da se odmah -ali ODMA SADA ODMA upali, ako zelis da phon radi kao da je iz 2014te godine :)) haha..onda probaj, samo ne mozes sa philz touch recovery.

Skini si flashable phillz i flashable clockworks recovery 6.0.4.4 , ja napravim backup na internu s phillzom, wipe napravim (da..ostane na internoj backup), onda instaliram cwm, advanced, reboot to recovery. Install taj 4.4..ako ti se ne svidi.. Ajmo opet u recovery.

Install phillz, advanced, reboot to recovery. Backup / restore, restore from internal..ta daa :)

http://www.galaxysiiiroms.com/  Ovdje ti je lista sta ima i sta nema. a ove probne poput 4.4 (cm) ni nemas na popisu jer su testne. Iako napominjem da super radi, smooth itd..

@edit - a vidi temasek ima thread 4.4..zanimljivo :)

Iako najzesce ocekjem omni..to bi trebalo biti ludo.

tko ima 4.4 nek u opcijama promijeni na ART, samo da isproba kako funkcionira mob, brze bi trebalo biti.

@deny - ja sam wipe napravio, bolje je uvijek. Ali mozes samo cache i dalvik i reflash. Za modem mozes slobodno skip, recovery takodjer.

Vidjet cu da dodamo u app sve te modove itd.

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 12:22 (bender_007).
14 godina
neaktivan

RAZOČARAN S OVAKVOM SAMSUNGOVOM GLUPOŠĆU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MISLIM DA NE TREBAM REĆI NITI RIJEČ VIŠE

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

....ako je neko zaglavio na 4.3 i zeli da se vrati na 4.1.2 - izvedivo je! upravo skinuo I9300XXEMG4 (bih,pretpostavljam da je isto kao i kod tele2 hr),mob radi kako treba,signal sljaka....ja se sa ovog ne micem vise dok se 4.3 ne ispolira ako se to ikada i dogodi (jbg ipak nisam dovoljno hakerski nastrojen da ispratim sve ove savjete u porukama..ubaci ovo,te ono...itd...) hvala jos jednom na pomoci i odgovorima na moja pitanja....

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pedja1984 kaže...

....ako je neko zaglavio na 4.3 i zeli da se vrati na 4.1.2 - izvedivo je! upravo skinuo I9300XXEMG4 (bih,pretpostavljam da je isto kao i kod tele2 hr),mob radi kako treba,signal sljaka....ja se sa ovog ne micem vise dok se 4.3 ne ispolira ako se to ikada i dogodi (jbg ipak nisam dovoljno hakerski nastrojen da ispratim sve ove savjete u porukama..ubaci ovo,te ono...itd...) hvala jos jednom na pomoci i odgovorima na moja pitanja....

Potpuno se slažem samo mi se ne da sada sve postavljatiiiiiii...{#} ZAMZUNG  gggrrrrrrrr oca im  onoga kosog...... kako su glupi ili (pametni) ?!

dali si pravio full wipe(brisanje svih podataka) i odakle si skinu taj I9300XXEMG4 

i ako ti nije teško neki postupak kojim si išao... vjeruj svaki je detalj bitan ako već kako pišu da se dešava svašta oko gubljenja signala i to.....Hvala unaprijed !

dali bi restore u CWM koji imam za 4.1.2 stock riješilo problem !?

jel netko zna taj detalj !?!???!!!??

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 13:30 (robijan).
15 godina
neaktivan

I ja sam napravio tu glupost pa sam napravio update na 4.3, tako da mi je mob žestoko usporen. 
Mogu li sada instalirati Cyanogenmod 10.2 bez ikakvih komplikacija? Mogu li po ovom tutorialu (http://xperiahtcrootingrom.com/update-install-cyanogenmod-10-2-on-samsung-galaxy-s3-i9300/) ili sada trebam paziti na nešto budući da sam na 4.3?

Unaprijed se zahvaljujem!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

drzao sam se ovog uputstva:  https://www.youtube.com/watch?v=vT36ShYgmnY   na kraju sam izbrisao sve (nije mi bilo zao ni aplikacija,samo da se vratim na staro...  :) )  firmware sam skinuo sa samobile ( bih ero I9300XXEMG4,sigurno je isti i za hr tele2 )

17 godina

Kies backup ne radi ako je backup napravljen u 4.1.2 , a sad ga vraćam u 4.3 ?

13 godina

Titanium backup za appove itd.

Kod tih velikih prelaza 4.1.2 - 4.3 nisam siguran kako ce se ponasati.

Stogod radite nemojte dirati efs, tj ariza patch i slicne gluposti. Bjezite od toga. Ako imate 4.3 a nista backup napravili "osudjeni" ste na novije modeme. Sto i nije lose, odlicno rade.

ja

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa jeli iko updejta Vip over the air upgrade na 4.3. Jer ja svaki dan klikam nadogradi software samo me odjebaje da imam najnoviji. Ili se očekiva samo šta nije, ali nije nikome još?

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad ovdje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 kaže:

• Download the zip  - napravio
  • Download Gapps - napravio
  • WIPE DATA/FACTORY RESET - napravio
  • Install the update zip from recovery - kako ovo napraviti? vidim da ima u zip boot.img jel to treba pokrenuti? kako?
  • Install gapps - vjerojatno da pitam kako i ovo napraviti :) ?
  • Reboot
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice