Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.910.311
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Gle, uzmi si neki rom i izvadi iz njega stariju verziju. Jedan lik je objavil detaljno kako se radi vlastiti rom (naravno KANG-anje), pa se budem bas poigral s tim. Dat cu ti link na PP pa se igraj.

Zasto mi ni jeda broswer nece otvoriti Adf.ly? Mislim da prije je (nisam siguran)???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Dachande kaže...

Izgleda da sam u ovom zadnjem updateu izgubio mogucnost mijenjanja brightnessa u browseru. Uzas.

A ne znam ni kako da nadjem homepage u samom browseru.

Ta opcija je prebacena u status bar i kontrolira opcenito brightness, umjesto odvojenih brightness settinga, sto je meni potpuno logicno. Sada je brze doci do te opcije i nemam konstantno razlicit brightness browser/home.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 8:05 (Minoza).
17 godina

Ne. Dobio sam tu opciju, da. Ali ne funkcionira.

Mijenja samo brightness na samom mobu, dok su na browseru drugacije postavke. Puno je tamniji, i ne mogu ga nikako posvijetliti.

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Ne. Dobio sam tu opciju, da. Ali ne funkcionira.

Mijenja samo brightness na samom mobu, dok su na browseru drugacije postavke. Puno je tamniji, i ne mogu ga nikako posvijetliti.

Kod mene radi najnormalnije. Ako sam dobro shvatio, to je stock kod tebe? Ja sam na stock, bez roota.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 9:10 (Minoza).
17 godina

Yup. Takodjer. Nazalost izgleda kao da su i dalje odvojene postavke za brightness, ali je ta sama postavka za browser nestala.

17 godina
Dachande kaže...

Yup. Takodjer. Nazalost izgleda kao da su i dalje odvojene postavke za brightness, ali je ta sama postavka za browser nestala.

Ugasi štednju baterije i bit će ko i ostalo...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Nije upaljena.

16 godina

dok pisem poruku u notification bar-u mi je mala ikonica tipkovnice i kada idem otvorim tu opciju pita me da unesem način unosa texta, ali mi odmah prikaže prozor sa opcijama google keybord ili samsung keybord i taj przorčić odmah nestane. inače u opcijama mi je podešen samsung keybord po defaultu.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
evo dobra vijest trebali bi dobiti jelly bean 29.8 ..Evo link :

www.gsmarena.com/alleged_samsung_n7100_galaxy_note_ii_official_photo_surfaces-news-4647.php
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
14 godina
protjeran

Odlicno je ovo za JB, ali ovaj Note je cisti promasaj. Sve isto ko i S3, u biti razvuceni S3 sa OC procom sa 1,4 na 1,5!? A nes to klokat procesor??? I sa tim Pentile ekranom, sve se bojim kak bude se to vidlo na 5,5" ekranu??? Ovo na 4,8" je max na tu rezu i tu matricu!

Sorry na OT!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tko zna mozda stave RGB matricu, ova je i za SGS3 preslaba naprosto. Nije to to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Je istina je, al necemo vise o ekranu, jer ce nas ovi tu razapet!{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je fanmade slika (vrlo vjerojatno).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Ma znam, al ak je sudeci po S2-Note, ne znam, ali bumo vidli. Ja tak i tak nejdem na njega.

Opet pitam, zasto nece govno od moba da otvara adf.ly stranice? Imam Flash?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Jesi li instaliravao AdAway (ili sl. aplikacije), ili uređivao hosts file?
The world is your playground.
15 godina
neaktivan

promjena touch wiz-a sa nova launcherom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

0 0 hvala 0
14 godina

Evo još malo lijepih vijesti za sve vlasnike ovog moba {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/official_jelly_bean_rom_for_samsung_galaxy_s_iii_i9300_leaks_-news-4655.php

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
ATJLučko kaže...

Evo još malo lijepih vijesti za sve vlasnike ovog moba {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/official_jelly_bean_rom_for_samsung_galaxy_s_iii_i9300_leaks_-news-4655.php

I kreće hype...

Ajde, kad će leakani rom više!!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

0 0 hvala 0
15 godina
jurica_m kaže...

A, izgleda da kasnim.  Isprike

17 godina

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Eto, po EISA-i imamo najbolji smartphone 2012-2013.

Nice one. {#}

http://www.eisa.eu/awards/history/5/mobile-devices.html

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina

i netreba ga vipe-at ako dolazis sa off ICS.a ,samo ga nadogradis 

ali pazi kaj pise nema modema i csc-a mozes zbrickat mob

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 20:02 (4mal).
14 godina
protjeran

Aj da cujem kakvi su dojmovi. Ja nemam komp jos par dana, pa ga necu probavat da ne izgubim root, al za tjedan dana cu probat ono da vidim kaj radi taj "maslac".

A ti Mitsouka, kaj si osposobil pozive, il kaj ti jos treba?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam problem....moj komp ne volim moj S3, a ja volim gledati seriju prije spavanja na svom mobitelu....ok, nisam bitan ja nego moj komp....dakle, dok ja hoću da se oni dva povežu to se i dogodi, problem je kaj moj komp ne voli biti u toj vezi jako dugo pa ju nakon par sekundi prekida....i tek nakon nekoliko ponovnih povezivanja on ga prihvati i to onda postane prava veza...ali to zna potrajati i zbilja me živcira dok seriju od 5 gb moram 30 minuta moliti da se prekopira na moju karticu pa tražim pomoć kako da moj komp konačno prihvati S3, a da ne moram biti nasilan prema njemu

14 godina
mister11 kaže...

imam problem....moj komp ne volim moj S3, a ja volim gledati seriju prije spavanja na svom mobitelu....ok, nisam bitan ja nego moj komp....dakle, dok ja hoću da se oni dva povežu to se i dogodi, problem je kaj moj komp ne voli biti u toj vezi jako dugo pa ju nakon par sekundi prekida....i tek nakon nekoliko ponovnih povezivanja on ga prihvati i to onda postane prava veza...ali to zna potrajati i zbilja me živcira dok seriju od 5 gb moram 30 minuta moliti da se prekopira na moju karticu pa tražim pomoć kako da moj komp konačno prihvati S3, a da ne moram biti nasilan prema njemu

Prvo pokušaj spojiti na drugi USB utor ,ako ne pomaže reinstall drivera

16 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
mister11 kaže...

Prvo pokušaj spojiti na drugi USB utor ,ako ne pomaže reinstall drivera

Meni se isto zna desavati na laptopu, obicno je do utora. Kao sto kolega kaze, mijenjaj utore, jedan ce valjda raditi ok...

15 godina
neaktivan

koja je trenutno zdanja verzija firmware-a za t-mobile?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice