Naravno sve odjednom a ne jednu po jednu.
Samsung Galaxy A5 2016
- poruka: 533
- |
- čitano: 208.165
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Sve što si rekao je istina, a što se tiče updatea ni ja ga još nisam dobio i mobitel je također iz TELE 2 . Svi koji su na drugim mrežama su ga dobili , samo izgleda da tele 2 nije. Koliko sam primjetio operater pušta update , a ne Samsung što je suludo ali eto.
Pokušat ću ih sad kontaktirat pa javim novosti.
Vrlo jednostavno, otvoriš notifikacijski centar, i u donjem desnom kutu ti je ikona za brisanje svih notifikacija.
zašto jednostavno ne odete na sammobile i ne skinete koju god verziju želite i instalirate preko odina
kod starijih uređaja counter je ostajao na nuli, tako da bi garancija ostala važeća, bez obzira što je firmware od drugoga operatora
Ja sam na tele2(ugovorna pretplata) ali meni je već pred mjesec dana došlo eto...
zašto jednostavno ne odete na sammobile i ne skinete koju god verziju želite i instalirate preko odina
kod starijih uređaja counter je ostajao na nuli, tako da bi garancija ostala važeća, bez obzira što je firmware od drugoga operatora
zato sto neko voli izgleda radije čekati
Na obični a5 iz tele 2 mi je nedavno došla nadogradnja na 6.0.1 i baterija od tad ne da se troši nego doslovno curi a da se telefon uopće ne koristi, dakle jutros skinut s punjača i dok sam bio na poslu palo na 10% , poslane su samo dvije poruke i to je to, jel ima netko savijet / riješenje jer ovo nema smisla
Stigao updateeee !!!!! Odma mi je uljepšo vikend.
Nisam jos updejtala mob na 6.0. verziju (valjda je to ta koju mi stalno izbacuje xD). Jel moze netko napisati kakva je? Da ga updejtam ili ne? Trosi li se puno baterija?
Za sada je malo brži u radu. Baterija je ista kao i prije.
A RAMi? Jel se troše ko prije, manje ili više?
Ja sam na t-comu i nazolst jos nista od nadogradnje....
Kad ce vise ???
Ja sam na marshmallowu i nemam opciju da isključim brzo punjenje? Pogledao sam pod "baterija", ali nema te opcije.
Moze li mi neko poslati provjereni 6.0.1 OS bez bloatware?
Moze li mi neko poslati provjereni 6.0.1 OS bez bloatware?
Znači rootati ćeš ga?
IMHO najbolje je instalirati AOSP i naknadno staviti Gappse.
pa vjerojatno je isti operater pustio i za A5.
na a5 od update poruke na messengeru kasne, tj spoji se pise ono povezano tek kad se udje u aplikaciju, wifi radi tijekom mirovanja i sve
Ne mislim ga rootati, ne razumijem se mnogo oko toga i ne bih zelio rizikovati.
Dok sam imao Android 5.1 bio sam nestrpljiv i skinuo sam Ruski Android 6.0.1 sa SamMobile koji je pun bloatware-a
Posto nisam napravio backup i ne znam koji mi je bio prethodni frimware zelim ga zamjeniti nekim drugim umjesto ovog Ruskog, neki sa manje bloatware-a ako je moguce.
Ali ne znam koji.
Pozdrav
Kako se na A5 namjesti da mi se pojavi obavijest da je mobitel napunjen?
Kad se moj mobitel napuni, piše samo 100% i prestane puniti, dok se kod cure pojavi obavijest da je mobitel napunjen.
Hvala.
Ne vidim opciju za kalibraciju g senzora?
Aktivirao sam u settingsu opciju Opcija razvoja jer sam trebao radi vraćanja izbirsanog sadržaja. Zanima me kako sad to ugasiti ?
Edit : nasao, :D
Pozdrav jeli tko mjenjo ovo zadnje staklo na poklopcu baterije, malo mi je ispo i razbilo se to staklo kod bljeskalice, ako je to mjenjo koja je cjena, i dali oni to promjene da bude isto staklo.
Pozdrav, Dali još netko ima problem sa youtube aplikacijom, dakle kad upalim neki video , slika se zamrzne a zvuk se i dalje čuje u pozadini. Restart mobitela i zatvaranje ostalih aplikacije ne pomaže. Probao sam očistiti cache i opet isto. Na mobitelu je marshmallow.
Pozdrav, Dali još netko ima problem sa youtube aplikacijom, dakle kad upalim neki video , slika se zamrzne a zvuk se i dalje čuje u pozadini. Restart mobitela i zatvaranje ostalih aplikacije ne pomaže. Probao sam očistiti cache i opet isto. Na mobitelu je marshmallow.
smanji kvalitetu videa sa 1080p na 720p