Zanima me gdje u Zagrebu ima za kupit svrdlo za staklo i koliko bi otprilike koštalo. I zna li tko neko ljepilo za staklo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li ti normalan!!!!!
Šta otvaraš dvije teme.
Niste ni vas dvojica bez grijeha,pa da oboje morate pisat da nemora otvarat dvije teme!
Za svrdlo pogledaj u bauhaus-u,sumoopskrba(ako se jos tako zove,onaj ducan kod nove branimirove,blizu hypo banke),a ljepilo ti je silikonski kit,neznam da bas postoji neko prozirno koje stavljas u malim kolicinama,jedino mozda super ljepilo
Niste ni vas dvojica bez grijeha,pa da oboje morate pisat da nemora otvarat dvije teme!
Za svrdlo pogledaj u bauhaus-u,sumoopskrba(ako se jos tako zove,onaj ducan kod nove branimirove,blizu hypo banke),a ljepilo ti je silikonski kit,neznam da bas postoji neko prozirno koje stavljas u malim kolicinama,jedino mozda super ljepilo
Kako nebih pokretao novu temu zanima me ako netko zna cijene pleksiglasa debljine 3-5mm i od 1 ili 1.5mm. Neda mi se ići u Pevec ili Bauhmax samo zbog toga pa ako netko zna nek napiše površina nije bitna nego debljina i cijena. Hvala.
Kako nebih pokretao novu temu zanima me ako netko zna cijene pleksiglasa debljine 3-5mm i od 1 ili 1.5mm. Neda mi se ići u Pevec ili Bauhmax samo zbog toga pa ako netko zna nek napiše površina nije bitna nego debljina i cijena. Hvala.
Zahvaljuem na informaciji. Koda ga pozlaćuju za tolike pare...

Ah, to je već puno bolje.
Plexi od 100x100 Metara baš i nećeš naći :-)
OT: Za ljepljenje stakla ti je najbolje koristiti ljepilo za šofer-šajbu, sikafleks ili silikon, a za sitnije dijelove imaš specijalna ljepila za ljepljenje retrovizora. Ako koristiš superljepilo staklo će ti vjerojatno puknuti jer je kruta veza a staklo baš ne voli mijenjati dimenzije, čak ni toliko malo koliko se metal produlji zbog promjene temperature.
Pretpostavljam da je ljepilo za staklo jednako dobro i za pleksialas ili se varam. Ako naprimjer moram zalijepit staklo-pleksi ili pleksi-pleksi...