Robot

poruka: 8
|
čitano: 4.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Robot

Treban pomoć u izradi robota a usput možete li mi reći neki dobar program za programirat

vrana

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Robot
vrana13 kaže...

Treban pomoć u izradi robota a usput možete li mi reći neki dobar program za programirat

a jako si precizan

kolki robot - oćeš stolni, čovjekove eličine ili godzila size

oće imat ruke ili neće, noge ili kotače ili gusjenice...

koliko para si spreman dat

i samo da ti odam kaže u hrvatskoj je to teško nabavit pa ako si spreman naručivat iz inozemstva

Ovo je moj potpis...
15 godina
neaktivan
Robot

U chipoteci imaš kit robota za samogradnju, ali košta 250 ili 290 kuna (ne sjećam se više).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliki je taj iz Chipoteke? Sad si me zainteresirao, pa mi ga malo opisi, ali rijecima jer nema slika na m.bug.hr
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Robot

to su uglavnom ko neke bubice ili autići koji izbjegavaju zapreke

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robot

Ne nisu ti to bubice bubice možeš kupiti u hoću to (al one su ti gotove).

Evo ti link na kojem možeš vidjeti robota u chipoteci http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8090224332

Odi u chipoteku pa ga pogledaj na trećem je katu to znam.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sad sam pogledao malo te robote, ali nije mi to 'to'. Ima li koja stranica gdje se mogu vidjeti takvi roboti i naruciti?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Robot

Imašovo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice