3M Di Noc Carbon Folija

poruka: 4
|
čitano: 5.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3M Di Noc Carbon Folija

Nakon dužeg googlanja ,istraživanja notebook skinova slučajno sam ugledao 3D DiNoc Carbon wrap foliju. Obično se koristi na autima ,no na youtubu vidjeh da stavljaju i na laptope.

O upotrebi na laptopima na našim forumima nema apsolutno ništa. Cijena je apsolutno jeftina za ovakvo nešto .Za 200 kn se može pokriti gornja strana poklopca i ovo oko touchpada.

Mislim da je ovo daleko bolje riješenje nego klasični notebook skinovi i izgleda apsolutno "badass" . Da napomem ,folija je "reljefna" . 

Da li netko ima iskustva sa postavljanjem ovoga na notebook?

Najveće dileme su mi upotreba fena i muke oko toga da li ću oštetiti nešto sa fenom. Da li je pametnije rastavit laptop ,pa onda na pojedine dijelove nanosit bez straha od štete.

Za one koji ne znaju kako folija izgleda evo link na youtube.

Hrvatska Republika Herceg-Bosna ! SINN FEIN !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
3M Di Noc Carbon Folija

definitivno rastavi a mislim da ti niej tesko skinut masku kod touchpada i od ekrana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
3M Di Noc Carbon Folija

to si sad planiram stavit samo neznam kako bih izrezo logo bez stroja ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3M Di Noc Carbon Folija

Definitivno preporučujem,ja sam sebi umoto masku od moba,volan od bicikla i...Odlično izgleda i kada padne na pod nema nikakvih oštečenja,nije ju lako oštetiti.Za 200kn to je malo puno,ja sam kupio sa e-baya par komada oko 40kn je koštala jedna a dimenzija 300mmx1200mm.Samo ako ju sam postavljaš par savijeta,čiste ruke i kada ju oblikuješ na željeni predmet na kraju dobro ju zagrij. 

Ovo je zaljepito prije godinu dana Ovo je zaljepito prije godinu dana
Staro godinu dana Staro godinu dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice