Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.317
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

ja sam ga dobila neki dan i još se učim na njega{#}...jedna stvar mi nije jasna..zar on nema više menija,2 ili 3?

pitala sam frendicu koja ga isto ima i ona ima neku strelicu u desnom kutu i pomoću njih pomiće menije...

ja to nemam i imam samo 1 meni i niš ne mogu pomicati u desno i lijevo..ne kužim..zna netko?

i kupila sam ga u VIP kompletu,nije T-mobile...jel to možda stvar memorijske? trenutno ju nemam,al planiram kupit...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:02 (honey_zg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

honey_zg, a koliko si ga dugo punila prvi put?

17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Planiram se uskoro mjenjat za dotični Samsung, ali sam načuo da je vibracija dosta slaba?

Pa ako može par riječi o tome.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 23:07 (NoOne1).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
NoOne1 kaže...

Planiram se uskoro mjenjat za dotični Samsung, ali sam načuo da je vibracija dosta slaba?

{#}

On meni kad vibrira imam osječaj da mi vibrira u džebu umjetni dildo.

14 godina
neaktivan

LouLou, pa dok se baterija nije skroz ispunila...dok se one crtice nisu više pomicale..al jako dugo znam da je to bilo,ostavila sam ga i preko noći dok se nije skroz napunio...

kolko ti menija imaš 1 ili više?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:06 (honey_zg).
14 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

{#}

meni je za poruke nekaj malo preslaba vibracija bila,ali sam si stavila na najjače i da mi vibrira par puta,a ne samo jednom

i super je to što možeš uključit "povremeno ponavljanje poruka"

pa ak slučajno nisi vidio odmah poruku povremeno će ti vibrirat dok ju ne pročitaš...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:26 (honey_zg).
14 godina
protjeran
honey_zg kaže...

LouLou, pa dok se baterija nije skroz ispunila...dok se one crtice nisu više pomicale..al jako dugo znam da je to bilo,ostavila sam ga i preko noći dok se nije skroz napunio...

kolko ti menija imaš 1 ili više?{#}

Ako je pitanje za mene,ja imam dual menu.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

pitanje je za bilo kog tko mi može objasnit zašto ja imam samo 1 meni i kak da si postavim taj dual...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 9:59 (honey_zg).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
honey_zg kaže...

pitanje je za bilo kog tko mi može objasnit zašto ja imam samo 1 meni i kak da si postavim taj dual...{#}

T-mobile samo isporučuje s dual menijem,tako da ti treba software od t-mobilea.Ja sam uzeo par dana prije nego što će ga povući i dobio sam s dual menijem.

14 godina
neaktivan

Iz T-Mobile-a je moj, tako da i ja imam dual meni.

Joj, ne znam, zbunjuje me sad ova situacija s baterijom, punila sam ga skoro puna 2 dana, a crtice se nisu prestale micati pa sam ga isključila jer mi nema smisla držat ga pol tjedna na punjaču... Sad ga koristim, ali me i dalje muči to. Neće mi točno stanje baterije pokazivati. Što mi vi savjetujete? Da ga probam reklamirati? Nekako mi glupo zvuči razlog, ali volim da, ako je nešto novo, radi bez greške, a ne da odmah na početku nešt ne štima. Ne znam. Brinem li se bezveze?

14 godina
protjeran
LouLou kaže...

Iz T-Mobile-a je moj, tako da i ja imam dual meni.

Joj, ne znam, zbunjuje me sad ova situacija s baterijom, punila sam ga skoro puna 2 dana, a crtice se nisu prestale micati pa sam ga isključila jer mi nema smisla držat ga pol tjedna na punjaču... Sad ga koristim, ali me i dalje muči to. Neće mi točno stanje baterije pokazivati. Što mi vi savjetujete? Da ga probam reklamirati? Nekako mi glupo zvuči razlog, ali volim da, ako je nešto novo, radi bez greške, a ne da odmah na početku nešt ne štima. Ne znam. Brinem li se bezveze?

Možda software zeza.Meni prestane micat te crtice nakon 8 sati punjenja,ali zato oko tjedan dana drži bez problema.

14 godina
neaktivan

dali bi mi to mogao nekako poslati ?

14 godina
protjeran
xbokkyx kaže...

dali bi mi to mogao nekako poslati ?

Koji je tvornički software gore? Ja ću ti poslati moj,samo navečer oko 7-8 sati,podsjeti me na PM.

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jel mi može netko reći dal se mogu skinut teme za ovaj mob i gdje ih mogu skinut?? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Rambo11 kaže...

Jel mi može netko reći dal se mogu skinut teme za ovaj mob i gdje ih mogu skinut?? hvala unaprijed

Oš temu moraš software/frimeware mjenjati.

14 godina
neaktivan

A isplati mi se to mijenjat? Mislim koje su to procedure?

14 godina
protjeran
Rambo11 kaže...

A isplati mi se to mijenjat? Mislim koje su to procedure?

S mjenjanjem frimewarea ako pogrješiš mogao bi ti stradat mobitel,i onda ga odneseš u servis(ako je pod garancijom) i onda oni neprihvate,i onda se moš slikat.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

a jel u tele2 ima dual menu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Sad kad sam stavio igrice na mob i instaliram ih nikak ih nebrem stavit (te instalirane) na microsd? jer mogu imati samo maloo igrica u memoriji telefona..hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moje pitanje bi ubiti bilo : dal mogu igrice stavit na microsd? jer na memoriju telefona ih ide jako malo...

17 godina
neaktivan
Samsung S5230

Danas sam dobio dotični mobitel i kao što sam već napisao par postova iznad vibracija je bar za mene katastrofa za razliku od mog prošlog Sony-a W660.

Sony je pao sa stola kad me netko zvao, a ovo nije baš nešto, jedino ako ja još negdje nisam dobro nešto namjestio.

Pomažite ako znate {#}

0 0 hvala 0
17 godina
NoOne1 kaže...

Danas sam dobio dotični mobitel i kao što sam već napisao par postova iznad vibracija je bar za mene katastrofa za razliku od mog prošlog Sony-a W660.

Sony je pao sa stola kad me netko zvao, a ovo nije baš nešto, jedino ako ja još negdje nisam dobro nešto namjestio.

Pomažite ako znate {#}

Vibraciju i zvuk namještaš na lijevom bočnom dugmetu pri vrhu.

Vibracija ima 5 nivoa jačine, a zvuk 7 nivoa.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 1:25 (boxer).
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Zna li netko koji je zadnji firmware za ovaj mob a da je na hrv. jeziku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ga imam i nisam dobio stylus olovku

17 godina
braco1998 kaže...

ja ga imam i nisam dobio stylus olovku

Pa ne dolazi kao prateća oprema.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
17 godina
Samsung S5230

Moze li se unlockati ovaj mob? Trenutno je zakljucan na T-mobile...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovak..ja imam isti problem..oću na internet (facebook ili google) i javlja mi tu neočekivanu grešku..vidim da je stevan94 odgovorio da se trebaju podesit postavke interneta..kak se to podešava?? hiTnoo..hvala :)

Antonia
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

bok...dal mi može netko pomoć? skinula sam screensaver s interneta i stavila ga na mobitel, ali problem je šta neznam kako ga postavit -.-

plizz pomoć ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Zna li neko gdje mogu kupiti orginal zaštitne folije za Samsung S5230 Star???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da možeš u T-mobileu...al nisam sigurna.

Luli.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice