LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.682
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
WackyZG kaže...
mr.emju kaže...

hoću li poslije rootanja moći uninstalirati aplikacije kao npr sims..... koliku si napravio particiju?????????

Moći ćeš, ali ti treba aplikacija za uninstaliranje aplikacija. Potraži i skini "Uninstaller for root". Ja sam napravio 300 MB particiju i sasvim mi je dovoljno.

mora li kartica prije kreiranja particije biti "prazna" tj. formatirana, jer evo sad pokušava napraviti particiju ali opcija "CREATE" mi je siva tj. ne mogu uopće da je kliknem

15 godina

Ne mora biti formatirana, odaberi karticu, klikni na expand/shrink/edit (nešto od toga treba pisati, nisam siguran) partition, uredi da ti je veličina 1536 MB, te nakon toga odaberi onaj prazni prostor koji ti ostane na kraju kartice i namjesti da ti kreira novu FAT32 particiju. Još jednom napomena, namjesti da je particija primary. I da... ta aplikacija ti ne radi akcije odmah, nego ti ih sprema u timeline, kojeg pokreneš u lijevom donjem dijelu ekrana.

14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ne mora biti formatirana, odaberi karticu, klikni na expand/shrink/edit (nešto od toga treba pisati, nisam siguran) partition, uredi da ti je veličina 1536 MB, te nakon toga odaberi onaj prazni prostor koji ti ostane na kraju kartice i namjesti da ti kreira novu FAT32 particiju. Još jednom napomena, namjesti da je particija primary. I da... ta aplikacija ti ne radi akcije odmah, nego ti ih sprema u timeline, kojeg pokreneš u lijevom donjem dijelu ekrana.

ok to sam uradio i instalirao sam link2sd šta mi je sad raditi.....

15 godina

Otvori Link2SD, odaberi FAT32/FAT16, poklikaj što pita (obavezno omogući Superuser rights, pitati će te prilikom prvog pokretanja Link - a), ugasi mob i upali (resetiranje), uđi u Link2SD opet, pričekaj da se sve aplikacije loadaju, klinki na app koji želiš prebaciti na SD karticu i klikni na Create link, pričekaj potvrdu da je prebacio i to je sva mudrolija. {#}

Btw... kada pokreneš Uninstaller for root, također omogući Superuser rights.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 20:59 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Otvori Link2SD, odaberi FAT32/FAT16, poklikaj što pita (obavezno omogući Superuser rights, pitati će te prilikom prvog pokretanja Link - a), ugasi mob i upali (resetiranje), uđi u Link2SD opet, pričekaj da se sve aplikacije loadaju, klinki na app koji želiš prebaciti na SD karticu i klikni na Create link, pričekaj potvrdu da je prebacio i to je sva mudrolija. {#}

Btw... kada pokreneš Uninstaller for root, također omogući Superuser rights.

ovo evo ide kako treba samo mi reci kad budem instalirao nove aplikacije jel se prvo instalira na telefon pa je putem linka šaljem na karticu ili automatski instalira na micro sd.

nisam instalirao Uninstaller for root nego titanium backup

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 21:03 (mr.emju).
15 godina
Instalira se na memoriju telefona,pa prebacis s L2SDom na karticu(a mozda i moze automatski,nisam kopao po opcijama Linka).Ja TB imam,ali nisam koristio njegov uninstaller.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

uslio sam instalirati link2sd i sve šljaka kako treba, prebacio sam instalirane aplikacije na sd i trenutno imam oko 44 mb slobodno na telefonu ali kad pokušam instalirati neku veću aplikaciju oko 20-tak mb neće da instalira jer kao nema prostora na telefonu i nudi mi opciju "organiziraj aplikacije" ili "odustani" jel ovo moguće riješiti ili ne, hvala.....

0 0 hvala 0
15 godina
mr.emju kaže...

uslio sam instalirati link2sd i sve šljaka kako treba, prebacio sam instalirane aplikacije na sd i trenutno imam oko 44 mb slobodno na telefonu ali kad pokušam instalirati neku veću aplikaciju oko 20-tak mb neće da instalira jer kao nema prostora na telefonu i nudi mi opciju "organiziraj aplikacije" ili "odustani" jel ovo moguće riješiti ili ne, hvala.....

Jesi li si instalirao neki task manager, tipa "Advanced task killer" ili neki drugi? Mislim da bi s time mogao riješiti problem oko ove poruke...

15 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

ovo se dešava i sa app2sd, u momentu kada instaliraš app2sd/link2sd, aplikacija očita koliko u tom momentu ima slobodnog prostora i iz nekog razloga desi se upravo ovo. ljudi koji su to imali nisu riješili ni sa deinstalacijom, jer je poruka uvijek iskakala. tako da bi bilo idealno maknuti sve, instalirati prvo link2sd/app2sd, pa tek onda početi sa instalacijom programa.

ako je prevelika tlaka, probaj sa nekakvim cache cleanerom ili sličnim programima. možda ti se nakupilo cachea, temp fajlova...

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan
Pokušao sa cache cleanerom al nažalost ne ide,pokušao bi sa brisanjem nekih aplikacija sa telefona npr. sims, shazam, layar, foursquare te me interesira mogu li uninstalirati navedene aplikacije bez bojazni i bez prethodnog backupa (titanium backup me upozorava da prije uninstalacije napravim backup)
15 godina
neaktivan

to su sistemske aplikacije ili bolje rečeno, aplikacije koje su došle sa sistemom i da, možeš ih maknuti preko titaniuma. napravi backup jer će te "koštati" sitno megabajta na kartici, a za zlu ne trebalo, možeš ih vratiti. no, mislim kako ti ni to neće riješiti problem. i dalje će ti javljati kako nemaš mjesta.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

znachi linkuj sve sto mozesh na sd karticu...zatim kad ti se pojavi ta poruka kad nesto instalirash probaj ga resetirati i probaj ponovno...

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Kako instalirati igrice i alplikacije na mob

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jez_cro kaže...

sa marketa? preko astro managera?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
jez_cro kaže...

Ali ne kuzim trebam imati internet za to 

14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...
max1919 kaže...
jez_cro kaže...

Ako skidaš sa market onda ti treba internet.
Možeš skinuti sa računapa pa prebaciš na mobitel (ne treba ti internet) i onda preko Astro managera nađeš tu igricu i instaliraš i to je to. 

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
jez_cro kaže...
max1919 kaže...
jez_cro kaže...

Možeš skinuti sa računapa pa prebaciš na mobitel (ne treba ti internet) i onda preko Astro managera nađeš tu igricu i instaliraš i to je to. 

a kako instalirat Astromanger ???

14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...
Liverpool1892 kaže...
jez_cro kaže...
max1919 kaže...
jez_cro kaže...

a kako instalirat Astromanger ???

Njega skineš sa marketa, upišeš Astro manager i odmah će ti ga izbaciti.

14 godina
16OR kaže...

ak je vec bilo sorry

vec par dana market mi se rusi

ako odem bilo app il igre, pod ''just in'' i cim pipnem ekran kad uđe u to, rusi se market i izbacuje ono prisilno zatvaranje bla bla

????

hvala

jel bi mogao znat netko sta napraviti po pitanju ovog a da nije hard reset

jel se moze kako apdejtat market

14 godina
neaktivan
16OR kaže...
16OR kaže...

ak je vec bilo sorry

vec par dana market mi se rusi

ako odem bilo app il igre, pod ''just in'' i cim pipnem ekran kad uđe u to, rusi se market i izbacuje ono prisilno zatvaranje bla bla

????

hvala

jel bi mogao znat netko sta napraviti po pitanju ovog a da nije hard reset

jel se moze kako apdejtat market

i meni se danas to počelo događati

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

uspio sam instalirati prve igrice ali ne znam gdje se alaram namjesta.;/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@jež_cro: Potraži Sat u meniju.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Ljudi kako sam instalirao link2sd uz prateće app (titanium backup,z4root,superuser) fon nije nikako ok svako malo mi javlja neku grešku većinom lg naslovna se mora prisilno prekinuti i poslije toga mi je telefon neupotrebljiv morao ga resetovati ili čak vaditi bateriju ima li neko kakvu ideju o čemu se radi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ja ne znam za vas ali meni baterija jedva jedan dan izdrzi...stim da iskljucujem wi fi...

Prije sam imo obican mob i nisam trebo tjednima stavljat punjač

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...

Ja ne znam za vas ali meni baterija jedva jedan dan izdrzi...stim da iskljucujem wi fi...

ma kod svih je tako..htjeli mi to priznat ili ne, baterija na ovom mobu je uzasna i s tim se moramo pomirit :/

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
jez_cro kaže...

ma kod svih je tako..htjeli mi to priznat ili ne, baterija na ovom mobu je uzasna i s tim se moramo pomirit :/

Ma ako je tako svima onda mi nije toliko teško

mislio sam da sam jedini..

ali ipak stvarno se troši katastrofa

14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...
fakEEE kaže...
jez_cro kaže...

Ma ako je tako svima onda mi nije toliko teško

mislio sam da sam jedini..

ali ipak stvarno se troši katastrofa

Meni izdrži 3-4dana a često radim nešto na njemu.

15 godina
neaktivan

Ne znam ali meni NE

15 godina
neaktivan
jez_cro kaže...

wipe batt stats... imam sustav 2.3 (onaj na kojem se svi žale na bat) prije jedva trajala pola dana, sada radi dan i pol ;)

kopirano sa teme modovi i nadogradnje:

BATERIJA:

dosta se ljudi žali na bateriju, pa probajte ovo,  meni je dosta pomogao:

znači isprazni do kraja (SKROZ DO KRAJA), odi u recovery, odaberi advanced pa wipe battery status, onda napuni mob do kraja (NE PREKIDAJ PUNJENJE), onda ga isprazni do kraja (normalno radi dok se ne isprazni) i onda ga open napuni, nakon toga bi trebalo biti manje ili više bolje

meni sada traje 2-3 dana ako nista ne diram a ako igram igrice oko dan i pol (mislim da ide i malo više, ali nisam isprobavao puno)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 23:44 (max1919).
15 godina
neaktivan

Ma di ti je recovery...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice