Zasto bi to radio uopce, ja sam zadovoljan s tim kako mi telefon radi nakon sto sam stavio fastboot, a tebe nitko nije tjerao da kemijas po mobitelu, mogao si ostaviti 1,6 ili original 2,1. Zato te molim da vise ne spamas temu jer oni koje nesto zanima izgube volju za bilo cim kad citaju tvoje postove.
Pa zar je to tako teško?
Sve se svodi na maksimalno pola sata.
Izgubiti volju za čime?
2.2.1 će trebati još dugo vremena dok ne postane potpuno funkcionalan ( ako ikada i postane) LG neće izbaciti službeni 2.2
Dakle imaš izbora između modifikacije 2.1 i polovnog 2.2. Od svega toga čini mi se originalni 2.1 kao najbolje rješenje.
A što se tiče tvojih postova, : naravno, ako imaš nekoga u servisu da on može napraviti sve, uzeti malo novca i riješiti sve tvoje probleme. No to nije odgovor. Jer nemamo svi mi takvog "lika u servisu"
Cyanogen je napravio 2.2 , i svaka mu čast na tome i na njega se uvijek mogu vratiti, ali ne želim polufunkcionalan mobitel, jer da sam želio takvog kupio bi nekog drugog.
I zadnja, najbitnija stvar: ja ne bi riječi rekao, da je netko napisao u uputama za fastboot romove , da se jednom korišteni gubi mogućnost povratka na korištenje original LG- romova.
Pa onda tko želi neka izvoli. Ovako tu činjenicu saznaš na vrlo ružan način, a takvi kao ti, nikako ne pomažu. Jer mene nije briga što se tebi tvoj LG sa 2.2 svidio, ja ga želim vratiti na 2.1. A to ne mogu, a nitko mi nije rekao da to neće biti moguće. Kada su se pisala pusta odricanja o odgovornosti, onda su se mogle napisati i takve obavijesti.
Jer po tvojoj logici, ti ćeš svakome tko shvati da povratka na staro nema, reći kao i meni" tko ti je kriv"?
Misliš li da je to stvarno rješenje?
DA si ovako fino napisao. Svi bi ti pokusali pomoci koliko mogu :)
Ali ti nisi pitao nego si naredio,"ajte svi" pa je to malo glupo...
Na zalost ja nisam stavljao 2.2 pa ti ne mogu pomoci.. :/