LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.572
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
pepi74 kaže...
Crazy_dog kaže...

Zasto bi to radio uopce, ja sam zadovoljan s tim kako mi telefon radi nakon sto sam stavio fastboot, a tebe nitko nije tjerao da kemijas po mobitelu, mogao si ostaviti 1,6 ili original 2,1.  Zato te molim da vise ne spamas temu jer oni koje nesto zanima izgube volju za bilo cim kad citaju tvoje postove.

Pa zar je to tako teško?

Sve se svodi na maksimalno pola sata.

Izgubiti volju za čime?

2.2.1 će trebati još dugo vremena dok ne postane potpuno funkcionalan ( ako ikada i postane) LG neće izbaciti službeni 2.2

Dakle imaš izbora između modifikacije 2.1 i polovnog 2.2. Od svega toga čini mi se originalni 2.1 kao najbolje rješenje.

A što se tiče tvojih postova, : naravno, ako imaš nekoga u servisu da on može napraviti sve, uzeti malo novca i riješiti sve tvoje probleme. No to nije odgovor. Jer nemamo svi mi takvog "lika u servisu"

Cyanogen je napravio 2.2 , i svaka mu čast na tome i na njega se uvijek mogu vratiti, ali ne želim polufunkcionalan mobitel, jer da sam želio takvog kupio bi nekog drugog.

I zadnja, najbitnija stvar: ja ne bi riječi rekao, da je netko napisao u uputama za fastboot romove , da se jednom korišteni  gubi mogućnost povratka na korištenje original LG- romova.

Pa onda tko želi neka izvoli. Ovako tu činjenicu saznaš na vrlo ružan način, a takvi kao ti, nikako ne pomažu. Jer mene nije briga što se tebi tvoj LG sa 2.2 svidio, ja ga želim vratiti na 2.1. A to ne mogu, a nitko mi nije rekao da to neće biti moguće. Kada su se pisala pusta odricanja o odgovornosti,  onda su se mogle napisati i takve obavijesti.

Jer po tvojoj logici, ti ćeš svakome tko shvati da povratka na staro nema, reći kao i meni" tko ti je kriv"?

Misliš li da je to stvarno rješenje?

DA si ovako fino napisao. Svi bi ti pokusali pomoci koliko mogu :)

Ali ti nisi pitao nego si naredio,"ajte svi" pa je to malo glupo...

Na zalost ja nisam stavljao 2.2 pa ti ne mogu pomoci.. :/

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
DA si ovako fino napisao. Svi bi ti pokusali pomoci koliko mogu :)

Ali ti nisi pitao nego si naredio,"ajte svi" pa je to malo glupo...

Na zalost ja nisam stavljao 2.2 pa ti ne mogu pomoci.. :/

Da me ubijes, ali ja uopce to nisam shvatio kao naredbu.

Uostalom rijec 'naredba' znaci zapovijed bilo pismena ili usmena. Ali ako me sjecanje ne vara, "pepi74" je upotrijebio rijec 'hocemo' - prvo lice mnozine rijeci 'htjeti' sto nije nista drugo doli izrazavanje molbe u obliku pitanja. Dakle nema govora o nikakvoj zapovijedi odnosno naredbi.

Pozdrav!

14 godina
neaktivan
Mogu pomoći/ pokušati svi koji su stavili barem jedan fastboot ROM.

Maleni.99- Hvala, napokon netko tko čita što pišem!
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
pepi74 kaže...

Hoćemo li napraviti jedan maleni test?

Svi vi koji ste stavili Black Quarx ROM ili 2.2.1 CG, fino napravite backup i onda flashajte mobitel nazad na 2.1 sa službenim firmwareom. Baš me zanima koliko će vas uspjeti u tome.

Sto bi neko radi tebe experimentisao!? Nemaju svi vremena za gluposti ;)

maleni gdje je ovde molba?

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
stevan94 kaže...
pepi74 kaže...

Hoćemo li napraviti jedan maleni test?

Svi vi koji ste stavili Black Quarx ROM ili 2.2.1 CG, fino napravite backup i onda flashajte mobitel nazad na 2.1 sa službenim firmwareom. Baš me zanima koliko će vas uspjeti u tome.

Sto bi neko radi tebe experimentisao!? Nemaju svi vremena za gluposti ;)

maleni gdje je ovde molba?

Da li sam ja napisao: moraš? morate? Nisam

Ja sam napisao "hoćemo"!

Dakle kada tebi netko kaže: hoćemo li u kino, tebi je to isto kao da ti kaže, moraš sa mnom u kino?

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Dečki, spustite loptu na zemlju.

Meni je ovaj forum bio od velike koristi do sada, a vjerujem da će biti i dalje tako.

Neki ljudi su nesebično pomogli oko raznih tema i zbog toga je ovaj topic koristan.

Spuštanje rasprava na osobnu razinu ne vodi boljem razumijevanju i rješavanju tematike.

Svatko valjda sam donosi odluke o tome za što mu mob služi i koliko je daleko spreman ići u eksperimentiranju.

Prije sam i sam namjeravao mijenjati 1.6 na 2.1 ali sam razmislio što dobivam i da li mi je to nužno potrebno.

Pročitavši cijeli topic zaključio sam da je meni 1.6 sasvim dovoljan. Kada donesem drugačiju odluku, na ovom

forumu imam sve informacije koje mi trebaju. Neka ostane forum kao takav na korist svima. Eventualno pokazivanje

mišića probajte riješiti privatnim porukama.

tko umre na jesen za njega nema zime

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

LJUDI JE LI BITNO KAKO JE NAPISAO?! nije...

čovjek treba pomoć i moli ju na manje ili više pristojan način, ali to je sada nevažno. kužim pepija i treba mu pokušati pomoći, ako tko ima neku ideju ili svajet neka iznese, ovako ništa ne postižemo.

PEPI napisao da je nemoguće vratiti se, ali to niti ja nisam znao... JA SAM SAMO PREVODIO SA DRUGIH FORUMA.

PRIMI ISPRIKU OD MENE ZA TO ŠTO SE NEMOŽEŠ VRATITI, NIJE NAMJERNO. {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 18:08 (max1919).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

+ 031

Kako si ti još na 1.6, slobodno prijeđi na 2.1: to je po meni jako dobra stvar, pogotovu što je to sada službeno. Osim toga samim prelaskom u 99,99% slučejva neće biti potrebno brisati postavke, aplikacije i imenik, tako da je to još jedan ogroman plus.

Svima ostalima: ne znam čemu opiranje provođenju moje ideje? Kako ste ga flashali na Black Quarxa ili na 2.2.1 znači znate sve procedure koje vam trebaju.

Backup sistema možete napraviti na karticu, flashati originalni rom, i ako nešto ne valja flashati sa nekim fastboot romom, ukucati recovery konzolu i imate natrag svog rom sa svim postavkama.

Procedura koja traje možda sve zajedno pola sata.

Dakle tko hoće neka izvoli, pa neka mi javi rezultat.

Samim tim ćemo opet imati saznanje više: i imat ćemo finalno potvrđeno, da li je moguće vraćanje na originalni rom ili ne. Nama, to možda i neće koristiti, no hoće ljudima koji dolaze na ovaj forum i uče kako smo mi učili.

A samim tim možemo ove spoznaje proslijediti i na druge forume. Dakle, ne  vidim da itko i išta gubi osim možda pola sata vlastitog vremena i saznanja.

Ne budite sebični i ne vičite: meni valja, ja sam sretan. budite sretni sa modificiranim romom na vašem LG 540, nitko vama ne smeta, ali znajte stvar do kraja.

Eto uzet ćemo kolegu + 031 koji se nakon silne rasprave odlučio ostati na 1.6. Bez potrebe. A razumijem ga: boji se je ne zna.

E pa onda hajdemo svi ( NARAVNO tko hoće hoće, a tko neće opet dobro) saznati pravo stanje stvari i potvrditi odnosno ne potvrditi moje saznanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 20:12 (pepi74).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je već prihvatljiviji način komuniciranja ako tako nastaviš možda ti ljudi i pomognu, ja sam prvi osjetio tvoj gnjev kad sam se uključio u ovu raspravu a nisam imao loše namjere čak što više ja te podržavam u traženju rješenju ovog problema jer to svima ide u prilog. Evo ja sam (nakon servisa) opet na originalnoj verziji 2.1 v2.0B i ne usudim se ponovo stavljati ni fastboot niti ClockWork samo čekam novi dorađeni Cyanogen tek tada ću ponovo flešat mob. Ali ako netko pronađe rješenje kako se u svakom trenutku može vratiti na originalni SW od LG onda ću ponovo eksperimentirati sa raznim ROM-ovima do tada sam zadovoljan originalom.

14 godina
neaktivan

Marijelo: naravno da će u mom ponašanju biti gnjeva kada te

50% ljudi uopće ne čita

45% ljudi te uopće ne pokušava shvatiti

a do tih 5% . 2.5% ti ne znaju kako pomoći, a 2.5% šute.

Ja sam očigledno prvi primijetio problem,i ja se toga ne bojim reći na glas. Ok, problem zapravo i nemam jer mobil radi. To što ne radi sa originalnim romom, to nema prevelike veze. No, ipak bi želio naći rješenje, a ne šutjeti. PA zašto postoji forum nego da se na jednom mjestu nađu i pohvale i pokude.

15 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
Crazy_dog kaže...

Zasto bi to radio uopce, ja sam zadovoljan s tim kako mi telefon radi nakon sto sam stavio fastboot, a tebe nitko nije tjerao da kemijas po mobitelu, mogao si ostaviti 1,6 ili original 2,1.  Zato te molim da vise ne spamas temu jer oni koje nesto zanima izgube volju za bilo cim kad citaju tvoje postove.

Pa zar je to tako teško?

Sve se svodi na maksimalno pola sata.

Izgubiti volju za čime?

2.2.1 će trebati još dugo vremena dok ne postane potpuno funkcionalan ( ako ikada i postane) LG neće izbaciti službeni 2.2

Dakle imaš izbora između modifikacije 2.1 i polovnog 2.2. Od svega toga čini mi se originalni 2.1 kao najbolje rješenje.

A što se tiče tvojih postova, : naravno, ako imaš nekoga u servisu da on može napraviti sve, uzeti malo novca i riješiti sve tvoje probleme. No to nije odgovor. Jer nemamo svi mi takvog "lika u servisu"

Cyanogen je napravio 2.2 , i svaka mu čast na tome i na njega se uvijek mogu vratiti, ali ne želim polufunkcionalan mobitel, jer da sam želio takvog kupio bi nekog drugog.

I zadnja, najbitnija stvar: ja ne bi riječi rekao, da je netko napisao u uputama za fastboot romove , da se jednom korišteni  gubi mogućnost povratka na korištenje original LG- romova.

Pa onda tko želi neka izvoli. Ovako tu činjenicu saznaš na vrlo ružan način, a takvi kao ti, nikako ne pomažu. Jer mene nije briga što se tebi tvoj LG sa 2.2 svidio, ja ga želim vratiti na 2.1. A to ne mogu, a nitko mi nije rekao da to neće biti moguće. Kada su se pisala pusta odricanja o odgovornosti,  onda su se mogle napisati i takve obavijesti.

Jer po tvojoj logici, ti ćeš svakome tko shvati da povratka na staro nema, reći kao i meni" tko ti je kriv"?

Misliš li da je to stvarno rješenje?

Neznam kako ti razmisljas, ali meni savjest i razum govori, ako petljas po necemu sto je tvornica stavila, da gubis garanciju, te da na svoju ruku ruku stavljas nesto sto nije legalno. I to je tvoj rizik, pa tvo voli nek' izvoli, ti si reskirao i zato ne placi, sto te to bude vracanje na original bude kostalo odredeni iznos kuna. ALI NITKO TE NIJE PRISILIO NA STAVLJANJE ROM-a S FASTBOOTOM, TO JE BILA TVOJA ZELJA I VOLJA I AKO SE ZELIS VRATITI NA ORIGINAL, NARAVNO DA TE TO BUDE KOSTALO, jedini mozda propust onih koji su napravili tutorial na svim forumima je da nisu spomenuli da se NE MOZE  vratiti na original rom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:01 (Crazy_dog).
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...

LJUDI JE LI BITNO KAKO JE NAPISAO?! nije...

čovjek treba pomoć i moli ju na manje ili više pristojan način, ali to je sada nevažno. kužim pepija i treba mu pokušati pomoći, ako tko ima neku ideju ili svajet neka iznese, ovako ništa ne postižemo.

PEPI napisao da je nemoguće vratiti se, ali to niti ja nisam znao... JA SAM SAMO PREVODIO SA DRUGIH FORUMA.

PRIMI ISPRIKU OD MENE ZA TO ŠTO SE NEMOŽEŠ VRATITI, NIJE NAMJERNO. {#}

Maqx po meni se NE trebas ispricavati nikome, na svim forumima pise da to ljudi rade na svoju odgovornost i da nitko me garantira sto bude s mobom!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 11:16 (Crazy_dog).
16 godina
LG GT540 Optimus

Čekaj, kad se telefonu jednom fleshuje custom ROM, ne može se više staviti nijedan originalni? Je l' moguće?!

EDIT: Radi se na sopstvenu odgovornost jer su uvek moguće nepredviđene okolnosti + korisnici posao obavljaju sami, a ima ih raznih nivoa znanja + sve informacije i alati se nude besplatno, tako da je sasvim normalno da niko ne preuzima odgovornost za ono što će neko uraditi, ali ako proces ima ovako bitnu nezaobilaznu nuspojavu, treba pomenuti, s tim što ne bih upirao prstom ni u koga odavde jer to upozorenje do sada nigde nisam video.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:38 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Čekaj, kad se telefonu jednom fleshuje custom ROM, ne može se više staviti nijedan originalni? Je l' moguće?

{#} Mislim da bit cijele ove drame da se to sazna... ja sam na 2.1 i ostajem do daljnjeg...

14 godina
neaktivan
kyptonite kaže...

{#} Mislim da bit cijele ove drame da se to sazna... ja sam na 2.1 i ostajem do daljnjeg...

Slažem se sa tobom, sad  kad je dostupna službena nadogradnja na 2.1 ali prije 2 mjeseca LG je zaustavio nadogradnju i tada su postojala samo alternativna rješenja. Ja tada nisam htio ostati na 1.6, uostalom zato sam kupio Optimus (najjeftiniji android mob) jer je pisalo da je nadogradiv na 2.1. Mislim da su i drugi imali slične razloge pa su malo eksperimentirali. Android je mamac za ljude koji ne vole ograničenja a Optimus je trenutno najpovoljniji mob koji pruža  eksperimentiranje uz malo rizika.

Još nešto ne treba se obeshrabriti pa nedaj bože ostati na 1.6.

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

CrazyDog, ja se sa tobom u potpunosti slažem: ja sam bio svjestan rizika, ali isto tako nikada ni ne bi išao na taj rizik da sam znao "nusposljedicu".  Ali je nisam znao...

Druga stvar: mobitel je komad plastike i malo silicija kada nema software koji s njim upravlja. Dakle to nije "samo neko glupo upozorenje koje nije napisano", to je puno više od toga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kyptonite kaže...
Ivan(4) kaže...

Čekaj, kad se telefonu jednom fleshuje custom ROM, ne može se više staviti nijedan originalni? Je l' moguće?

Ma uvijek je moguće vratiti originalni rom, ali u servisu, za određenu količinu novčića :)

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Evo jedna zanimljiva aplikacija, povučena je sa Marketa neznam zašto, radi se o: HRCallerID.
Navodno prepoznaje skriveni broj!

Testirao sam ju, ne prikaže skriveni broj već ako vas neko zove sa kućnog broja, vama prikaže Vlasnika tog broja i njegovu adresu.
Koristi se preko mobilnog interneta ili WiFi.

Ako trebate link javite se. 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 10:59 (Liverpool1892).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Evo jedna zanimljiva aplikacija, povučena je sa Marketa neznam zašto, radi se o: HRCallerID.

Testirao sam ju, ne prikaže skriveni broj već ako vas neko zove sa kućnog broja, vama prikaže Vlasnika tog broja i njegovu adresu.

ne radi se o srivenom broju, nego o nepoznatom. tj. ako pozivatelj nije u adresaru telefona, prije no što se javiš, program pokuša pretražiti telefonske imenike (fiksna mreža, mobilna mreža) i tek ako je broj prijavljen i dostupan za javnost, biti će prikazan. tako da ti nitko ne garantira da ćeš dobiti podatak o nekoj neprijavljenoj simpi ili tomatu ili nečemu trećem.

no, kao ideja, program je ok (mislim da je čak pobrao i neke nagrade na natječajima za android aplikacije), no, kod nas nema prevelike koristi. jedino ako se sada donese zakon da svi brojevi na bonove moraju biti prijavljeni i imati iza sebe ime i prezime korisnika, može biti od veće koristi.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ljudi, molim vas pomoc..kupio mob prije tjedan dana u tele2 i jos uvijek je pod garancijom..eto imao nesrecu pao mi na pod sa poprilicne visine ( oko 2 m ), i eto svjedocim nema nikakvih tragova ostecenja u softveru..na maskici samo mala ogrebotina, ekran se nije rasipao ni nista..pa eto vama svima da vas odmah uvjerim u kvalitetu izrade :D .. no sad mi je problem taj kaj imam malu ogrebotinu na ekranu..to nije crta nego na jednom dijelu ko 2 tockice..e sad dali bi meni u servisu prihvatili to pod garanciju i zamjenili display ili nesto? moze neku pricu da bacim ;) nije to sad vidljivo nesto.kad je ukljucen mob uopce se ne skuzi osim kad je nesto bijela pozadina vidi se tockica..ali zao mi posto je mob nov :( molim pomoc !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
viking.software kaže...
Liverpool1892 kaže...

ne radi se o srivenom broju, nego o nepoznatom. tj. ako pozivatelj nije u adresaru telefona, prije no što se javiš, program pokuša pretražiti telefonske imenike (fiksna mreža, mobilna mreža) i tek ako je broj prijavljen i dostupan za javnost, biti će prikazan. tako da ti nitko ne garantira da ćeš dobiti podatak o nekoj neprijavljenoj simpi ili tomatu ili nečemu trećem.

no, kao ideja, program je ok (mislim da je čak pobrao i neke nagrade na natječajima za android aplikacije), no, kod nas nema prevelike koristi. jedino ako se sada donese zakon da svi brojevi na bonove moraju biti prijavljeni i imati iza sebe ime i prezime korisnika, može biti od veće koristi.

Da tako je, naveo sam da radi samo na kućne brojeve.
Pa dosta njih me zove sa kućnog broja, pa ako neznam čiji je broj on mi prikaže ime i prezime, ali mora se koristiti internet.
Zanimljiva aplikacija  

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ljudi, molim vas pomoc..kupio mob prije tjedan dana u tele2 i jos uvijek je pod garancijom..eto imao nesrecu pao mi na pod sa poprilicne visine ( oko 2 m ), i eto svjedocim nema nikakvih tragova ostecenja u softveru..na maskici samo mala ogrebotina, ekran se nije rasipao ni nista..pa eto vama svima da vas odmah uvjerim u kvalitetu izrade :D .. no sad mi je problem taj kaj imam malu ogrebotinu na ekranu..to nije crta nego na jednom dijelu ko 2 tockice..e sad dali bi meni u servisu prihvatili to pod garanciju i zamjenili display ili nesto? moze neku pricu da bacim ;) nije to sad vidljivo nesto.kad je ukljucen mob uopce se ne skuzi osim kad je nesto bijela pozadina vidi se tockica..ali zao mi posto je mob nov :( molim pomoc !

Imam i ja ogrebotinu na ekranu, ali sva sreća je što sam primjetio da ima zaštitnu foliju, bila je sa mobitel, vjerovatno svi ti mobiteli imaju odmah foliju, pa pogledaj dali možda i ti imaš, ako ju nisi skinuo?

EDIT:Sorry za DP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 12:05 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

mislim da ti neće priznati garanciju kad vide da na tom mjestu ima mala ogrebotina. a i oni ne priznavaju u garanciji razbijeni display. možda su ti se pixeli razišli. mislim da ima neki programčić za to, nemoj me držati za riječ.

16 godina
LG GT540 Optimus

Svaki korisnik malo presvisne kada mu se tako nešto prvi put desi sa novim telefonom, ali je činjenica da svaki telefon pre ili kasnije nakupi te tačkice i ogrebotinice, kad bi se za to priznavala garancija...

Ali kao što ti je rekao Liverpool, trebalo bi da ti je preko ekrana zaštitna folija, tako da je moguće da je oštećenje na njoj, pa kupi negde rezervnu i zameni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ma je ja pametan sam odmah to skinuo -.-

da to sam si i ja mislio da nece priznat, ali sumnjam da su se pixeli razisli jer nema tu pomutnje boje ni niceg, tocno se osjeti tockica na ekranu..nije nista strasno, ne smeta ni ne preskace na tom mjestu samo kad je bijela pozadina ili crna ko kad je ugasen ekran se primjeti..a dali bi se to sa zastitnom folijom moglo prekrit?

0 0 hvala 0
16 godina
LG GT540 Optimus

Probaj, možda se bude manje primećivalo, a i biće ti ekran bolje zaštićen kod budućih nezgoda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

+ 031

Kako si ti još na 1.6, slobodno prijeđi na 2.1: to je po meni jako dobra stvar, pogotovu što je to sada službeno. Osim toga samim prelaskom u 99,99% slučejva neće biti potrebno brisati postavke, aplikacije i imenik, tako da je to još jedan ogroman plus.

Evo, malo prije prešao sam na 2.1 preko službenog up- dejtera. Vidim da sada na izboru postoje live wallpaperi, simsi (ne znam kaj ću s tim) i vjerojatno mi se povećava broj aplikacija koje mogu ići na 2.1, a nisu išle na 1.6.

Ima li još neka prednost/promjena u odnosu na 1.6?

tko umre na jesen za njega nema zime
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ma evo bas narucujem silicon maskicu i zastitnu foliju prek njuskala :) javim kako bude ..

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
+031 kaže...
pepi74 kaže...

+ 031

Evo, malo prije prešao sam na 2.1 preko službenog up- dejtera. Vidim da sada na izboru postoje live wallpaperi, simsi (ne znam kaj ću s tim) i vjerojatno mi se povećava broj aplikacija koje mogu ići na 2.1, a nisu išle na 1.6.

Ima li još neka prednost/promjena u odnosu na 1.6?

Prednost su Simsi, hehe šalu na stranu!{#}
Primjetio sam da u porukama, kad pišem novu poruku mogu dodati nekog iz imenika, to nisam skužio kako napraviti na 1.6, već sam odmah u kontaktima našaš kome šaljem pa stisno pošalji SMS. 

14 godina
neaktivan

Tako je, sve više i više aplikacija izlazi za 2.1

Osim toga jednostavno mobitel je bio jednostavno brži u radu i određene funkcije koje si imao u 1.6 su sada logičnije posložene i lakše se i brže nalaze.

Sve u svemu 2.1 je što se mene tiče pogodak.

Eto nadam se da ćeš uživati  u 2.1

I evo jedan info: bilo ti je dosta rasprave, ako si u 1.6 koristio neki od Task Killera, to ti više u 2.1 nije potrebno jer sustav to radi sam od sebe: tako da ti je taj task killer više od štete nego li od koristi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice