HTC 8X

poruka: 177
|
čitano: 63.870
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8X".
14 godina
HTC 8X

Here maps NOKIA ne radi kod nas ili?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC 8X

Ne.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
15 godina
kratos091 kaže...

Ne.

Here maps radi kod nas. Provjereno jer meni radi na mom HTC 8X.

Here drive ne radi kod nas.

14 godina

Da, ja sam na Drive mislio, Maps radi. {#}

14 godina
HTC 8X

dA, PARDON, na Drive sam mislio...A jel ima koja navigacija da radi kak treba onda? hvala

1 0 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Pozdrav, 

imam jedan problem pa da vidim da li se još netko sa time susreo do sada.

Daklem, htio sam instalirati jednu igru (Modern Combat 4) da je isprobam. Igra ima 1012 MB.

Pokrenem install tj. download i izađe mi poruka " You've reached the storage limit on you phone."

pogledam pod storage i piše mi da imam 4,16GB slobodnog, uz glupi Other 5,05GB.

Kako je moguće da mi neda instalirat iako ima četiri puta više slobodnog nego kaj treba.

Jedino ako igra kad se raspakira ne pojede više od toga.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam imao sličan problem.. Imao sam oko 3 GB slobodno i nije htjelo... I kad sam oslobodio negdje 1GB onda je htjelo. Skini app Shrink Storage i prati uputstva, oslobodit će ti barem 1.5-2 GB iz other...

15 godina
HTC 8X

Nažalost nije pomoglo baš. Other se sa 5,05G smanjio na 4,95GB, dakle samo 200MB što je zanemarivo.

Isprobano 2 puta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8X

Hmm.. Jesi probao brisati povijest pretraživanja? Other mi bio 3.6 poslije brisanja je 3.2

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
HTC 8X

Hvala, to je pomoglo više nego onaj program. Sada kad sam obrisao history Other se smanjio za dodatnih 300MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8X

Ma ništa.. Probaj još obrisati povijest u kartama ako si ih koristio puno, možda pomogne... Moramo se tako snalaziti dok MS napokon ne riješi to nekim ažuriranjem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
HTC 8X

evo mali osvrt mogu samo rec da je mobitel brutala leti ko lud i nakon sto sam ga posteno napunio. nakon xperie u,S3,ip4s ovaj mobitel je zvijer. mogu rec da je puno bolji og s3 i iphonea.

jedina zamjerka je katastrofalna baterija al stvarno katastrofalna i to ne kuzim zasto je tako losa.

1 1 hvala 0
14 godina

Hehe.. Svi imaju taku reakciju na početku, ali im zna brzo pasti oduševljenje, nadam se da to neće biti slučaj kod tebe.. {#}

Ako ne igram igre meni bez problema izdrži dva dana. Idi na postavke, skrolaj udesno na aplikacije i i pronađi tu "zadaci u pozadini" i ugasi ako ima koja aplikacija za koju smatraš da nema što raditi u pozadini.

15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

evo mali osvrt mogu samo rec da je mobitel brutala leti ko lud i nakon sto sam ga posteno napunio. nakon xperie u,S3,ip4s ovaj mobitel je zvijer. mogu rec da je puno bolji og s3 i iphonea.

jedina zamjerka je katastrofalna baterija al stvarno katastrofalna i to ne kuzim zasto je tako losa.

obriši HTC app

po meni trebaju doraditi jos push notifikacije, bateriju, personalizaciju, bolja integracija app-ova sa zaključanim zaslonom, multitasking mi se također ne sviđa baš.. no brzina os-a i interneta mi je odlicna, sve vise appova i igara je jos jedan + kamera i ekran dobri, mislim da ce ovaj mob tek za oko godinu dana zbog "limitiranog" OS-a postići svoj puni potencijal :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 21:16 (Saphire).
11 godina
HTC 8X

jel postoji kakva opcija da odnesem mob negdje i da mi stave neku jacu bateriju jer vise nemogu to izdrzati. mobitel je odlican ali ukoliko to sa batrerijom ne uspesiti morat cu ga se rijesiti.

mobitel trebam radi posla i dosta vaznih razgovora i onda mi do popodne krepa u pm a nemam ga bas di punit u meduvremenu.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8X

Ne znam ja što je sa tvojom baterijom. Meni razgovori još najmanje troše.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC 8X

Istina. Jednom sam pratio bateriju, još dok je bila nova... 40 min razgovora, 5 % baterije.

Ja sam danas uključio gps, koristio ga 15 min i zaboravio ga isključit. Pojelo đubre 45% u par sati, s tim da sam izašao iz navigacije! Treba pazit na takve stvari

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
HTC 8X

Decki svako jutro oko pola 6 se mob vadi iz punjaca. Ja do 7 ujutro iman vec 45 min razgovora. Meni je oko 1-2 popodne mob mrtav nemam vise ni 10% baterije. Imam takav posao da mi mob treba. Meni mob zvoni prakticki bez prestanka jako iritantno ali sra ces sve u opisu posla. Do 1 popdne ja dobim cca 10 mailova ocu rec da ne serem bzvz da se mob koristi a neznam sto vi s njima radite bez uvrede. Kao sto sm i rekao na iphonu i s3 je baterija puno bolja nism nikad takvih problena imao. Da se razumijemo ja nisam tu doso pljuvat po mobu jer je zvijer radi ko urica iwp je tolko jednostavan i dobar da je to strasno.

0 1 hvala 0
15 godina
HTC 8X

Mali update vezano uz instaliranje sa kojim sam imao problema. Igru od 1GB je htjelo instalirati tek kada sam imao preko 5GB slobodnog prostora. Nakon skidanja i instalacije pogledam slobodan prostor i imam što vidjeti. Slobodan prostor i dalje 5GB, alivse zato Other folder smanjio za preko 1.3GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
HTC 8X

Moja baterija je u početku, barem mjesec dana min, bila tak loša da uz minimalno korištenje bi jedva izdržala 1 dan... Sad, ponavlajm ovo po milijarditi put, razgovaram na mob, idem na fb, 1 mail acc, viber, skype, skydrive i još 3 appa rade stalno u pozadini i čekaju svojih 5 minuta, wifi nikad ugašen, na 3g sam cijelo vrijeme.... i baterija izdrži cijeli dan.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
HTC 8X

Kad stavim na zakljucani zaslon bing dal mi se mjenjaju slike ili je stalno ista?

0 0 hvala 0
14 godina

svaki dan je druga slika.

15 godina

Mislim da bing mijenja dnevno po jednu sliku.

Znači svaki dan druga slika. Ako griješim neka me netko ispravi.

E, ova pitanja bi bilo polje postaviti u ovoj temi.

11 godina
HTC 8X

Svaka 24 sata nakon sto ja zo ukljucim ili svako jutro u npr 8 ? Zato jer sam ju jucer popodne narihtao i jos je sad ista.

0 0 hvala 0
11 godina
HTC 8X

dali postoji neki solarni punjac za ovaj mobitel?

0 0 hvala 0
14 godina

Pa mislim da bi bilo koji koji daje 5V trebao odgovarati...

11 godina
HTC 8X

dva pitanja u vezi wp8.

prvo znaci u izborniku gdje su mi izlistane sve aplikacije a sad ih imam vec jako puno mobitel mi je sam od sebe stavio abecedna slova i prije mi je sve bilo po abecednom redu ali bez tih slova ako me kuzite. Kak to sredit?

drugo je dali mogu na desktopu napravit sam mapu kao i na androidu i unutra stavit par mapa tj aplikacija

0 0 hvala 0
11 godina
HTC 8X

danas prvi problem sa mobitelom. ujutro sam ga izvadio iz punjaca i odmah sa mskuzio da cudno radi pa reko ugasit cu ga i upalit pa bude dobro. nakon sto sam ga ugasio nisam ga vise mogao zapalit vise od sat vremena vec sam mu j..... mater kak je vec krepao nakon dva mjeseca kupit cu si iphone5 i kraj price. na kraju mi je zapalio kako sam i rekao nakon vise od sat vremena i to nakon drzanja power buttona oko 1minute. neznam meni tu nesto smrdi koje je vase misljenje? neda mi se ga nosit u servis na garanciju sad bzvz jer mi mob treba  a i idem ove dane na more.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i kod mene problem, kad stavim upalim Radio na mobu zvuk se reproducira samo preko zvucnika od moba a ne preko slusalica.

http://www.downloadmoreram.com/
14 godina

Tapneš na traku, gdje pomičeš lijevo desno za izbor frekvencije, i držiš i pojavi ti se mali menu. Tu prebacuješ između slušalica i zvučnika.

HTC 8X :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice