HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.969
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S
jura249 kaže...

pozz ljudi evo kupio sam htc 8s,imam jedno pitanje kad stavim memorisku karticu nezeli mi ju prepoznat kaze da nema nista u njemu dali neko zna sta da radim?hvala :D

Ja sam imao isto taj problem. Kupio jednu nije radilo, onda kupio neku drugu i evo sve super radi. Znači kupi novu..

14 godina
neaktivan
HTC 8S

Večer!

kupio sam ovaj mob prije 3 dana i imam 2 pitanja...

1.kako da rijesim hebeni problem sa "mojom obitelji"?

2. kada mi svira muzika na normal playeru, kao mogu smanjiti zvuk? kada smanjujem, nista se ne desava, samo gore brojke idu prema dolje a zvuk se ne stisava...

Hvala!:) 

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

Večer!

2. kada mi svira muzika na normal playeru, kao mogu smanjiti zvuk? kada smanjujem, nista se ne desava, samo gore brojke idu prema dolje a zvuk se ne stisava...

Moj savjet ti je da sve izbrišeš i vratiš se na tvorničke postavke jer je očito da ti je mobitel nešto ''zabucao''.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
HTC 8S

Da li se isplati mjenjat htc 8s + nokia 5800 za XBOX 360 slim 250gb sa kinectom?

znam da je malo off al...

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

da li smijem u prijavljivanju na xbox staviti da živim u npr. Njemačkoj jer mi kad stavim Hrvatsku ne želi stvoriti račun, a kad sam stavio Njemačku primilo je. Mogu li zbog toga dobiti veći račun prilikom kupovine igrica?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC 8S

Ima li itko s ovim modelom problema pri spajanju na Wi-fi hotspots ?

Ne zeli mi se spojiti pa se nadam da postoji neko rjesenje

=D

0 0 hvala 0
15 godina

da li jos netko ima problema sa lampicom obavijesti? dok je stavim mobitel puniti svijetli narancasto, dok se napuni svijetli zeleno. i to je sve sto od svijetlecih obavijesti ima. stigne poruka - nista. propusteni poziv - nista. također, kada sam prebacio tel na hrv jezik, one 3 tipke ispod ekrana su prestale svijetliti...

16 godina
Idealist kaže...

da li jos netko ima problema sa lampicom obavijesti? dok je stavim mobitel puniti svijetli narancasto, dok se napuni svijetli zeleno. i to je sve sto od svijetlecih obavijesti ima. stigne poruka - nista. propusteni poziv - nista. također, kada sam prebacio tel na hrv jezik, one 3 tipke ispod ekrana su prestale svijetliti...

Ta lampica je inace samo za punjenje i kad je baterija puna...

Ove tri tipke dole se pale i gase ovisno o svjetlini oko tebe. Ako si vani na suncu bit ce ugasene a ako si u mracnoj sobi onda se pale...

Windows Phone FTW
15 godina

ok, toga sam se i pribojavao. hvala

16 godina
HTC 8S

kakav je to update od 420mb? Ja upravo dobio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC 8S

koji aplikaciju koristite za navigaciju? na androidu sam koristio navigon, a ovdje ne znam sto da skinem a da valja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 23:10 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
valja navigon po meni je on super samo ga treba platit heheh...
Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
valja navigon po meni je on super samo ga treba platit heheh...

Teško će on stavit Navigon na HTC 8... nema dovoljno prostora za to - to je ujedno glavna mana ovog mobitela/OS-a...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
HTC 8S

Koristim obične ugrađene bing karte i nadam se na ce nokia napokon pustit svoju navigaciju na sve uređaje iako HTC kaže da razvija svoju navigaciju..

http://wmpoweruser.com/report-says-htc-is-developing-their-own-navigation-service-for-windows-phone/

Zar nitko danas/ovih dana nije dobio ovaj update od 420mb?

sad kaže ovako:

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 23:49 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

kakav je to update od 420mb? Ja upravo dobio..

Nitko jos ne zna, al cini se da nije nista prebitno, samo je poboljsao stabilnost i brzinu

13 godina
HTC 8S

meni nakon updata se povecalo cca 100mb prostora dakle smanjio mi se cuveni "other" i malo mi izgleda fluidniji iako je i prije bio brz i fluidan

0 0 hvala 0
16 godina
Da nije placebo?:D
Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Do sad sam normalno prebacivao stvari i spojio mob sa kompom. Sad mi ne prepoznaje uredaj. Obrisao sam staru aplikaciju, ponovno isao instalirati i stane mi na "Application is ready to be installed." i zauzeto mi je "Install" samo mogu "Cancel" stisnuti. Sta napraviti da opet bude u redu da mogu spojiti mob s kompom?

0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8S

ako se dosad spajamo mora da si nesto sprcka sta nije trebalo pa sad nemozes se spojit, ja koristim windows7 bez ikakvog instaliranja bilo kakvih programa on nade mob. I jednostavno udem u nkegovu memoriju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav!

Dal netko zna reci nesto vise o ovom update koji je stigao prije par dana?  O cem se radi,sto je novo?  i ne razumijem kako moze imati 420Mb ako je cijela slobodna memorija 1,3Gb kad je nov mobitel!  znaci za jedan update ti ode skoro pola slobodne interne memorije??

0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8S

evo da ponovim, nisam vidio nikakve extra razlike samo da je nekako stabilniji operacijski sustav i malko brzi, prije mi se znalo kad sam na internetu da mi se sam od sebe ugasi vrati na pocetan detskop a vise se to ne dogada, jos par sitnica. Kad skines ovih 420 mb ako si ima prije toga npr. 500 mb free nakon skidanja ces imat isto toliko ili jos malo vise, kod mene cca. 100mb vise nakon sta sam skinio , valjda izbrise stari dio i ubaci ovaj novi, tako nista ne izgubis na memoriji naprotiv jos dobikes koji mb kao sto je kod mene bio slucaj

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

O cemu ovisi dobivanje updatea, mislim, ocu li dobit update ako sam na tomatou, ovaj zadnji od 420MB sam dobio, al nisam jos dobio portico.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Na koju foru se kontakti stavljaju na sim karticu,jer nigdje ne vidim opciju za to ?

0 0 hvala 1
16 godina

Portico si dobio davnih dana ili je vec bio usnimljen u tvornici.

12 godina
neaktivan

Kad je izasao portico? Ja sam mobitel uzeo 17.12, nikakav update nisam dobio (do neki dan, taj od 420mb)

14 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

Večer!

jos uvijek nisam rijesio ovaj 1. problem..bilo tko? molim vas.

Hvala

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
14 godina
neaktivan
HTC 8S

Mene zanima zašto mi slike koje uslikam nikako ne želi spremati na karticu, kako da to namjestim?
Da ne moram stalno prebacivat na kompu na karticu. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC 8S

@ glupokonj: jel imašovu verziju , ako da onda ti sve valja

@ Grga123: (1.kako da rijesim hebeni problem sa "mojom obitelji"?) A u cemu je problem?, opiši malo bolje

@ dombak1608: U Postavkama - Pohrana telefona namjestiš da sve sprema na SD Karticu ?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 11:32 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
bik kaže...

@ Grga123: (1.kako da rijesim hebeni problem sa "mojom obitelji"?) A u cemu je problem?, opiši malo bolje

znaci kad zelim bilo koji app skinuti mi trazi da na webu podesim na str. od wp-a stavku moja obitelj...

15 godina
HTC 8S

vidio sam da postoji aplikacija remote sever kojom se preko mobitela kontrolira komp. na androidu postoji nesto slicno, ali su se mogli i gledati sa racunala filmovi na mobitelu. sad, da li postoji kakva aplikacija koja bi mogla slati zvuk na mobitel, a slika da ostane na monitoru, pa bi dobio nesto tipa bezicnih slusalica? ambiciozno nema šta, a? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice