Treba mi pomoć za kontakt formu. Klijent želi da po mogučnosti dodaje klikom na gumb neograničene brojeve redova. Na primjer imaš gumb add more i kad klikne na gumb pojave se 2 reda , klikneš opet opet 2 reda itd.
Treba mi pomoć za kontakt formu. Klijent želi da po mogučnosti dodaje klikom na gumb neograničene brojeve redova. Na primjer imaš gumb add more i kad klikne na gumb pojave se 2 reda , klikneš opet opet 2 reda itd.
Jel mozes dati neki neki takav primjer, nije mi bas najjasnije. :D
Našao sam nešto slično što mi treba , ali skužio sam da će mi za to trebati JAVA script i da to nije moje područje.
trebat će ti PHP i mySqlo jer sve to što ti je izgeneriro javaScript i uhvatio moraš njima poslat dobro možda ne mySQL al PHP definitivno.
To mi je trebalo za jednog klijenta ali sam odbio jer nije moje područje i stranica je na ruskoj ćirilici tako da sam se snalazio po ikonama u wordpressu , a ne po nazivima.
kontakt forma, zbog SEO-a, treba imati nekoliko detalja: ime (ili ime i prezime), mail, spol, naslov i tekst poruke.
i to je to. kakva dodatna polja?! ne kužim
To sve naravno ima , nego ta forma služi za naručivanje stvari sa stranih sajtova npr ebaya. Ta stranica uzima proviziju za kupovinu preko amazona , ebaya i sl. Znači popuniš osnovne podatke ubaciš link od jednog proizvoda i ako želiš naručiti još jedan proizvod sa ebaya klikneš add more i pojavi se još 2 reda za tekst.
Valjda je sad jasnije.