Web stranica za slanje sms-a pomoć

poruka: 7
|
čitano: 1.219
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Došao sam do ideje da napravim stranicu za slanje sms-ova, pošto ne znam kako to funkcionira, ne znam odakle da počnem bio bih zahvalan na nekoj smjernici.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nači ti stojiš pored kompa 0-24 i svatko kome treba poruka dođe na tvoju stranicu upiše broj i poruku i ti to dalje posaljes sa svog mobitela. Inovativan koncept.

gjurki
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Web stranica za slanje sms-a pomoć
Conndor kaže...

Došao sam do ideje da napravim stranicu za slanje sms-ova, pošto ne znam kako to funkcionira, ne znam odakle da počnem bio bih zahvalan na nekoj smjernici.

Sama ideja ti nažalost neće biti dovoljna. Osim ovećeg budžeta, trebat ćeš i neki SMS gateway.

13 godina
neaktivan

Inovativan ali ne ekonomičan, i loše smišljen!

13 godina
neaktivan
alankish kaže...
Sama ideja ti nažalost neće biti dovoljna. Osim ovećeg budžeta, trebat ćeš i neki SMS gateway.

Znači sve stranice koje nude slanje sms-a besplatno a ima ih mnogo plaćaju SMS gateway?

16 godina
odjavljen

Postojali su prije besplatni gateway-i, ali mislim da više nećeš naći. U osnovi ti se svodi na sljedeće:

- nađeš besplatan gateway koji ubacuje reklame u SMS-ove

- nađeš plaćeni gateway i financiraš se od reklama

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
odjavljen
Conndor kaže...
alankish kaže...

Znači sve stranice koje nude slanje sms-a besplatno a ima ih mnogo plaćaju SMS gateway?

Da, a što si ti mislio?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice