Napravio sam skriptu u php-u za upload slike, znaci dignem na server, pocmem uploadat sliku, sve mi uradi ali ako je slika veca od 100 kb javi mi gresku, jel to do skripte ili servera?
Napravio sam skriptu u php-u za upload slike, znaci dignem na server, pocmem uploadat sliku, sve mi uradi ali ako je slika veca od 100 kb javi mi gresku, jel to do skripte ili servera?
Koju grešku?
Znaci, odaberem sliku za odabrati, odaberem neku od 700kb, i onda na chromu u donjem lijevom kutu pise postotak upload-a, ali kad dodje do 100% samo mi javi da odaberem sliku za ocitati, kao sto je u skripti. A kad je neka ispod sto normalno sve odradi.
Podigao sam skriptu u lokalu na wamp, ista greska, znaci da je do skripte.
Ako je skriptu netko drugi napisao, a ti si je downloadao s interneta, onda negdje u postavkama stoji ograničenje od 100kb. Pogledaj ovaj upl.php, vjerojatno je tamo...
Nije do skripte, ona je sasvim uredu. Problem je u php.ini postavkama, na serveru su postavke da mi je upload_size manji od 1mb, a posto je besplatan ne mogu ga mijenjati. Ako netko ima kavku ideju gjde se nalazi php.ini file na serveru neka javi.
Nije do skripte, ona je sasvim uredu. Problem je u php.ini postavkama, na serveru su postavke da mi je upload_size manji od 1mb, a posto je besplatan ne mogu ga mijenjati. Ako netko ima kavku ideju gjde se nalazi php.ini file na serveru neka javi.
/etc/php5/apache2/php.ini ubuntu.
i slične varijante za druge servere. FreeBSD primjerice /usr/local/etc/php.ini