Rezanje CSSa?

poruka: 7
|
čitano: 1.924
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rezanje CSSa?

Da pitam sve iskusnije, da ne bi bilo da sam krivo shvatio. Što bi točno značilo kad te pitaju da li znaš raditi 'rezanje CSSa' (tipa za rad na portalima i slično)?

(da li bi to značilo: da kada skiciramo dizajn za određene web stranice u PS-u, onda putem njega zaključamo sav onaj dio koji nije dio dizajna nego sadržaj same stranice, te sam dizajn putem Slice Toola režemo na dijelove: body, header, content, logo, footer, navigaciju i ostale bitne dijelove; brušimo izreze, te ih spremamo kao jpg i png, i na kraju koristimo u kodiranju same stranice)?

- Jako mi je hitan odg na ovo pitanje, a vjerujem da stvarno brzo možete odg!!!

...hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
14 godina
Rezanje CSSa?

Rezanje CSS-a? Taj termin nikada nisam čuo. Možda rezanje u CSS i HTML, ali rezanje CSS-a... Ja isto mislim da to znači rezanje dizajna iz PS-a u HTML i CSS.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rezanje CSSa?

Zato i mene zanima kaj bi to trebalo točno značiti!?

Jer me jedan lik koji radi na portalu jednom, pitao da li znam 'rezati CSS' (a sad mi je glupo da ga pitam kaj to točno znači da ne bi ispao glup, jer je to bitno, pa sam se zato prvo ovdje obratio prije samog odgovora).

Pa me zato zanima ako itko zna, ili je to ono kaj sam napisao u zagradi?

15 godina
odjavljen
Rezanje CSSa?

Ma vjerojatno te je zbunila igra riječima, obično se "reže" ili slajsa .psd fajla, ali trendovi idu u smjeru da se sve više i veše grafike na webu riješava sa CSS-om.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Ma vjerojatno te je zbunila igra riječima, obično se "reže" ili slajsa .psd fajla, ali trendovi idu u smjeru da se sve više i veše grafike na webu riješava sa CSS-om.

Znači, lik je mislio ono kaj sam ja napisao u zagradi?

15 godina
odjavljen
Bart kaže...
alankish kaže...

Da {#}

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...
alankish kaže...

Da {#}

Ťo je ono kad je čovjek u nečemu noviji a svaki drugi čovjek za neku stvar upotrebljava drugačije riječi ili fraze, pa treba to sve skužit i pohvatat...;)

Btw, hvala na odg...;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice